Sretna, čestitam, to je vrlo jedan naočit dečko :)
Tikica, ta tvoja ozlijeda je sigurno neki dobar znak 8)
Joj kako će nam kava 19. biti uzbudljiva :D
Printable View
Sretna, čestitam, to je vrlo jedan naočit dečko :)
Tikica, ta tvoja ozlijeda je sigurno neki dobar znak 8)
Joj kako će nam kava 19. biti uzbudljiva :D
Mare41, ja se prijavljujem odmah za pikanje ;) Vidiš da folikulići lijepo rastu, a i endo je sasvim O.K. Tebi i Aurori ~~~~~~~~~~~~ da nam uljepšate predstojeće blagdane :heart:
Višnja, nadam se da će s curom sve biti O.K. i da su to pubertetski hirovi prirode.
Tiki_a, samo se ti ne daj smesti. I ja sam svojedobno htjela zamrznuti MM-ove plivače (čovjek stalno na Yamahi, a ja sebična kakva jesam, uvijek mislila, joj ako mu se nešto dogodi, kako ću u postupak :mrgreen: a znao se polomiti, obično pred godišnji i sl.) :heart:
Tikice, nadam se da se oporavljaš od prometne i puniš baterije za Maribor.
Taca70, ima li kakvih novosti? Hoće li biti FET prije N. godine?
Runi, avatar :heart: Još dva-tri tjedna pa ću je vidjeti i uživo.
Sretna35, drago mi je da nađeš vremena i za nas. Dečko je :zaljubljen:
Mimek, gričanka, Shanti i ostale koke :love:
A ja evo, nakon sfušanog klomifenskog ciklusa dobila 25 dc nešto što nije ni nalik na ciklus (dva-tri dana smeđeg iscjetka, od toga jedan dan malo gušći, no svježeg krvarenja uopće nije bilo). Prsa bole, i danas, 6 dc. napravim LH trakicu (bezveze, ne znam što mi došlo, nemam testova za trudnoću, i ne želim ih više gledati negativne), kad ono traka ful pozitivna :shock: Srećom idem svome soc. gin. u srijedu na UZ, a u četvrtak Radončiću pa ćemo vidjeti što se događa. Inače, zadnji nalaz hormona također :shock: štitnjača, hvala bogu O.K., FSH 4,48 (a na stimulaciju reagiram ko da imam 59, a ne 39).
Svima big hug :love: !
Šibenčanke :heart: (i ja je imam u mob. :) )
vikki....hm....baš me zanima uzv, makar nam ti znaš ostati T pa se smijem nadati...
Sad nam je na redu AuroraBlu :D . Baš je zanimljivo, svakih par dana jedna od nas je u nečem konkretnom.
tikica_69 još na bolovanju?
ninatz nam je opet nestala...a ne usudim se ni pitati ima li što u planu?
Vikki draga, pa taj plus mirisi na betu. Sad sam kao otkrila Ameriku. ;)
U koje vrijeme si kod R u cetvrtak? Ja cu na folikulometriju jer mi je 9.dc 1.UZV pa da se druzimo u cekaoni (moze i poslije).
Mare41, pikanje u guzu jos nisam svladala, bas me interesiraju tvoji dojmovi. Sretno.
Svima :* i drzite se.
U 16.45 naručena (kratko, samo konzultacije). Može, ako ti paše poslije (prije sam na poslu).Citiraj:
taca70 prvotno napisa
svim dragim curama iz kluba 39+ koje su sada trenutno u akcijama šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velikeeeeeeeeeeeee bete a i ostalim kokicama puno :* :* :*
Sretno cure!!!
:bye:
Evo rozalija i ja dobile svoje protokole iz MB i obje danas procurile....i to je valjda neki znak :mrgreen:
Da, da...jos sam na bolovanju i jos me kicma krvnicki boli.
14.12. idem na funkcijsko snimanje kraljeznice pa onda vjerojatno na terapije ovisno o kolicini ostecenja :/
Cure, neka nam je svima ugodan prosinac a curama koje su u postupcima nek dodje mali smotujak pod bor :D
Svima :*
Mare vidjet ces kako ce sve biti skolski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vjerujem u uspjeh
i svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Majica naša :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
tikica_69, baš si nastradala :( , nek' bude uskoro bolje, zapravo skroz dobro! Bravo za protokol i 1.d.c. :mrgreen:
AuroraBlu, s dobrim vijestima na sunce .. :cekam:
Evo i mene, primam štopericu večeras u 21 i preksutra punkcija. Danas u Vinogradskoj nikome nije ulovljena j.s. :( bile su 2 curke isto u prirodnjacima. Tako da se ne nadam ničem, ali dobro. Folikul je jutros bio 18 mm, i tko zna, možda i ja već sutra ovuliram. Tiki, dobro si rekla, sve mi se čini da bi bilo sigurnije da sam štopericu primila još jučer, na 12.dan.
