Ja ju imam i ne koristim jer mi pleše. Treba ju kao namočiti od ispod da se zalijepi ali meni to svejedno pleše i ne valja.
Printable View
Ja ju imam i ne koristim jer mi pleše. Treba ju kao namočiti od ispod da se zalijepi ali meni to svejedno pleše i ne valja.
ja obično prođem stol ili radnu ploču sa vlažnom spužvom pa onda stavim podlogu. I na kutove stavim što mi se teže nađe pri ruci (kutija s brašnom i sl). Ne miče se toliko da se ne može raditi. Ja sam jako zadovoljna. Pogotovo što je nakon upotrebe mogu dobro oprati i ne zauzima ništa mjesta.
hvala na iskustvima cure
Da li netko ima tupperware pasirku? Kosta vise od 4ookn da li vrijedi tih novaca?
Masnica jako ti je mala zapremnina, nekih pola litre. Meni je zena vratila nakon sto joj je stigla jer s tim ista napraviti je veeeelik posao.
Onda nista...hvala!
Da li netko ima mašinu za njoke od Tupperware-a?
Da :) i svasta mozes s njom raditi. I keksice, i polpete, crvice...sve sto ti padne na pamet. Meni odlicna stvarcica.
Kupila jesam ali mi je dosao samo jedan nastavak. A uz to idu recepti gdje reklamiraju sve nastavke! Dodatne naplacuju 26kn sto nigdje u katalogu ne pise niti pise da je samo jedan nastavak :/
Ne znam kako je moguce da si dobila samo jedan nastavak. Tri su bila u originalu, a ove su god jos jedan izbacili. Cini mi se da te netko zeznuo, jer su moje zenskice dobile novi (sa 4 nastavka) i ja sam im poklonila knjizicu recepata.
Sad je kao niza cijenapa je zato i jedan nastavak. Knjizica s receptimaje starija pa se u njoj opisuju svi naatavci a u katalogu jena slici samo jedan iako uz majstora ne pise koliko ide nastavaka.
Bok cure
Jel ima netko zepter rabljeni a da ga zeli prodati?
mogu li koristiti tupperware boce za sok od naranče?
https://www.amazon.com/Tupperware-Aq.../dp/B00GQUTL9O
Ja mislim da mozes. Ako netko prati regulativu o potencijalno stetnim dodacima plastici, onda je to Tupperware. Noname proizvođači i mali prerađivači nemaju kapaciteta imati svoj R&D odjel. Koliko znam Tupperware godinama ima BPA free plastiku. Ono sto se nalazi po wannabe informativnim stranicama o stetnosti plastike je cesto teski nonsense i na to se ne moze covjek osloniti. Tupperwareu bi afera bila preopasna, u usporedbi s nepoznatim tvrtkama.
Ne vidim od cega su boce, od koje plastike, ali u pravilu nije problemu polimernoj osnovi, nego u dodacima plastici (bojila, UV stabilizatori...)
zna li netko nekoga ko se bavi prodajom tupperwarea?
Negazirane vjerojatno iz razloga sto nema sloj koji ne propusta CO2 iz boce van, a hladne da ljudi ne ulijevaju vodu iz kuhala direktno unutra. Sumnjam da joj steti 50 C temperatura. Samo pripazi ako ima gumene dihtunge da ih ne drzis dugo u detrdzentu, nego kratko operes, on zna nekad ostetiti dihtunge.