choco, ponekad baš ti unaprijed otpisani embriji znaju iznenaditi. ~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!
Mali Mimi, Bebel, evo i mene u klubu napuhnutih. :love: Zapravo, ne znam kako bih trebala shvatiti ono što mi se dogodilo jučer poslije zadnjeg Choragona (5. dpt). Prvih par sati sve ok, poslijepodne umor - jedva sam držala oči otvorene, a navečer odjednom glavobolja, slabost, plitko disanje i trbuh napet viskoko iznad pupka (što do sada nije bio slučaj). Odmah povećavam količinu vode i pratim izlučivanje. Čini se normalno. Zglobovi mi nisu natečeni. Teško pronalazim udoban položaj. Rano odlazim na spavanje i sanjam divan, ugodan san (rolanje po ulicama bez gužve i automobila - savršen osjećaj slobode, tjelesne lakoće i gipkosti - vjerojatno sve ono što mi trenutačno nedostaje na javi). Budim se u nešto boljem stanju: trbuh je splasnuo tj. izbočen je još samo u donjem dijelu, više nema slabosti ni glavobolje, dišem normalno, jedem normalno, jedino sam još prilično konfuzna i sva nekako zgrčena, ukočena, bole me mišići, posebno leđa. :? Znam da je nekima to uobičajeno u PMS-u, ali meni nikad nije bilo. :? E sad, je li to neki oblik hs ili samo reakcija na Choragon ili...?
Vama želim da tegobe što prije prođu, i naravno, velike bete za koji dan! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~