bebel :love:
najvažnije je da si međusobno pomažemo,bodrimo, a gore će se stvari već posložiti :love:
Printable View
bebel :love:
najvažnije je da si međusobno pomažemo,bodrimo, a gore će se stvari već posložiti :love:
Meni je sutra 2.dc. i pitala sam dr. A. jel mogu doći u 10 (jer putujem), a on je rekao da mogu. Makar mislim da treba doći oko 9, ako se može. (tako sam prije dolazila subotom)
Vezano uz naručivanje 3dc i inače , sestra mi je rekla da se sada obavezno naručuje jer se sve pacjentice vode preko računala koje je umreženo i da im ako pacijent nije uveden HZZO ne priznaje uputnicu.
E sad mioja je logika vezana uz 3dc ako ste u stimuliranom postupku i počinjete sa sprejanjem od 1dc, a 3dc trebate početi sa stimulacijom 3dc će vas dr obavezno primiti stigli se vi naručiti ili ne.
Za preglede 3dc nisam baš sigurna s obzirom na umrežena računala?
Amyx, sve je OK i meni je drago da sam te srela i upoznala, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se što prije oporaviš i završiš započeto na najbolji mogući način :saint:
Evo moje prve 2 injekcije su iza nas i tako sam ponosna na MM koji me tako hrabro bocka svako jutro jer ja nemam hrabrosti sama...
Pozdrav svim hrambrim parovima...i sretno... ;)
ovisi kod kojeg si doktora....kod dr. A sve ide brže i on ponekad odradi sve pacijente prije sale, a kod dr. L. je malo duže, jer su kod njega puno veće gužve, ja sam u svom postupku došla u 7 a na redu sam bila oko pola 11...iza 9 sati najbolje doći....Citiraj:
ana- prvotno napisa
I da, i ja misli da bi trebalo biti lufta za naručivanje, jer ni naši ciklusi nisu baš točni, a da ne kažem koliko sam puta znala zvati u danu a da mi se nitko ne javi...
Gužva je, to znam, ali ako mi imamo razumjevanja trebaju i oni, ali svakako mislim da su sestre korektne s obzirom koliko posla naprave i koliko injekcija na dan daju....svaka čast...
Ali doktor A. je naprosto DIVAN....i hvala bogu da ga imamo.... :D
Citiraj:
slavonka2 prvotno napisa
Potpisujem svaku riječ.
uh citam ovo o narucivanju i sad i mene hvata strah. ja imam dogovor da dodjem 8 dc jer bi isli na prirodni.
e sad ja najprije mogu zvat sestre i narucit se 8 dana ranije jer cu zvati odmah isti dan cim dobijem mengu. e sad sta ako ona kaze nemoze taj dan? a ovulacija mi je ranije i bude kasno za sve.
valjda one ipak takve slucajeve ne odbijaju, kad je vazno koji dan se dodje na pregled?
Nevena,
ne treba te hvatati panika.. Ti si u boljem položaju nego one DC 3. Samo ti nazovi čim dobiješ menstruaciju i kaži da si s docom dogovorila za DC 8 i da te naruče i upišu za upravo taj dan.
K.
Sto se doktora tice mislim da je dr A malo fleksibilniji nego dr L . Ja sam isto prosli put bila gore i kad dr L kaze sestrama da vise ne prima to je zadnje nema kod njega bas sentimentalnosti. Bas je i mene strah sad tog narucivanja jer do sad mi menga bila ko urica,a sad ju je proljece udarilo pa mi kasnila 8 dana ovaj mjesec sto je meni jako puno
evo ja sa fet-a danas. od 4 odmrznutih preživio je samo jedan, moj mali borac :heart:
Zuzu kad saznaš javi o čemu je riječ, jer kao što kažeš ne izgleda baš "prirodno". Ja sam mislila da je možda od transfera, ali to sad mogu isključiti kad je tvoj transfer tek sutra. Sretno sutra :* .