Nego, Vikki je najbliže našem cilju, čini mi se :D
Svim curama :love:
vikki bude uskoro, al ne baš sad :)
moja "pamet" (skraćena verzija-što se jede više kolača, pamet se više raspoređuje) malo boli, al dobro sam ubola, Aurora, ti se šminkaš s trbuhom :)
:heart: za Shanti i za sve ostale
:* i :bye: najdrazem klubu, i vibr, vibr curicama u akciji
Mare, ne šminkam se s trbuhom :lol: Išla sam prijateljici zubarici na pikicu, tako mi ju je lijepo dala da nisam ni osjetila ubod. Ti si sama sebi straga? :shock:
Sad samo da izdržimo do punkcije :)
Cure, :heart: !
Zna li neko kakvi bi trebali biti simptomi pred punkciju? Kao pred ovulaciju ili ne? Ponekad mi tako fale tu stručni odgovori :( , čekamo do sutra.
cure :*
Mene ti pred prošlu punkciju nije ništa posebno ni probadalo ni bolilo, samo me pritiskalo na sve strane, nisam mogla spavati na trbuhu.
Nisam, debeli minus 8)Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Više sreće tebi :*
Cure :love:
Možda nikakvi, kako kome. Ja općenito nikad nemam nikakve simptome :/Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Ni ja nisam imala simptome ali ni js (samo tri) :lol:
To je super! Moj najbolji rezultat je jedna js.Citiraj:
aleksandraj prvotno napisa
Isti su ti simptomi - plodna sluz itd., jedino što više probada, količina probadanja ovisna o količini folikula.Citiraj:
vikki prvotno napisa
ina, nema ničeg, možda sutra makar ušparam pare :)
aleksandraj, meni 3 j.s zvuči kao SF :) , bravo
vikki :*
i jedna je dovoljna :heart:Citiraj:
vikki prvotno napisa
Meni je to drage moje bilo takvo razocaranje jer sam u srcu jos uvijek mlada pa sam mislilla da na mene ne djeluju godine. A onda me sj utjesila ...sad sam se pomirila, pa ipak je 41 na pragu i jedva cekam kada ce me uhvatiti ono posljednje plodno razdoblje..mnoge tada ostanu prirodno trudne :mrgreen:
AuroraBlu, nadam se da će folikul u srijedu biti zreo kako treba i da neće bježati!
mare41, ja ponekad osjetim jajnik pred punkciju, taman toliko da se uplašim pucanja :x
Da prijavim jednu turističku zanimljivost kod sebe: hm, dakle, jučer je bila štoperica, a danas me počelo probadati (Mare, onako kao da će folikul puknut) ali na lijevoj strani gdje nemam folikula. Samo na desnoj strani imam 1 folikul. Znanstveni zaključak: može probadati i ono čega nema :lol:
Aurora :lol: , e baš znaš nasmijati...mene je noćas probudila bol u obje strane, e baš smo kokice :lol:
:lol:. Da, naravno, ta su mi probadanja ipak najčešća :love:.Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Da ju je uloviti :roll:Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
:* :heart:
I kod mene česti slučaj. Boli lijevi, a punkcija uvijek na desnom. Ta suprotna bol mi je najčešća nakon punkcije. ... A ovih dana stalno nešto boli, ne znam što se događa, nadam se da nije neka glupost.
mare41, AuroraBlu, tak' ste mi obje lijepe svjetloplave da moram jako paziti koja od vas se javila :mrgreen:
Cure, nemate pojma koliko sam odusevljena vasim zznanjem o svemu tome..ja uz mojih 41 potpuna neznalica - do prije 3 mjeseca nisam imala pojma o FSH i LH (i to je dobro jer mi je prije postupka FSH bio visi od 21 a ja mrtva hladna), nisam znala da moze i prirodni postupak, nisam radila briseve i ovaj klub mi je bas pomogao...bas vam svima hvala drage moje, da ne kazem da nisam vodila uopce racuna o tome da js moze otici i uz stopericu.. :lol: ali vjerujte nekada i blazeno neznanje ... :P
Ma to ti nema veze, moj FSH oko 5 najčešće, a škrti jajnik ne da više od jedne stanice po stimulaciji. :heart:Citiraj:
aleksandraj prvotno napisa
:love:Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
I mare31, čekam vijesti... i držim fige :*
Shanti, nadam se da će te još neko citirati osim mene, samo dajte :) , e da mi je 31 godina i ova pamet i ovaj mladić :) :lol:Citiraj:
Shanti prvotno napisa
mare41, baš si pravi poklon dobila od Shanti :heart: , e, da nam je 31, može i 34 :lol:
A, i taj naš FSH, mislim da nam je samo informativnog karaktera, što uopće vezano uz njega možemo poduzeti?Citiraj:
vikki prvotno napisa
Ne znam kako vi ali ja jucer i danas ratujem s ovim forumom. Em nece da otvori em se ne mogu ulogirati.
Uglavnom, htjedoh zazeljeti puno srece i sto ugodniju punkciju mare41(moze i 31) i AuroriBlu.
Vikki, znamo li zasto je lh test bio pozitivan?
Svima :*
Nisi jedina, taca, ja se zato nisam ni trudila logirati do večeras. LH je bila pozitivna očito zato što mi je 7 dc bila ovulacija - valjda se i to događa. Prekjučer debelo pozitivna, danas sasvim negativna, ni blijede druge crte, znači O. prošla. Moš mislit kakva je to jajna stanica koja sazrije za pet dana :roll: