romanca, vjestica :D :D :D čestitam
Printable View
romanca, vjestica :D :D :D čestitam
Lijepo se skakuće ovdje, samo nek tako nastavi :D :D
Evo malo~~~~~~~~~~~~~~ za svakoga od vas
Meni bila punkcija danas-6js smo dobili- pa ćemo vidjeti dalje!!!!! :heart: :heart: :heart:
kate32 da i tebi dođu lijepe vijesti 8) 8)
nove trudnice čestiam svima!!!!!!! :D
cure danasnja beta je 1016,
zvala ginekologa rekao je kraj iduceg tjedna uzv...zvala laboratorij i rekli mi da ce provjerit sve tri nalaza...eto sto da kazem....
malena2, to zvuči super :D :D , možda je 2. beta greška labosa, valjda će ti javiti... :heart:
kakav obrat!!! :D :D pa da li ti je ponudio neko logično objašnjenje što bi moglo biti? ili vjeruje u grešku u labu?
pa da je 223, 481, 1016..bio bi školski rast..da nisu oni zaboravili tu četvorkicu na drugom nalazu
ajme :D :D :D koja sreca... mogu misliti da su te uplasile, ali ovo je :D :D :DCitiraj:
malena2 prvotno napisa
A KAte32, ako te je frka, nemoj raditi test.... :love: ali navijam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe/vas i za djelo dr. Resa....
malena2 pa to je divno :D :D :D :D
Wow, koliko iznenadjenja odjednom! :shock:
vjestice, malena2 koji preokret! Radujem se s vama! :D
kate32 mi bi da napravis test odmah, ali ga ti napravi onda kada za to budes spremna. Mozda je bolje da ga napravis doma nego na poslu da mozes nesmetano prozivjeti onaj trenutak kada se pojavi rezultat. :love: A mi cemo do tada svom snagom navijati da rezultat bude pozitivan!
sniki bravo za 6 JS! :klap:
marti_sk :love2:
stalno Vas čitam ali malo pišem
Danas MORAM čestitat svim novim trudnicama ali malena2 tebi posebno
tvoja me ß dovela do suza
popravila si mi dan :D :D :D
BRAVO!!!!
Kate32 ~~~~~~~~~da ugledaš +
čestitke malena2 :D :D divna brojčica
moram priznati da češće čitam nego što pišem, :oops:
ali sam malenu2 pratila od samog početka
pa se moram logirati zbog sretnog raspleta situacije i čestitati jednostavno nisam odoljela...
želim ti svu sreću draga, :heart:
nevjerojatan rasplet priče, a i dokaza da u labu ponekad griješe
Evo da i ja napišem stanje svog prvog ultrazvuka 8 dan. , uspijela sam škicnuti u papire ,, ljevi 16, desni 14,14,11,10 , i endometrij 16,ili 1,6 ne kužim se baš... :oops: , pa ako netko zna da mi kaže kakvi su to moji folikukići. Dr. je samo rekao da je sve u redu , danas i sutra još po 2 gonala i petak ponovo ultrazvuk ,,, to će biti deseti dan,,, nadam se punkciji nedjelja , ponedjeljak.....neznam,,,,,
pozdrav curi koja je danas išla na punciju-plava , ako je na forumu... nadam se da je bilo bezbolno
malena 2 super super :D :D
malena 2 neka se niz nastavi!!!!! :D :D :D :D :D :D
čestitam!!!!! :D
Kate32 za veliku betu!!!!!!! :heart:
malena2, ma nekako sam vjerovala da je sve ok :D cestitam!!! :D :D :D
malena2 stalno sam mislila na tebe, tako sam sretna zbog tebe, odlično kako sam vesela što je pravi baby boom, to daje nadu nama čekalicama..... :D
Postano: sri lis 28, 2009 1:03 pm Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
Evo da i ja napišem stanje svog prvog ultrazvuka 8 dan. , uspijela sam škicnuti u papire ,, ljevi 16, desni 14,14,11,10 , i endometrij 16,ili 1,6 ne kužim se baš... , pa ako netko zna da mi kaže kakvi su to moji folikukići. Dr. je samo rekao da je sve u redu , danas i sutra još po 2 gonala i petak ponovo ultrazvuk ,,, to će biti deseti dan,,, nadam se punkciji nedjelja , ponedjeljak.....neznam,,,,,
TARA M sve je to ok, samo se ti drži ....još malo.... bit će sve u redu vidjet ćeš.....
lunaaaaaa ,he :* :* ,, , hvala ,,,, i tebi sretno u petak na prvom ult.,,,, možda se i vidimo ;)
malena već sam čestitala i šaljem :D :D :D :D
Ajme koliko trudnica :klap:
Čestitke svima :D :D
zato jer si prijavila vidljiv plus ;)Citiraj:
romanica prvotno napisa
cure hvala vam svima na vibricama i sto ste tako mislile na mene
desila se pogreska u labosu,prva beta je bila 223.druga 482 a treca 1016....
morala sam ih zvat i vidjet sto se dogada,bilo mi je cudno da je 81,3 popela se na 1016.
ajme malena2 ne mogu vjerovat da su te tako zavaljali, stvarno nije profesionalno, ali bitno da beta raste i da si ok :love:
malena2 :D :D :D :D
kako sam pogodila!! ja ne znam šta bi im napravila ali bi ih bolilo sigurno. sad mirno dalje..ti si svoj šok odradila :heart:
malena predivno :D :D :DCitiraj:
malena2 prvotno napisa
malena 2, :D :D :D :D
Amalka, romanica, vjestica, bravo cure, ČESTITAM :D :D :D
malena2 :D
malena2 ne mogu vjerovati što ti se dogodllo, ali glavno da je Happy end! Ma to su učinile ove čarobne vibrice! :D
Sretno dalje i čestitam od srca. :D :D :D
Presretna sam koliko trudnica! Konačno se zahuktalo! :DCitiraj:
tiki_a prvotno napisa
Poseban poljubac Shanti
i njenom malom čudu. :heart:
Cure test je POZITIVAN, ne mogu vjerovati. Što da radim????
evo mene...bila sam na VV i idem ponovno u ponedjeljak. Na UZ kaže dr sve ok, dobila sam estrofem, 3x1, pa kad bude povoljan trenutak i dobra debljina endometrija...idemo po smrzliće.
Molim vas malo ~~~~~~~~~~da moji eskimi prežive odmrzavanje
:* :* :* svima
Ne mogu vjerovati ... koje divne vijesti ovih dana na forumu :D :D :D
Amalka, romanica, vjestica, malena2, kate32 :sing: :joggler: :dancingfever: :klap: ČESTITAM VAM!!!
Coolerica ... imam neki predosjećaj da je i kod tebe sve savršeno, a da je lab zeznuo .... šaljem ti vibrice od srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Shanti, :love:
Svim curama u postupku od srca želim da nastave ovaj divan niz :saint: :saint: :saint:
Ovo :D :D :D :D :D :D :D :DCitiraj:
kate32 prvotno napisa
cestitam i saljem :*Citiraj:
kate32 prvotno napisa
:D :D :DCitiraj:
Citiraj:
marti_sk prvotno napisa
veseli se :love:
Ajoooj, a jel moguće da je test neispravan. Mislim ta crtica se jako vidi, ali nije bio jutarnji urin, nisam mogla čekati do sutra.
kate32 :D :D :D :D :D