natasa, drzimo fige za malog ledenog :D
Nataša, :D za malog borca i veliku betu.
natasa, drzimo fige onda za malog borca da se izbori do kraja :heart:
Kadauna hvala, tak cu i napraviti
Gabi !!!! Super!!!! :D
cure molim pomoć!
danas sam sa popodnevnim šmrkom zakasnila , jel smeta ?
koliko se može kasniti?
u biti dok mi nije ni rekao da moraju biti isti razmaci to sam čula od cura koje imaju više staža pasam se toga i pridržavala
javite mi molim vas
Nisi napisala koliko si kasnila.... A drugo... ne preostaje ti ništa drugo već nastaviti.
:love:
dodirko ,hvala
trebala sam u pola 2 a ja skužila u 6.20
pola 6-pola 2-pola 10 tako sam šmrkala
sada sam pomaknula sve za 1 sat unapijed( da mi nebude preblizu) pa tako dalje
smiju li se vaginalete kaj sam dobila držati u frižideru naime na njima piše da se moraju čuvati na temperaturi do 15 stupnjeva . :?
------------------------------------
ja 83.endometrioza,pcos
2007.op.endo.lpsc
mm 82.sve ok
1 IVF vv-još malo pa počelo :D :D :D :D
[quote="ana-"]smiju li se vaginalete kaj sam dobila držati u frižideru naime na njima piše da se moraju čuvati na temperaturi do 15 stupnjeva . :?
ja nisam držala i sve je bilo ok,ni oni u apoteci ih ne drže u frižideru
nema ti to veze...mž je Luči rekao da razmaci nisu bitni samo da se ušmrkne 3 puta od buđenja do spavanja...Citiraj:
mimimuc prvotno napisa
fala curke...
malo sam u totalnom bedu...ljudi oko mene me ne mogu podnijeti!
ja nervozna, a tek je drugi dpt!
ko će dočekati 28. ?!
ništa se ne usudim raditi, wc mi je noćna mora :evil:
nataša da ti što prije prođu dani do ß i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitnu i :saint: :saint:
jeli je bitno u koje se vrijeme piju hiramicini znam da se piju od 1dc ja i mm.
amyx kako si mi hrabrice,jel se odmaraš :*
-------------------------
ja 83.endom.pcos
2007.op.endo.lpsc
mm 82.sve ok
1 IVF vv-još samo 4 dana pa počelo :D :D :D :D
Nisam baš najbolje.Sve me boli i od četvrtka samo ležim. Mislim da imam neku blažu HS. Dosta mi je trbuh napuhan, ali trudim se piti dosta vode i idem redovno na wc. cure koliko otprilike traju ti simptomi HS?
I mene zanima kada bi ti simptomi mogli proći....
Sad znam zbog čega je "čudna" atmosfera na našem VV. HZZO im je drastično ograničio broj postupaka. MPO postaje luksuz koji treba svesti na najmanju moguću mjeru. :evil:
Ja sam ipak uspjela postati klomifenka. :D E, ovaj ću postupak stavrno cijeniti kao oko u glavi.
I doktorima je teško jer im je uskraćeno da rade ono što očito vole.
Dr. A je naše zlato. :*
meni su trajali dobrih 2 mjeseca... mislim da tebi ne bi smjeli trajati toliko, jer porast ß pojačava HS (tako sam shvatila :roll:)Citiraj:
amyx prvotno napisa
samo se ponašaj i dalje kako si navela i sve će se srediti
:* od nas
danas bila gore na punkciji. Gore apsolutna ludnica, mislijm da su danas imali preko 20 punkcija.
Meni nažalost onaj punktirani folikul prazan :(
Idemo dalje.... već je dugo slogan vladajuće stranke, pa čini mi se da postaje i moj :lol:
Pozdrav svima, POZDRAV AMYX. Polako i čuvaj se.... Šetnjica lagana kad budeš mogla, ali samo do Novih Dvora i odmah natrag u horizontalu.
