regina78, kad krenes po drugo, trece, cetvrto dete da nosis laptop!!! Zar ne vidis da brinemo ;)
Na kraju je dobro ispalo, a? Bice ovde velikih beta u skorije vreme!
'Ajde sad odmaraj, pa da za 10-15 dana pijemo :)
:D :D :D :D :D
Printable View
regina78, kad krenes po drugo, trece, cetvrto dete da nosis laptop!!! Zar ne vidis da brinemo ;)
Na kraju je dobro ispalo, a? Bice ovde velikih beta u skorije vreme!
'Ajde sad odmaraj, pa da za 10-15 dana pijemo :)
:D :D :D :D :D
Za ogromnu betu :love: :heart:
regina78, držim palčeve :*
:love: Joj bravo mila Regina i svaka čast tvome mužu a ona moja hrabrica će me čut :x On veli da još noćne more ima od one njegove punkcije zamislite e svašta , ma samo se mazi ništa drugo :taps: :taps: :taps:
Regina meni je jedna isto osmostanična a ove dvije ne znam ..
joj baš mi drago i brinula sam se, nema te-pa te nema a svi nešto čekamo :roll: :roll: :roll:
palmice ja ću postati balončić jel mi vjeruješ :mljac: ja samo makljam nešto..eto mojih simptoma ti utrogestani :raspa: :raspa:
Regi :D
Jadan TM... A sta da se radi- sreca pa ima materijala. A je li u lokalnoj anesteziji ili totalnoj? Ovaj moj se jos oporavlja...
I ti si nam sad cekalica bete... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se obje mrve uhvate cvrsto... Je li se tamo lezi nakon transfera? U Gentu ne... Samo ti vrate mrve i ajde polako kuci...
ajvica, ne bih ja rekla da utrogestani uzrokuju te simptome i napade gladi!
verujem da je nesto drugo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:love:joj Palmice daj bože da su moji mihovili :heart: :heart: :heart:
a kažu cure da od utrogestana se apetit pojača koji inače apsolutno nemam..mršavko sam ;)
:heart: nekako mi slabo cure pišu, a meni dosadno :raspa: :raspa: ni motorinom se ne vozimda ne bi nešto bilo, pa mirujem po terasama što po kućama što po gradu :coffee: :coffee: :klap: :klap:
matkovka :love2:
Sanja 79, regina, ajvica ....Drage curice, drago mi vidjeti da kod vas sve frca od aktivnosti! Regina, ljubljeni ti je stvarno hrabrica i zaslužuje :*
cure evo i ja da se javim prvo otvorili su novi makedonsko bugarsku kliniku u Skoplju Sv. Lazar gdje ce raditi ljudi koji su uradili prvu IVF bebu u Bugarskoj i imat ce MICRO TESA :D :D :D :D bili smo na konsultacije i doktor je prepisao MMu Tribes Forse (tribestan) da pije 2 mjeseca 3x2 pa kontrolni spermogram i jos jedan mesec pa ide na biopsiju eto to je to, javim vam u nedelju koje su cene ako ve zannima i ako mi dopuste moderatorice
ajvice dali su TM radili biopsiju? I vi ste imali azoo dijagnozu ili ne? Molim te ulepsaj mi dan :*
Regi kada vadis betu da te stavim na listu?
Sanja ajde jos malo je ostalo do tvoju betu :*
regina ovaj put će biti BINOGO!!!!! :D :D :D :D
marti_sk :D napokon da i u vas nesto :D
moja beta je 2.07 a vidit cemo ocu do tada izdrzat :mrgreen:
Sanja79 skoro cemo skakutat zbog tebe, jedva cekam :D ~~~~~~~~~~~~
ovaj put je radia u lokalnoj jer je gladus odmah nakon moje punkcije jea s menom pa nije mogla totalka, po pravilu ni ovo al eto... stvarno nismo ocekivali novu biopsiju :roll:
ajvice kazu da od utrogestana bude pojacan apetit :love: iako to ne znaci da je samo zbog toga ;) za nase osmostanicne ~~~~~~~~~~~~
palmica jel dogovor pao?
iva_luca, geta, ivica_k, ici :love:
:love: Punkcija je bila 2007 nisu nađene stanice spermatogeneze a kamoli spemiji-sve nulice. i odgovor donor.
Međutim bacim se ja na proučavanje spermija od glave do repa sve , ama baš sve i iskopam lijek Tribestan pa sve moguće vitamine, antioksidante i sve sam to davala hrabrici sojoj samo da se pojave spermiji.
Zahvaljujući Tribestanu zadnji nalaz u 5 mjesecu bilo je čak sedam komada u komorici polupokretnih- a centrifugom stalno oko 40 komada srednje pokretni.
Inače dijagnoza je azoospemija, mada su na zadnjem napisali azoospermija/oligospermja valjda zato što su se pojavili u komorici tih sedam od kojih je 4 komada bilo mrtvo a tri su bila srednje pokretni jel..
Azoo je jako problematična , može se dogoditi nula..
