Pa ono, kad to osjetis znaci da ide glavica, probija se
A obicno je onda brzo gotovo :-)
Printable View
Pa ono, kad to osjetis znaci da ide glavica, probija se
A obicno je onda brzo gotovo :-)
Svega se polusjecam. Meni se čini kao da je cijeli izgon brzo prošao, a zapravo je trajao 2 sata.. Valjda naspram prethodnih trudova koji su trajali cijelu vječnost.. Joooj, totalna mi je panika kaj sad moram sve opet :)
Ma da, da. Brzo je to gotovo :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
O tome kako će vrijeme i bolovi proći, jer mora.
Ja sam bila ljuta jer su me rezali pa a samo ponavljala u sebi taj osjecaj kad su me recnuli. Ali dobro da jesu jer sam i raspukla na sve strane osim.sto su me recnuli. Jako dugo su me šivali. U izgonu sam viknula jeb*** pas poslije su mi se svi smijali zbog toga... :p ako ikad odlucim imati jos djece zelim si drugi porod isti kao i prvi ♡
Dahtanje mog psa i kako i ja moram tako s njim u ritmu... stalno sam si ponavljala disi disi disi - iduci je jos gori (trud) - pusti ga neka prodje tijelom... :lool: u pauzi sam samoj sebi govorila opusti se, odmori, napuni baterije
Mm bio sa mnom i stalno je pricao nesto da mi odvrati misli malo, ali ja nisam ni rijec mogla rec, stedila sam energiju maximum
Kod izgona mi sam u glavi bilo ne tiskaj u glavu, i vikala sam u sebi kakamooooo
Meni je treci porod bio najbolniji i jako se sporo sve odvijalo sto nisam nikako ocekivala jer su mi svi govorili trece dijete ces rodit ko iz topa. Jedva sam cekala da sve zavrsi misleci u sebi "izdrzi jos malo, ovo ti je ionako zadnji put da radjas" :)
Kod mene je bio cr i stalno sam pricala s aneateziologicom da ne skuzim sto rade. Onda je ona rekla da ide guza i sva sam napeto cekala bebu i da sve bude u redu, iscekivala sam plac i odmah nakon toga sam vidjela bebu. Pomislila sam si - je li to moje? Moja toliko dugo cekana beba. Koja mi je rasla u trbuhu.
Ja sam se zapravo iznenadila kako je to sve brzo prošlo, a u glavi sam stalno sama sebe bodrila "Sad će, evo, sad će, samo što nije"... Ah, da, kod trećeg i meni je kroz glavu prošlo ovo što BEBETO kaže - više me ne budete vidjeli :-P
"Majko moja,sta je ovo?!?" "Ovo" se odnosilo na jacinu bolova.
Nista mi nije prolazilo glavom, sve sto sam pomislila vrištala sam na glas