K.
zuzu, kak je prosao transfer, jesu barem tebi rekli koliko ima smrzlica i koliko se oplodilo? meni danas sestra rekla da cu saznati kad docu dodjem s betom, molim Boga pozitivnom i velikom :mrgreen:
marta26 ja baš mislila pitati može li se otići na razgovor kod biologice i prije da bar nešto saznam?
capka, mislim da bi mogla otići. Ja sam nakon transfera koji je bio u subotu na treći dan ciklusa (taj dan još nismo znali kako će se dalje razvijati situacija s četiri preostala embrija), u ponedjeljak stala pred vrata labosa, i rekla onoj krupnijoj plavoj teti da bih htjela do biologice pitati je li što zamrznuto. Ona me najavila kod nje i odmah me lana prozvala i rekla da je sve smrznuto, odmah se sjetila, nije trebala ni pogledati u papire. I eto, upravo mi je jedan malac iz te serije bio dobitan :saint:
a nis, ja idem sutra gore, pa nece biti guzve, ak je velika teta gore ja cu ju pitati :P jer me to fakat zanima, nije valjda da nijedan nije dosao do blastice, ak nije, onda ni ove dvije morulice u meni nece opstati, hm, onda mozda bolje da ni ne pitam :/ sam cu se zbedirati. ma cekat cu ja do bete
Andream,kako to gore ide sa placanjem smrzavanja i odmrzavanja?
Bok cure! Tek sam sada došla k sebi, bila sam na VV od 7 45 do 14 45 :mrgreen: Transfer je prošao o.k. Vratili su mi dva embrija, a 6 su zamrznuli.Imali smo svi razgovor s biologicom i bila je super, sve mi je objasnila i vrlo je optimistična! Sada sam u horizontali i čuvam svoje mrvice!
Dim pitala sam dr.L. za onaj podljev u trbuhu, ali nije ništa posebno prokomentirao, nije baš bio pričljiv tijekom transfera. Ma, sigurno to nije ništa ozbiljno, vjerojatno od napinjanja tijekom punkcije. Pusa velika svima!
amyx, plaća se odmrzavanje kada dođe do transfera, oko 1200 kn i nešto još sitno. Svakako ćeš dobiti i račun pa to prilažeš iduće godine za povrat poreza. Plaćaš i injekcije koje primaš u postupku (svaka oko 70 kn). Ja sam dobila choragon, pa decapeptyl, pa opet choragon. I trebat će ti još i uputnica za ET, koja pokriva sve folikulometrije (obično od 8. dana ciklusa kreće prva). Trebat će ti još i utrići i andol 100 (bar je tako meni bila terapija do bete, a onda i kasnije). Sretno!
da, kad je transfer nepisano nam je pravilo svima, i pacijentima i doktorima, da baš ne pričamo puno... valjda nam je svima to svojevrsni sveti trenutak, kruna i nagrada koja dolazi nakon svega... Sretno! :love:Citiraj:
nije baš bio pričljiv tijekom transfera
Zuzu čestitam na dobrom transferu i smrzličima :D . Stvarno super da je biologica razgovarala s Vama, barem znaš na čemu si, a mi koje smo bile u četvrtak, otišle smo doma ko tuke :/ . Nije lijepa usporedba ali stvarno smo zakinute za vrijedne informacije :evil: (počela sam sumnjat u malverzacije) .
Kaj se tiće tog podljeva čini mi se da je danas malo svjetliji, tak da se nadam da prolazi :) .
Probala sam danas nazvati sestre da se naručim za ponedjeljak..(3dc)
prvo je bilo zauzeto pa se nitko nije javljao :?
malo me je frka da me ne vrate !!!
jedino je utješno što sam u pon. slobodna pa mogu kampirat cijeli dan.. naravno ak me ne otjeraju !!!
Thanks andream.racun mi slabo vrijedi jer imam stambeni kredit pa mi nis drugo ne priznaju,jedino mozda na mm da pisu odmrzavanje embrija :lol: