opet hop
Printable View
opet hop
8.možda innu
Možda dođemo ja i moja prijateljica. Možete li mi na pp reći gdje se nalazite?
klara nalazimo se u Premieru, caffe bar ispod katedrale Sv. Vida
A sad da se još dogovorimo u koliko sati ;-)
Šta kažete? 16? 17?
Meni paše kad god.
hop
cure kad onda?
Meni je svejedno za vrijeme, ali mislim da je trudnicama bitno da ne prži... možda 17,30?
I ja mislim da cu moci vas doci vidjeti !!
evo padobranca! Lucija kako Gabi?????
ja ću vjerojatno ovaj vikend u rijeku pa vam se možda pridružim na kavici, ako me primate.
klara nadam se da ce pozitivna, ali dodji nam u svakom slucaju da te izgrlimo ;-)
lucija :-D
Ameli naravno da te primamo :-D
Ok, vidim da moram ja opet :roll:
Dogovoreno, subota 17.30 (mogle ste se zalit prije :lol: )
Vidimo se...baš se veselim...valjda ću se uspjet dogegat do Premiera jer sad me već opasno ima!
Diabolica reci kad i gdje, dodjem te pogurat :lol:
:zaljubljen:
Šumskovoce Gabica je sada dobro hvala bogu uzivamo kuci samo mi je malo zao jer ne smijemo na more ali dobro do godine ce mo sve nadoknaditi a dolazi na i prvi rodjendan pa sam u potrazi za tortom i tako posla uvijek imam nikad mi dosadno i bas se veselim sto cu vas sve vidjeti! pusa svima!
hop
Hop! Hop!
Eto i mene kod Raše!
jeeee dolazi nam i sara38 :*
:kiss:Ja stižem Crancky
Curke, danas nam je kavica! Odoh na plažu i vidimo se u 17.30! Kiss
hola, hola :tele:
nadam se da ste se super provele i bez mene.....ja (tele) sam zaboravila koji je dan, datum i vrijeme :roll:
do sl. puta..........
Isprike curke za današnju kavicu....ne osjećam se dobro još od jučer dopodne, imam vrtoglavicu....mislila sam proći će al eto i muž priprijetio da se smirim (bila sam u četvrtak u Zg) pa sam pretjerala ....danas cijeli dan zujim....sorry još jednom! Kiss
Uopće me nikakve isprike ne zanimaju od "vas koje ste zaboravile" :-P
Diabolica :love2: molim te čuvaj se. Bit će kavica i kavica, ti moraš sad pazit VAS :zaljubljen:
Svima koje su bile :-*
Cure :bye:
Dobro i kad će ta kavica? :lol: :lol:
evo može 07.09 u 17 sati?? ako tko ima bolji prijedlog bring it on!! naravno na starom mjestu... :yes::yes:
Meni paše!
Samo još da nagovorim jednu jaaako mi dragu purgericu da nam svrati...
Ako mi punkcija ne bude kao prva stižem i ja jer tih dana odprilike imam punkciju.....
Bolje je da bude subota...manje nas radi popodne.
Dakle 04.09.
Ma može subota super!!
I meni paše subota, Vita nadm se da ćemo zajedno ;)
Već mi miriše ta kava........ Jedva čekam izljubiti našu Cranky, a kako je krenulo na KBC RI, jesen će biti uzbudljiva....
Vidimo se 04. Kissss :heart::-D
ma naravno da stižemo Dani .......SARA nosim u sub.........
Vita:heart::heart:
hop ;-)