Sretan vam Božić drage moje!!!
"tina" za sutrašnju betu do neba~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart:
Printable View
Sretan vam Božić drage moje!!!
"tina" za sutrašnju betu do neba~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart:
tina,~~~~~~~~~~~~~~~za betu do neba! :D
Drage moje rodice Sretan Vam i Blagoslovljen Božić i da sve one koje nisu budu što prije trbušaste želimo vam (napokon ) nas troje mali Nikola , Dijana i Dražen :love: :love: :love:
tina, sretno!
(a di se to beta može vaditi nedjeljom?)
SRETAN VAM BOZIC CURKE!!!!!!!!
Strumfica ne znam da negdje možeš vaditi betu u nedjelju.
To sam ja malo pobrkala dane zbog blagdana :oops: ... mislila sam prekosutra, u ponedjeljak :*Citiraj:
dani82 prvotno napisa
Kuham jutarnju :coffee:
Čekalicama puno~~~~~~za lijepe bete
:heart:
Dobro jutro :) tiki_a hvala na kavici :coffee:
U ovo kišno Splitsko jutro šaljem vam bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~ :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dobrih i pozitivnih vibri :heart: :heart: :heart:
jedan veliki minus kod mene :( :( :(
crvenkapica77 :( žao mi je :love2: Kućni test? Jesi vadila betu?
nisam betu....sta mi vrijedi kad je test pokazao da nisam...i mislim da cu procurit.....eto nema smisla vadit je,jel tako?
,a i nemam je ovdje gdje izvadit moram ici u drugi grad :(
crvenkapica77 znači nisi još procurila? Koji ti je dan? Ja bi nastavila s utrogestanima jer nikad se ne zna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Žao mi je crvenkapice :cry: ,doći će i bolji dani :love:
Ja nikad nisam vadila betu kad mi je test pokazao minus,bezveze da se još i s time mučiš.
samo ih jutros nisam stavljala i izgleda da je menga to jedva cekala da moze doci......sta bi se to moglo desit da sam ajmo reci trudna a prekinula sa utricima? jer mislim ako ih nastavim koristit necu dobit ,a imam samo jos za danas koristiti :/
....zelim sad malo svoje tijelo odmorit i psihu,ako je moguce, ....i slijedeci mjesec opet probat sa AIH....spermiogram je bio jako dobar ali ja sam imala samo jedan na kraju folikul i izgleda da nije bio dobar :/....mislim da je bilo do mene a ne do spermica :(
jutro..curke...crvenkapice...glavu gore, i odmori do idućeg mjeseca pa opet u nove pobjede... :* ja vadim betu sutra,al nekako mi se čini da ni kod mene ništa... :heart:
crvenkapice77 :love2: :love2:
crvenkapica77 jako mi je žao :( ...I ja ne vadim betu nakon minusa, ali pod uvjetom da nisam jako rano napravila test. Ako mi je 13-ti dan nakon transfera negativno, tek onda prekidam s utrićima. ~~~~~~za dalje.
crvenkapica77 :love: idući put će bit dobitni!!!
Sretan Božić svima prije svega! Prijavljujem da sam dobila m prije vađenja bete tako da me se može skinuti s liste odbrojavanja :( .
crvenkapica77-glavu gore!
imamo cijelu iduću godinu pred nama, a ti kažeš da možeš u akciju već idući mjesec...pa valjda bu upalililo!
:love:
crvenkapica, marnie :( :heart:
tina~~~~~~za sutra
To se i meni dogodilo. Trebala sam vaditi betu na badnjak, a procbrljavila u nedjelju prije badnjaka. Ipak pila sam utriće do dana kad je dr rekao vaditi betu, nikad se ne zna....meni nije uspjelo, beta je bila na padajućoj putanji, no možeš probati, ovisi koliko mrvica su ti vratili, ako ih je bilo više možda se koja ipak zadržala?!?!Citiraj:
Marnie prvotno napisa
Loša strana priče tj produženog pijenja utrića je da sad već tjedan dana curkam (a meni je obično sve gotovo za dva-tri dana) pa mi to pomalo ide na živce, a valjda bu brzo prestalo :?
Žao mi je,cure :(
Crvenkapice, nije išlo ovaj put,ali tako si mlada i možeš već idući mjesec pokušati iznova,to su dobre vijesti!
:love:
hvala cure moje :love:
ja mlada ,,hvala ,imam 32 god,starim, :(
marnie :love:
tina sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ovaj ciklus cu odmarat,,necu se opet kljukat klomifenom,necu radit nista,,ali slijedeci krecem opet sa AIH....ako opet ne uspije onda odoh opet kod Baumana i necu izaci od njega dok ne dogovorimo za IVF :mrgreen:
Evo i mene, i ja nastavljam niz loših vijesti.
Danas ujutro (11.dpt) radila test koji je pokazao debeli -. Utorak vadim betu jer mi je sestra rekla da moram.
Jako sam :cry: :( :evil: :cry: :( :evil: .
Marnie, karla 1980, žao mi je cure :( :(
Crvenkapice i Karla jako mi je žao cure :cry:
Želim vam veeeeliki + u 2010 :*
crvenkapica i Marnie :love:
tina i kiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe bete.
kika :*
karla :love: :love:
Karla1980,crvenkapica,Marnie :cry: :cry: :*
Karla, pa zar i ti??? Nemaš pojma koliko mi je žao
:( :cry: :cry:
Marnie i crvenkapica :cry: :cry:
Marnie, karla 1980 cure jako mi je žao, jako :heart:
Hvala Vam na lijepim željama za sutra
Strumfice, karla, marnie, crvenkapice :love: , od :heart: vam
želim plusiće u 2010
tina i kiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete sutra!
Strumfice, karla, marnie, crvenkapice :love: , od :heart: vam
želim plusiće u 2010
tina i kiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete sutra!
Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu i plodnu nadolazeću 2010. godinu!
hrpa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve koje još čekaju svoju sreću
Drage Rodice, od srca želim svima sretan Božić!
Čestitam novim trudnicama!
tužnicama šaljem veliki :love2:
curama u postupima, a posebno čeklicama bete želim najljepše moguće vijesti!
svima želim puno sreće i što skorije ostvarenje želja! :*
Drage moje cure, htela bih da vam se pridruzim ako me primate u drustvu, naravno. Kako vec dve godine ja i moj dragi pokusavamo zatrudniti a neuspijeva nam, resili smo poceti sa MPO. Prije 5 dana radjena mi je IUI u prirodnom ciklusu, bez klomifena i bez stoperice. Stimulacije nije bilo jer sam petog dana ciklusa imala folikul od 13mm pa bilo je kasno poceti..inseminacija je radjena na dan ovulacije, sve je proslo OK , samo sam imala malo spottinga koji je trajao 2 sata. Osecam se super, pijem utrice tri puta na dan i od drugog dana inseminacije ja sam napuhana ko balon. E sad ne znam dal je to dobro ili lose, ali nadam se da cete mi vi koji ste malo iskusnije to reci. Test radim 06.01.2010
Pusa svima i zelim vam da svi zabebite u 2010 godine!