joj i ja tek sad vidjela da dolazi još jedan pišonja :D :D :D super, neka i dalje sve bude super :love:
Printable View
joj i ja tek sad vidjela da dolazi još jedan pišonja :D :D :D super, neka i dalje sve bude super :love:
:heart: za čudesnog dječaka!
Nama ostalima ovako predivne priče daju nadu da naša borba nije uzaludna!
hvala vam drage cure od :heart:
bundevica, nije jos dvoznamenkasti ;) 107dana imamo jos, ne znam zasto je tako na linku.
Arkanice, postovi o tvojoj trudnoci me uvijek posebno raznjeze :heart:
Koliko god ti je jos dana trudnoce ostalo, uzivaj u njima a veseli se porodu svojeg prekrasnog sincica :love:
:heart:
baš lijepe vijesti.. čestitam od srca i želim lijep ostatak trudnoće
Draga Arkana predivno, cudesno :D tek sam sad vidila da cekas bebu, puno :love: :heart: tebi i tvom princu ... :D
hvala vam jos jednom drage cure :love:
Nisam vidjela da ste pisale. Leonessa tako mi je drago da si se javila, nadam se da ste dobro :love:
*
mi smo super, Mali princ trenira u mami svaki dan, pricamo i igramo se zajedno :zaljubljen:
:zaljubljen:
:love: :zaljubljen:
:love: :heart:
:love: :zaljubljen: čestitam od srca
Čestitke od :heart: :D :D :D :D
:zaljubljen:
:preskaceuze ZA MAOGA PIŠONJU, A PONOSNOJ MAMI I TATI SVE ČESTITKE. SRETNO! :heart: :D :D :D :heart:
da krenem i ja malo moju temu ;)
danas smo 38+1, kako kazu u terminu smo. meni se jos ceka. uzivala sam i uzivam u trudnoci i nekako jos uvijek mi ne dolazi u glavi da je beba uskoro tu. mogu reci da samo zelim da sve cure sa ovog pdf osjete taj val srece i uzbudjenja. juce sam napisala pismo za svog sina i zatvorila ga u koverat sa nadom da ce ga procitati zajedno sa mnom kada napuni 18g. Patetcno, mozda je? ali imala sam osjecaj i zelju da sve sto je bilo u meni ovih godina dok sam ga cekala i sada dok je u meni i kada ce nam uskoro doci, da izadje. sve te emocije, od prevelike tuge do srece koja se ne da izmjeriti.
zasto pisem ovo, jer zelim svima reci, koliko god bila teska dijagnoza, trnovit put, osjecaje da ne ide nista po ruke, da koliko god cekali uvijek ce neko drugi biti srecan, i t.d., ipak postoji nada, zelja, sreca koja vas ceka. i ne zaboravite na to.
zelim poslati puno trudnicke prasine na sve zene i muskarci koji cekaju, narocito sada u ovim danima borbe sa zakonom. da znate da sam tu i da ja i moj sin cekamo nove prijatelje :love:
*
hvala vam sto ste bile uz mene i sto ste tu!
Mila moja, tek sad ovo citam, znas mene, drzim se jednog foruma, uvijek kratka s vremenom :oops: Beskrajno sam sretna zbog tebe i tvog djecaka, i ne, nisi pateticna, tvoje su reakcije uvijek bile iskrene i prirodne :heart:
Puno poljubaca iz Afrike od mene i Ene :shykiss:
Meni je prekrasno to da se piše pismo nerođenom djetetu :heart: Isto tako mi se super voditi dnevnik prije, tokom i poslije trudnoće. jednog dana će biti super čitati i prisjećati se kako lijepih, tako i loših trenutaka. Svi oni čine nas kakve jesmo :love:
Uživaj u zadnjim danima trudnoće, mazi bušu, puno mu pričaj i veseli se susretu.
Arkana, uzivaj i u ovim danima pred veliku zavrsnicu i predivan novi pocetak!
Jako mi se svidja ideja pisanja pisma, a sigurna sam i da je iskustvo katarzicno - bas kako treba biti pred porod. Ociscenog uma i osvjezenih emocija spremna si za to najljepse iskustvo :heart:
Zelim vama troma najljepsi i najnjezniji susret :love:
Arkana, :heart: !
Šaljemo vam veliki :love:
Arkana :love:
pismo...hvala na super ideji... bit će to na neki način moja modificirana priča
:heart: Sretno!
Arkana10~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lak porod i nezaboravan susret
ljubavice, sretan susret sa tvojim princom, bezbolan i lijep porod ti OD SRCA zelim :* :love: :heart:
i slike neka budu na gotovs! ;)
:love:
Želim ti sretno, nježno i lijepo upoznavanje sa tvojim princom :heart:
princem
Arkana10 SRETNO :love:
:love:
:love: :zaljubljen:
Arkana... :heart:Citiraj:
Arkana10 prvotno napisa
Izmamila si mi suze na oči... :love:
Arkanice, ceka vas prekrasan trenutak upoznavanja - upijajte svaki trenutak tog jedinstvenog dogadjaja! Zelim vam prekrasan porod :love:
Nocas sam gledala nasu malu kraljicu koja je u iscprljenom snu zabacila rukice iznad glave i lagano hrkala u svojem krevecu. Brojala sam joj prstice male i snazne a nisam mogla izdrzati a da joj ne izljubim liceko, 2,5 godine nakon sto se rodila jos uvijek ne vjerujem da je zaista s nama ...
Ceka vas carobno razdoblje, uzivajte :heart:
Hvala ti puno na riječima podrške, a ja ti od :heart: želim najljepši susret sa TVOJIM-VAŠIM sinom :love:Citiraj:
Arkana10 prvotno napisa
:heart: evo i ja suze puštam. Jako me je ganuo tvoj post. Želim Vam najljepši susret :*
Arkana :heart: