Beti3 prvotno napisa
Srećo, što ti tu toga napisa'!! Može tebi biti fascinantno što srce počne kucati sa šest tjedana embrionalnog razvitka, no to jednostavno NIJE točno. Srce počinje kucati ranije. Prve kontrakcije srca se javljaju već 23. dan razvoja, a kardiovaskularne stanice se pojavljuju već 18. dan. To što mi vidimo te otkucaje tek sa punih 6 tjedana trudnoće, stvar je samo tehnike.
Kao mama 3 (troje) djece mogu ti reći da što se tiče financija, nikako nije isto imati jedno ili dvoje ili troje, ni što se tiče količine posla, ni što se tiče njihovih različitih potreba koje sve mora mama riješiti, ni što se tiče količine prostora u kući...Nije isto. Ni međusobni odnos ni količina vremena na samo mame i tate nije ista.
Željela sam djecu, obožavam ih, oni su mi na prvom mjestu, ali...da je lako imati troje-nije. I svaka mama koja odlučuje ići na još jedno dijete mora znati da se količina obaveza ne udvostručuje, nego udesetorostručuje, tako nekako.
Moraš STVARNO željeti još jedno dijete, pa još jedno, tako silno željeti da sav onaj posao koji te čeka prihvatiš kao blagoslov. Nikad ne bih nikome rekla da nema više djece, ali da dobro razmisli, e, to bih rekla.