Martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok! :*
Printable View
Martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok! :*
Dal da zovem doc-a, ili cu ispasti dosadna? :oops:
:love:. Nema ti on specijalno, po meni, ništa reći - ili će ti reći izdržite do bete ili izvadite betu. Ako nema znakova hiperstimulacije (teško mokrenje, jako napuhnut trbuh) mislim da nema razloga za zvanje dr.-a. osim emotivnih.Citiraj:
martina123 prvotno napisa
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage.
Martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu, makar tako boluckalo i nakon beturine! :*
Iva_luca - i ja sam mislila na tebe i prisjetila se naseg susreta! Ti si mi inspiracija za optimizam i snagu pozitivnih vlastitih vibrica, zato mi je tvoja odluka neprocjenjiva :* Ljubi Lucu za mene!
Laky, divno te citati! :heart:
Puse pikalicama, trudnicama, majcicama i onima koje ce to postati! :*
Martina, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za trudnoću ~~~~~~~~~~~~ izdrži još malo ovu neizvjesnost i da skačemo svi za koji dan za tebe na forumu.
Svim curama kolektivni pozdravi u na žalost ovom vakuumu dok čekamo početak postupaka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mrtina to su ti grčevi maternice znam jer ih j znam imati kod normalnih ciklusa npr ovulacija ili pred M,znaći nešto se zbiva.Dosta neugodna bol ali brzo prođe.
Martina, napravi kako ti je lakše - ako će te razgovor s dr-om smiriti - nazovi ga, nemoj mislit kakva ćeš "ispast" :heart: !
martinice, neugodan osjecaj u donjem dijelu trbuha ti moze biti od utrica ili blagi oblik HS (kao sto znas HS se vraca kada HcG raste ;) ) Ako te jako frce u trbuhu slobodno uzmi normabel od 2 mg da se malo opustis (mene je prva dva mjeseca trudnoce pogotovo po noci bilo grcenje bilo grdo). Jos malo izdrzi, ja se kladim na betu iznad 300 :*
martina grćenje može biti normalno samo se ti opusti a mi ćemo vibrati za tvoje mrvice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: :* :heart: :saint:
Hello PUPO,
i ja sam htjela reci da je to znak tvoje trudnoce :-))
potpisujem MAXIME :D :D :D
martina poslušaj ti našu Maxime, odmaraj se i opuštaj, biće to ok a ja stavljam na kladionicu betu iznad 500.
:* :* :* :* :love:
Evo, ja zvala Maribor.Citiraj:
Maxime prvotno napisa
I sad znam kaj je.
Naime, izgleda da nisam bila razumijela (cula) da su kod mene nasli puno slobodne tekucine (hs.).
I kaze mi sestra da na mom mjestu en bi isla u drugi grad, vec bi mirovala i pila puno tekucine.
I kaze, ukoliko je doslo do trudnoce da mi se onda folikuli pune krvlju i zato boli i imam pritisak...
A valda ukoliko nije doslo do trudnoce (ovo ja dalje pricam) onda je to reakcija te blage hiperstiumulacije.
S obzirom na to da imam samo jedan jajnik razmisljam o tome da sutra idem na betu. ( to je vec 11dc.)
...
Curke, hvala vam na potpori!
Told you so :P
Baš sam ti pošla pisati da piješ puno tekućine. Mene je to izvuklo kod oba HS-a.
Savjet svima koji idu u stimulacije da cijelo vrijeme piju puuuuuuuuuno tekućine. Stvarno pomaže.
martina123 do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju beturinu :heart:
:P ...Citiraj:
Maxime prvotno napisa
Bebel... i inace pijem puno tekucine, al sad cu bome uduplo. :mrgreen:
Martina, uz puno tekucine OBAVEZNO strogo mirovati - zaista pomaze ...
Obecajem da cu mirovati! :love:Citiraj:
Maxime prvotno napisa
A sutra ujutro mi molim vas drzite sve fige ovoga svijeta... :saint:
martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra i da maxime bude u pravu(a sigurna sam da hoće)
:naklon: :naklon: :naklon: :naklon: :naklon: ti si kao i Ina brdo informacija i enciklopedija foruma :*Citiraj:
Maxime prvotno napisa
:bye: svima!
Mi smo se par dana daleko od gradske gužve odmarali od svega (pa i interneta) i zato sad nismo sasvim u toku, ali nešto smo ipak uspjeli pohvatati.
Aurora*, vještica, a72, wewa, magi7 - sretno! :love:
martina123 i ja sam nakon transfera imala takav pritisak, čak sam se znala noću i probuditi od njega, a inače u pms-u nikad nemam ništa slično. Na kraju je dobro je ispalo. Nadam se da će i kod tebe!
Bebama, mamama i još malo pa mamama :*, a svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da to što prije postanu.
PAM
tvoje bebice u preslatke.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školski nastavak tvoje lijepe trudnoće :love:
Curke :love: !
Pandora... oooo kako bi htjela da imam slikicu divnih beba kao i ti...... :saint:
Pandora AM :zaljubljen:
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra! :love:
Svima :* i ~~~~~~~~~~~~ od nas!
Moram ti odgovoriti.. enya22.. kako ti se bebac slaaatko smije, misek mali!
martina123 hvala! :love: I ti ces uskoro imati malog sisavca, koji ce ti se smjeskati!
Sad znam da nema nista ljepse na svijetu od bebinog osmijeha. Mihael se nama poceo smijati s 5 tjedana i od tad se svaki dan osmjehuje, a nekad i naglas smije!
martina123 hvala! :love: I ti ces uskoro imati malog sisavca, koji ce ti se smjeskati!
Sad znam da nema nista ljepse na svijetu od bebinog osmijeha. Mihael se nama poceo smijati s 5 tjedana i od tad se svaki dan osmjehuje, a nekad i naglas smije!
ajme enya kako je predivan, i tako vec veliki momak :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve nase cekalice :heart:
Društvo...
Čekam nalaze hormona (a oni koji me malo bolje poznaju znaju da imam velikh problem sa FSH).
Imam osjećaj kao da čekam smrtnu presudu... :(