-
ne čekaš bilo kakvo rješenje
možeš zvati. pod koju ispostavu spadaš?
samo u eventualnom slučaju da je negativno bi teoretski trebala ići raditi , ali rješenje kakvo takvo moraš imati. ako je bilo kakvo imaš pravo i otići po njega.
nazovi svakako. Jukićeva danas radila. Bio muž sređivati neke papire,
-
Zvala sam danas pa su mi rekli da je u postupku rijesavanja i da ne vide jel produzeno ili ne
-
koja ispostava je?
čeka se dugo,predugo, istina zovi, pitaj, nemoj se obeshrabriti
priča prije 18 godina bi bila gotova u mjesec dva, sad im ni 6 nije dovoljno
javi kad saznaš nešto
stretno
-
pozdrav svima... ukratko, mene samo zanima kako izgleda to vjestacenje kad se dođe s djetetom? Mi smo predali ker imamo distoni, vjezbaci smo od 3 mj, ali sad je susreo svoje vrsnjake, fizičii, psihički jos, bojim se da ne... ugl...jako me strah tog vjestacenja, osjecam se prozvana... aaaaaa.. hvala na odgovorima...
-
Nadam se da nije kasno
Uglavnom se svodi na to da imaš razgovor s prikolicom,liječnikom i još jednom osobom
Doneseš novije nalaze ako ih imaš
Vodiš razgovor u stilu koliko vremena provodiš s djetetom u vježbama,njezi,posebnoj prehrani......
-
Pozdrav svima :)
Nadam se da ce netko imati informaciju kako odraditi preglede kod fizijatra i predati dokumentaciju na HZZO u ovo doba kad je sve preventivno otkazano (pregledi, vjezbe)? Ne znam kako cu uopce biti u mogucnosti ici na vjestacenje s bebom ako se ne smije nigdje nego u hitnim slucajevima? Hvala :)
-
Gle vjerovatno ni većina njih ne radi
Sva sreća da ste bi još dovoljno mali pa imate vremena do godine dana starosti
Uglavnom ko i drugi čekate u redu.i jedna moja osoba čeks već više od tri mjeseca.
Važno vam je da čim više vježbate doma,a bilo bi dobro da vam neko stručan pokaže koju još vježbu.
Držite se
Sretno u vježbama i napredovanju
-
Ok možda ovo nije bio odgovor za tfv
Koliko ste vi stari?
Jeste li uopće bili kod fizijstra i počeli vježbanje
-
Koliko ja imam informaciju, sva vještačenja su odgođena do daljnjeg.
-
Valjda će zvati po vremenu prijave,samo nek se riješimo korone i svega kaj nas trenutno mući