Ali eto bez Tribest. mi ne odustajemo jer on nam omogućio icsi. :heart: :love: :love:
Ajvice hvala ti na odgovoru :love: nadam se da ce i mojoj hrabrici nesto naci, ako ne u ejakulatu onda bar biopsijom
:raspa: :raspa: e ovi utrogestani ja ću stvarno postati loptica leteća :raspa: :raspa: Ja sam stalno ali doslovno stalno gladna- pa meni stalno krulji u trbuhu već ne znam šta da jedem jer ništa posebno mi se ne klopa kada ne volim jesti..ali sada e ja više ne znam :mljac: :mljac: :yes: :yes:
:love: :love: Ma naće, sada u ovome zadnjem bilo je mrtvih ali našlo se 6 komada u ejakulatu centrifugom pokretnih i oplođene tri moje jajne stanice i jedna je osmostanična a ove dvije su isto ok :heart: :heart:
samo se treba boriti i sve neka pije tu na forumu ima tih naziva lijekova pa kombiniraj :love: :love: :love:
Avice, razumijem te potpuno... Ne znam da li je ovo malo simptoma sto imam zbog utrogestana ili zbog trudnoce. Kako god, ja vjerujem da sam trudna...
Cure od sveg :heart: vam želim sreću, da nam javite lijepe bete ubrzo. :* :* :*Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
Sanja79, za sutrasnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ajvica, kad ti vadis betu?
Sanja79 draga, vibramo za tebe do nebaaaa!
Javi nam što prije :love: :heart:
Sanja79, kako bi bilo lijepo da bude veselja u ovom klubu, SRETNO!
marti_sk, potpisat ću reginu "napokon da i u vas nešto :D "
ajvica bravo za uloženi trud, nadam se da će sada biti rezultata.
regina nadajmo se ovaj puta potpunom uspjehu!
Hrabre cure :heart:
:love: nešto me izbacuje stalno, pa mi se poruka izbriše..
Palmice sutra 23-ja idem vaditi Beticu :love: :love: :love:
Curke držite mi fige, malo me depra danas pere ali sam ok skroz ok- normališ nikakvih simptoma nemam- e sada tko će ga znati jel to ok ili ne- možda malo trbuh onako nešt ali sve ok..
Držite mi figice curke..strah me kako ću reagirati na ishod bilo + ili -.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ljube moja reagirat ces super jer sam sigurna da ces :D :D :D od srece bete ce pokazat trocifrenu brojku, a znas da ti to od :heart: zelim zato drzim palceve i vibram za mihovile :heart: :heart: :heart: :love: :* cujemo se!!!inace svim curkama jedan veliki :love: :love:
Sanja79 javi se kako god... :D :D :D :D :D
Danasnja beta 338! :D :D :D
Jos da se lijepo podupla...
(hvala vam za vase vibre, upalile su ;) )
cijeli dan čekamo tvoju betu :D :D :D
bravo Sanja79, vjerujem da će se lijepo duplati :love:
S :D A :D N :D J :D A
:D :D :D :D :D :D :D
C :D E :D S :D T :D I :D T :D A :D M
:D :D S :D A :D N :D J :D A :D :D
:preskaceuze: :preskaceuze: :preskaceuze:
Sanja E a šta sam ti rekla da imam filing na ćeš bit trudnica!!!!! Uvik pogodim!!!!
Napokon da malo :D :D :D :D :D :D :D za vas
znala saaaaaaaaaaaaam :D :D :D
Sanja79, draga Sanjice ulepsala si mi citav mejesec, ma preseretna sam zbog vas, da si mi tu sad bi te izgrlila i izljubila, cestitam vam, zasluzili ste ovu bebicu uzivaj i naravno zelim ti skolsku urednu trudnocu :love:
ajvica, regina go, go cure ajde i vi :D :D :D
DRAGA SANJA79 OD SVEG SRCE TI CESTITAM :heart: :heart: :heart:
A ja sam danas poslala pismo u Gent.Pozdrav i uzivaj, uljepsala si mi vece. :D :D :D :D :D :D
Čestitam draga rasplakala si me :love: :*Citiraj:
Sanja79 prvotno napisa
Sanja79 tako sam sretna zbog tebe i svih nas azoo
:heart: C :heart: E :heart: S :heart: T :heart: I :heart: T :heart: A :heart: M :heart: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beta je za pozelit :tele: :preskaceuze: :joggler: :dancingfever: :sing: :bouncing: :zaljubljen:
Hvala vam cure... Ja sam jos u soku, ne smijem se radovati dok se beta ne podupla... Jos nikakvih simptoma nemam tako da sam paf - zatecena.
Mislim da je povjerenje najbitnije sto se tice klinike. Nije bitno gdje idete-negdje u HR ili u Gent, Brussels, Leuven, Bec, Prag... Bitno je da vjerujete da ti ljudi mogu da vam pomognu.
Sanjo rasplakala si me sa svojom betom.Čestitam draga od :heart: i želim ti školsku trudnoću :*
P.S. ajvice i regi vucem vas za nosice... Da sutra i 2.7. i vi objavite troznamenkastu betu... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sanjaaaaaa,ajme kako mi je drago zbog vas!!!
Super beta!!!
:sing: :dancingfever: :joggler: :klap:
:D :sing: :joggler: :klap: :yes: :D :bouncing: :D
Jeeeeeeeee!!! Jupiii jeeeeeee!!! Ovo čekam cijeli dan!!! :D
:D S :D A :D NJ :D A :D
:D Č :D E :D S :D T :D I :D T :D K :D E :D!!!
:D :joggler: :klap: :D :zaljubljen: :bouncing: :D :klap: :sing: :joggler: :klap: :D
Sanjice čestitam ti od :heart: na lijepoj beti. :* :* :* :* :love:
sanja, :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ma,cestitam!!!!!!!
sanja čestitam od srca, bravo :klap: