26.12.2001 godina...snjeg do kolena...temperatura - 20 stepena, moje su prijateljice zapele da izadjemo na girls night zadnje za tu godinu...nije mi se dalo van ali da ne budem party braker popustila sam. Tako smo mi izasli u nasim najomilenijem kafecu "MODA" gdje smo se trebali naci s deckom od jedne nase prijateljice, on je insistirao da ostanemo s njim i njegovom drustvom....ubedio nas je. ja u najgorem mogucem raspolozenju do mene neki pijani frend koji mi se agresivno nabacavao a ja sam piz..la i tako MM da spasi situaciju poceo je pricati sa mnom... '' Kako se zoves" ja sam ga pogledala i vidjela najdivnije zelene oci, najdivnija puna usta i zanemela sam i deslio mi se to sto ja sam negirala da postoji...desila mi se LJUBAV :heart: poceli smo pricati i svi su oko nas nestali, nije imalo muzike, galame, zurke postojale smo samo ja, on i ljubav. Najsmesnije je bilo to sto sam ja imala vezu i kad me MM pitao volis li ga ja sam se zamislila i on je tako zakljucio da ga ne volim i da ce mi on postati decko :lol: i tako je i bilo s prethodnim deckom sam prekinula i posla s MM na 29. 12. 2001 god. Bili smo tri godine u vezi, a vec 5 u braku
I jos nesto zanimljivo i on nije hteo van s prijateljima, auto mu je ostao uglavljen u sneg, promasio je vratu u kaficu i bio spiz.den i tako ta noc koja nije dala nikave pokzatelje da ce biti zabavna ispala je savsim suprotno :heart:
Predivan kraj jedne godine i predivan pocetak nove
P.S Svaki dan molim Boga da nasu ljubav nagradi s jednim malim smotuljkom koji ce imati njegove oci