i da...ovaj dio na stopalu...taj najviše boli...
u biti, tu ti je sve malo mesnato, pa je malo djelova gdje manje boli...
Printable View
i da...ovaj dio na stopalu...taj najviše boli...
u biti, tu ti je sve malo mesnato, pa je malo djelova gdje manje boli...
svježa tetovaža ne bi smila na sunce par miseci ako se sjećam. ali provjeri u salonu
Onda mi je sad pravo vrijeme, ako stavim....
Na more ćemo tek u osmome.....
Znači, boli...
Ma nek boli, oću je imat.... Napokon! ;)
ma izdrži se to...kad se želi.
ja u trenutku nisam znala više da li ja to stvarno jako želim :-D
al, nisam nikad požalila što sam se istetovirala....samo mislim da ne bi ponovo...
jer baš mi se sviđa to mjesto...niti jedno drugo..
nego...mene u biti iznenadila količina te boli, jer su svi oko mene konstantno govorili kako ništa ne boli.
i ono :-o mene ne da boli...nego boliiiii....pa sam mislila da nisam neki junak...
al...na kraju barba koji me tetovirao pohvalio.....jer sam odabrala najbolnije mjesto za prvu tetovažu....aj..malo me utješio :mrgreen:
da mi je netko rekao da boli ful...pripremila bi se bolje...
Ja imam tetovažu na stopalu,znači baš iznad nožnih prstiju cijeli taj dio i mene nije nešto boljelo,više je neugodno,bocka...u usporedbi s porodom nije me boljelo uopće:-P.Tetovirao me Zele prije nekih par godina i svaka pohvala.Tatto je savršena:-)Stavila sam je u 5.mj.,kad sam bila na moru preko nje krema za sunčanje 50 faktor te god.i sve super.Meni je rekao da se ne preporuča 6 mjeseci izlaganje suncu ili je dobro namazati.
bok
imam tetovazu na leđima , leptira, velicine 8x6cm
uopce me nije bolilo, malo peckanje i to je to, rađena 40min
400kn prije cca.4-5god
sad zelim jos jednu , anđela ili anđeoska krila , na spomen svog anđela
mislim da ce to biti na nozi
eto ako tko ima kakav link nek stavi , lijepih malih nađela do 5-6cm
tetovirat sam se htjela od 16 god. a napravila sam je sa 29 god.
https://www.google.hr/search?q=tatto...w=1024&bih=605
probaj nešto naći na ovom linku
MM i ja smo odlučili pokloniti si tetovažu ove godine, kad imamo 15 godina bračnog staža iza sebe :-). Najvjerojatnije će biti ova, jer predstavlja početna slova naših imena (M i D u srcu, dole desno): http://www.tattootribes.com/index.ph...europe&page=14, a ja bih još zmaja, s tim da bi si to dala na lijevu podlakticu, a MM na rame.
Bas me iznenadila ovolika tema ovdje. Uopce mi nije palo napamet prije traziti na rodi ovu temu :)
Uglavnom, tetovirala sam se u četvrtak u Gandalfu. Unutarnji zglob lijeve ruke. Stela me tetovirala i dizajnirala tetovazu na temelju onoga sto sam ja rekla da zelim da ima. Tetovaza ima znacenje, zapravo kad ju pogledam, predstaclja sve vazno sto mi se dogodilo ili sto imam u zadnjih 10g.
Stela je to izvela fantasticno, umjetnicko djelo.
Osjecaj mi je fenomenalan, kao da sam rođena s njom, znači mi jako puno i daje mi snagu.