:-Dmarnie, odlično:klap:
Printable View
:-Dmarnie, odlično:klap:
100. mmar
101. r.nata
102. njumi
103. ZAUZETA
104. nataša
104. TrudyC
105. Suzanaab
106. valentine
107. fritulica1
108. Pčelica Mara
109. Hannah8
110. nina09
111. beba2
112. Tibi
marnie:klap:
da li su se jos nekome javili iz ministarstva?
Pls i mene stavite na listu!
evo sa indexa
http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...ku/483416.aspx
Ja sam tek sad uspjela pogledati prilog sa rtl-a, jasna09 ti i tm bili ste predivni, tako emotivna priča:heart:
I prikazali su moj mail, čak i moje ime i prezime:oops:
A sad ću polako početi skupljati hrabrost reći nekim ljudima koji još ne znaju da mogu stati pred te kamere i obračunati se sa hm, ne znam kako da ga pristojno nazovem:mrgreen:
evo bit će 1. vijest na viejstima novetv
100. mmar
101. r.nata
102. njumi
103. ZAUZETA
104. nataša
104. TrudyC
105. Suzanaab
106. valentine
107. fritulica1
108. Pčelica Mara
109. Hannah8
110. nina09
111. beba2
112. Tibi
113. Šumskovoce
:klap::-D
mozete i mene na listu, poslala mail ministru, cure hvala
:klap::klap::naklon::naklon:
Sad vam je dobro.Imate MOC.Relativno ste mladi.Zadovoljni sobom.Angazirani.Utjecajni.Sigurna sam i da imate za udoban zivot dovoljno novaca.Ambiciozni..Ali,razmislite malo o svojoj buducnosti!!Razmislite kako,koliko i jeste li pridonijeli dobrobiti svog naroda i zemlje,razmislite o tome kako ce vas ljudi pamtiti i spominjati..Imate li ambicije biti covjek?]Nista nije trajno ni beskonacno.Ni vi necete vjecito biti ministar zdravstva.Ili uopce ministar.Ljuti smo,tuzni,omalovazeni,frustrirani,nesretni,neki agresivni,ministre i nemojte nas ignorirati.Jer RAK se ne ignorira.Pojest ce vas taj RAK na vasoj dusi...LJUDI NISU OVCE,ministre,ma koliko svi politicari a ponajvise,eto vi,to smatrate a tako se i ponasate prema nama.Jos imate sanse da povucete taj nesretni zakon o MPO,europeizirajte ga,osuvremenite ga;nemojte zatirati vlastiti narod svojim(pogresnim)shvacanjima,uvjerenjima,eksperime ntima..Kuc,kuc,ima li nekoga unutra, ministre???Jel cujete zvono??Ono zvono ovom vasem zakonu...toliko od mene,poslano ministru:-x
Cure, ipak nam se počelo nešto događati!!! Mislim da smo upravo počele SVE institucije dizati na noge!!!:-D
Jasna09, tebi i TM, ali i svima koje ste se potrudile :naklon: (naravno i svim NJM)
evo me konačno s posla,sjela i krenula prelistavat članke i gledat jučerašnje vijesti :)
Jasna....hvala...kiss....sretno do neba, bili ste odlični :love2:
Marnie...sretno na Anteni,taj se ne emitira do mene hehe ali kao da ta čujem ;)
Fritulice...iskrene čestitke :klap:
Vijesti ove na Novoj sam propustila ako je što bilo(prebacila tek na sport hehe) ali nadam se dnevniku u udarnom terminu. Još da konačno i nacionalna HTv nešto reče,a ne samo da nam naplačuje pretplatu haha
Sretno svima do neba :mrgreen:
pridružile su nam se i cure sa forum.hr-a :-D:-D:-D
http://www.forum.hr/showthread.php?t=313762&page=163
http://www.forum.hr/showthread.php?t=536357
hvala cure! :heart:
Cure, upravo sam dala kratki intervju za Antenu Zagreb i sutra će biti u emisiji Prijepodne na Anteni Zagreb uz Irinu između 9 i 12 sati. Nisu mogli reći točno vrijeme, jer ne znaju još kako će urednica koncipirati emisiju. Vjerojatno će me malo odrezati, jer sam se ja razverglala :lol:, ali bitno da se od svuda čuje! Ako tko bude u mogućnosti neka sluša.
super, super......daj ti sutra još podsjeti
Marnie bravo:klap: neću moći slušati ali nadam se da će biti neki link...
Cure digli smo medije na noge, sad ne smijemo odustati, trebamo se boriti jer sad je pravo vrijeme da onaj nečovjek odustane od tog debilnog zakona...
Hvala svima na velikom trudu koji ulažete! I ja sam poslala pismo. :-)
jel dobio netko feedback iz ministarstva?! zar je moguće da ministar naše mailove ne dobiva??? čudno skroz...
Pcelicu Maru sam brisala jer je imamo vec pod rednim brojem 50. S foruma MIB sam dodala jos pčelicu2009 i suncicu77, a ostale upisane su se javile na nekim drugim temama ovog foruma.
100. mmar
101. r.nata
102. njumi
103. ZAUZETA
104. nataša
105. TrudyC
106. Suzanaab
107. valentine
108. fritulica1
109. Hannah8
110. nina09
111. beba2
112. Tibi
113. Sumskovoce
114. veckica
115. reba
116. petra30
117. FionaM
118. pčelica2009
119. suncica77
ma ne da mi otvoriti...možda mi fali neki program...
joj što sam ljuta što nisam gledala...
100. mmar
101. r.nata
102. njumi
103. ZAUZETA
104. nataša
105. TrudyC
106. Suzanaab
107. valentine
108. fritulica1
109. Hannah8
110. nina09
111. beba2
112. Tibi
113. Sumskovoce
114. veckica
115. reba
116. petra30
117. FionaM
118. pčelica2009
119. suncica77
120. Sela
Nikakav feedback iz ministarstva. Ne vjerujem da ne dobiva, već sprema strategiju uzvraćanja udarca!
Ima video link NOVA TV vijesti.
Lana bila si super!!!!!!
Super nam to ide, knedla se proguta i guramo!!!
http://dnevnik.hr/bin/tv/?media_id=60307790
Evo link, a i palite tv, za nekoliko trenutaka kreće na novoj tv
Upravo dnevnik NoveTv.....brzo brzo :D
molim sve koji su slali mailove da otvore ovaj topic
http://forum.roda.hr/threads/54365-M...Jadranke-Kosor
i da provjere jesu li poslali mail na pravi mail jadranke kosor (predsjednica@vlada.hr) jer smo na mail listi imali stari - predsjednik@vlada.hr
možete ubaciti i ostale navedene adrese u topicu, koje niste prethodno ukljucili u mail, ali je jako važno da kosorica dobije sve što smo slali, jer znamo šta će darkec reći - nisam dobio, babe mi....
hvala našoj predivnoj trudnici :heart: predivna si bila :-D:-D
šniki ma bila si predivna:-D mislim predivna si trudnica i rekla si sve ono što je najvažnije...
Hvala ti od srca:heart:
Hvala Lana držimo fige, svako dobro, bila si super, moramo se svi potruditi i smoći snage i skulirati se i ići u javnost, mi se moramo izboriti za prava koja su i drugima data poput Ministra Bajsa, prijatelja kolege i pajdaša milinovića koji glasaše za zabranu da bismo mi imali svoje dijete pošto je on svoje dobio pomoću MPO-a. Većeg licemjera i farizeja nema od njega samog.
Šniki, hvala ti od srca!
šniki zakon si!:naklon: