Bublice, :cry::love2:
Printable View
Bublice, :cry::love2:
Bublice nemam riječi
:cry:
Bublica strasno mi je zao draga :cry: nedaj se :-(
ajme bublice :cry: :cry: :cry:
strašno, strašno, nemam riječi :cry:
drži nam se, znam da je tuga pregolema :love2:
Bublice:cry:
Ajme Bublice :cry: ne mogu ni zamisliti kroz šta prolaziš :cry:
bublice draga ,ne da sam u šoku nego jednostavno ne želim povjerovat
na žalost, mnoge cure pa i ja sama sam to prošla i suosječam s tobom
neka ti dragi Bog da snage
Bublice tako mi je žao :(
:love2:
Bublice, bili smo tu da djelimo sreću s tobom, a sada nažalost i tugu...Znam kako ti je, i ja sam imala isti scenarij u 8 tjednu, daj si vremena pa kreni dalje. Sada znaš da je itekako moguće, potrebna je samo još mrvica sreće...
Bublice...:cry:
Bublice, žao mi je:cry::cry::cry:
drži se:love2:
Bublice, jako mi je žao.
Bublice, jako mi je žao, drži se mala
Bublice draga...žao mi je, :cry::cry::cry::cry::cry:
Bublice jako mi je žao, šta sve moramo proći pa se i još to desi....užas!
Bublice baš mi je žao :(
Bublice...:cry:
Draga Bublice, poznajem taj trenutak kad vrijeme stane i tebi se čini kao da je i tvoje srce stalo,
i ne čuješ što drugi govore, prestaneš disati, kad umre jedan dio tebe, a ostane rana koja ne zacjeljuje
samo naučiš živjeti s boli za koju nema riječi....
draga, nadam se da ćeš smoći snage jednom i ustati bez obzira koliko pad bio težak:love2:
bublice žao mi je...:cry:
bublice žao mi je:love2:
Bublice, žao mi je :cry:
Nažalost i previše nas zna kako ti je :-(...zato ako treba, tu smo!
bublice :love2:
ajme bublice tek sam sad vidjela,nemam riječi,nije pošteno!
nažalost sada kao da me netko vratio u prošlost i evo suze mi s tobom naviru i opet ponavljam nije pošteno...drži se draga...uz tebe smo,mislimo na tebe :love2::love2::love2:.
Ajoj bublice.....tako mi je zao mila :cry:
Drzi se curo :taps:
Bublice ne znam sta bi ti rekla osim da mi je uzasno zao i mogu mislit kako se osjecas,uz tebe smo:cry::love2:
Blekonja cestitam ti od srca:klap:,slabije sam na forumu pa malo kasnim~~~~~~~~~~~~~~da sve bude u redu
Bublice :cry::cry::cry:
Bublice draga, užasno mi je žao :cry: drži se i želim ti da brzo nađeš snagu za dalje:love2:
Bublica draga, :cry: s tobom. A tako sam se veselila radi tvoje trudnoće. Na žalost, jako dobro znam kako se osjećaš...
Bublice, jako mi je zao :cry:
:love2:
Bublice :love2:
Žao mi je, bublice :-(
Bublice moja draga, ja još uvijek ne mogu vjerovat da se ovo događa. Zamišljala sam našu sretnu sunčanu kavicu i što ću vam sve reći.... sad se osjećam prazno. Potpuno prazno.... :cry::cry::cry:
Neka ti dragi Bog da snage da se probudiš iz ove noćne more. :cry:
S tobom sam danas u mislima. :love2:
Bublice, užasno mi je žao :cry:
bublice draga nemam riječi :cry:
Korny77 moram poskočit i ovdje, još jedna trudnica sa SD!!!!!!!! Čestitam!!!!!:-D:-D:-D
korny77 čestitkeeeeee:-D:-D
bublice žao mi je :love2:...stvarno mi je žao...mogu samo zamisliti kako se osječaš, a već od zamisli mi se steže želudac, zato draga...uz tebe smo sve!