Kinki želim uspjeh ~~~~~~~~
a tebi thegirl da ti Vinogradska bude tvoja dobitna kombinacija
I da slažem se sa milivojem ;)
Printable View
Kinki želim uspjeh ~~~~~~~~
a tebi thegirl da ti Vinogradska bude tvoja dobitna kombinacija
I da slažem se sa milivojem ;)
cure sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Nakon dvogodišnjeg čitanja, pridružujem se i ja ... :bye:
Zadnja dva mjeseca "pohodimo" Vinogradsku, prošli smo jednu neuspješnu inseminaciju i upravo danas dogovorili novu.
Jako sam zadovoljna, dr.Tomić je vrlo simpatičan, blag i pristupačan tako da, moram priznati, bez stresa odlazim na sve preglede i konzultacije.
kofer, dobrodosla i sretno i tebi :D
dobrodošla i da što prije dođeš do svog :saint:
I ja sam za to da tema ide gore, na zasluženo mjesto.
:* :* :* :*Citiraj:
Lambi prvotno napisa
ja idem sljedeći tjedan na razgovor kod dr. Tomića, prenjeti ću iskustva ;)
Da i ja doprinesem iskustvima iz Vinogradske :raspa:
trudnicu kojoj je uspio ivf tamo od prve osobno poznajem. Radi se o osobi koja je '73. godište, hipotireoza, suprugova dijagnoza je bila oligoastenoteratospermija. Dr. Tomić joj je radio i punkciju i ET, a Dr. Kuna je svemu tome nazočio. Ženska ima samo riječi hvale za ekipu, kaže da su svi super, što sam se i ja mogla uvjeriti. Bila sam jučer kod Dr. Tomića na folikulometriji za prirodnjak i mogu reći da je pravi profesionalac i znalac svoje struke. Posebno sam mu zahvalna što mi je odgovorio na sva moja brojna pitanja.
Cure koliko vidim naručivanja nema?! Zanima me što je s nama koji nismo iz Zagreba? Ima li neki broj za naručivanje konzultacija kod dr.Tomića? Njega inače poznajem iz poliklonike IVF i same pohvale za stručnost!
Sretno svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bila danas u vinogradskoj
dobila sam protokol i idem slijedeći ciklus u postupak :D :D :D :D :D :D :D
Super nina, ja sljedeći tjedan idem na razgovor. Kod kojeg si doktora bila?
kod Tomića ...Citiraj:
kate32 prvotno napisa
on je sasvim ok, sve objašnjava
Imas PPCitiraj:
mala garava prvotno napisa
ova druga cura..što je bila sa kinki ...ima 9 oplođenih... tako da sam čekam rezultate od njih dvije... :D :D :D :D
Uuuuu, super :D
Evo da se i ja malo ovde javim!!!!
Kao što već znate bila sam na IVF kod dr Tomića, prvi put smo pokušali u prirodnom ciklusu, sad u stimuliranom. Kod prirodnog nisam dobila nikakvu anesteziju ni inekciju na punkciji, ali ništa nisam osjetila. Sestre su toliko divne, ljubazne i drage-a doktor je stalno pričao viceve tako da sam bila full opuštena....Biolog je također super :heart:
U tom prirodnjaku mi nije došlo do oplodnje js, pa smo već idući ciklus išli na stimulirani. Uzimala sam suprefact sprej od 1. dana menge, i po 3 menopura 2. i 3. dan, nadalje po 2 menopura... Imala sam i pšreviše folikula, došlo je do blaže HS. Kod punkcije opet nisam dobila anesteziju jer sam budala popila kavu, alio stvarno me nije puno bolilo. Dobila sam neku inekciju koja me omamila. Sestre i dr su bili PREDIVNI!!!! Dobila sam 16 js. Odjel je čist i uredan, prezadovoljna sam sa svime. Nikad nisam čekala red za ništa! Nažalost, oplodile su mi se samo 4 js, dvije su mi vratili nakon 4 dana a dvije su pustili da se razvijaju još dva dana pa ih zamrznili. Nakon transfera su doveli pokretni krevet po mene i ostavili me da ležim koliko god hoću. (ležala sam dva ipo sata, a mogla sam i dulje) Zbog hs sam dobila i par boca infuzije u dva navrata....
Prije transfera nisam morala biti punog mjehura kao u drugim klinikama, hvala bogu! Prezadovoljna sam, stvarno. Držat ću se dr Tomića dok god mi ne uspije! A tog dr Kunu ja nisam ni vidila :?
Sad sam na utrogestanima, andolu i normabelima, strogo mirovanje sve do vađenja bete! Još 9 dana! Još jednom pohvala svom osoblju, posebno dvjema sestrama :heart: :heart: :heart: , nikad nisam doživjela da su sestre tako divne, majke mi!
Napuhana sam, boli me trbuh, grogi sam od normabela, malo me i leđa bole ajmeeeee, ne nadam se previše ničemu pa šta bude!
kinki, mi cemo se nadati i skakutati umjesto tebe, ti samo miruj i odmaraj i docekaj visoku betu :D :D :D
Potpisujem tikicu.Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
:* :* :* :love:
kinki :love: ,neka te beta razveseli~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
prijavljujem svoj prvi odrađeni postupak na Vinogradskoj i mogu samo potpisati Kinki do riječi šta se tiče cjelokupnog osoblja gore, jednostavno nemam niti jednog jedinog prigovora. Moj je postupak vodio dr Kuna, ponekad se ubacio i Tomić i odlično funkcioniraju kao tim.
Sviđa mi se što na folikulometrijama dobiješ više od nekoliko sekundi, točnije dobiješ vrlo skoncentriranih i do kraja posvećenih 10ak minuta, zapravo koliko ti treba.
No, s hvalama umjereno da se ne pokvare ;)
Kinki, želim ti veeeeliku betu :love:
Kinki zelim ti puno srece,jer meni je dr.Tomic moju srecu donio!
Sigurna sam da ces uspjeti,u dobrim si rukama!
thaia28 i temi malo vibri za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D
tikica draga moji su folikuli bili ćorci :) prihvaćam vibranje do neke sljedeće bete :*
Drage moje, punoooo vam hvala na vibrama i željama...Sve znate, ne moram vam puno pričat...Mislim da se tako malo nadam zbog obrambenog mehanizma, da se ne razočaram puno....Imam neke naznake pms-a, al spremna sam na još puno posjeta dr Tomiću....Jednom će morat uspit...Kad više ne budem imala pravo na besplatne, plačat ću, al držim se Tomića!!!
Thaia jesu ti to u prirodnjaku bili ćorci ili???? Meni od 16 js 7 nije valjalo, a oplodilo se samo 4.....Isuseeeee, pa kako iki ikad uopće ostane trudaaaaaan???? :shock:
kinki puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tetu betu
cure, jel bi bio najveći bed na svijetu da dok čekam termin za ivf na VV odem dr Tomiću? mi sad odrađujemo aih No2, i mislim da me čeka barem još jedan (što u biti ne želim), onda su ti godišnji i tako to pa do 9. ili 10. mj ništa, a ako i tad pitanje je.......
ah thaia draga....onda nas je pratila ista sudbina :(
Jel netko zna jel Tomic u ovu subotu gore?
neznam da li je gore,
ja trebam početi s postupkom idući mjesec pa su mi rekle sestre da ako ultrazvuk pada u subotu da dođem u petak a dr Tomić je rekao da ako pada za vikend da se obavezno nazove za dogovor tako da mislim da baš subotom ne rade....
mislim da je možda ipak najbolje da nazoveš pa pitaš ....
Da, uspjela sam dobiti sestre...moram doci u petak :)
curke koje ste bile u postupku molim vas mozete li mi reci placa li se participacija, hvala!
Ako imas dopunsko, ne placa se. Mene dole na salteru na ginekologiji sestra htjela preveslati za 50kn, al mi se poslije ispricala :roll:
Nanga ja ti taman odgovorila na hr-u, ne plača se ništa :love:
Ma di, kako? Ako imaš uputnicu na kojoj piše sterilitet niko ti ništa ne naplačuje. I di doli na šalteru, ja sam išla drito gore na Tomićev odjel :?Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
BTW, ja nemam dopunsko, i niš nisam platila.
Kolko ja znam., na VV ti ne vole baš da ideš u druge klinike ako si kod njih zakazala....Ako to napraviš, morat ćeš ponovno vadit sve nalaze, pogotovo ako ideš u stimuliranu, recimo sad u 5. mjesec, treba ti najmanje 4 mjeseca proći do iduće, a na VV kažu i 6 mjeseci....Ako već imaš zakazano u 9. mjesec budi strpljiva, pa ipak svi govore da VV ima največu uspješnost...Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
thanx kinki! ma malo kad me uhvati huja od čekanja tih 14 dana razmišljam o 100 nekih opcija, ali ako će me prolongirat nema smisla...
U veljaci kad su tek krenuli sa radom, dole na ginekologiji su naplacivali uputnice...sestra nije ni znala da na 5. katu imaju humanu reprodukciju...kad sam bila medju prvim pacijentima :lol:Citiraj:
kinki prvotno napisa
A i ja sam u 40. :oops:
U veljaci kad su tek krenuli sa radom, dole na ginekologiji su naplacivali uputnice...sestra nije ni znala da na 5. katu imaju humanu reprodukciju...kad sam bila medju prvim pacijentima :lol:[/quote]
:lol: ajooooj...
Daj mi reci jel semože beta vadit i prije 12 dana od transfera :oops:
Ja nestrpljivko :mrgreen: Ma znam da sam debil, al eto....Ja već kontam kako bi išla po par testova, a tek mi je 7. dan od transfera