Mimsi jel išta bolje, dal je krvarenje stalo?
Printable View
Mimsi jel išta bolje, dal je krvarenje stalo?
Ne znam sta bih ti rekla. Preko dana jako slabo crvenkasto, samo mali trag kod brisanja..a navecer i ujutro veca kolicina tamno smeđeg na papiru, mozda koja kap iscuri. I tako stalno, preko dana se ponadam i onda sljedece jutro pafff!!
Danas navecer imam termin kod dr.K. i jedva cekam da cujem neko objasnjenje. Radit ce mi i anomaly scan.
Baš mi je drago da ideš kod dr da te smiri malo, obavezno javi i držim fige da je uzrok krvarenja neka "glupost" bezopasna i da anomaly prođe super!!!
Hvala ti! :-)
Javim svakako.
Evo me!
Razlog krvarenja je zaostala krv od prethodnog izljeva. Postoji mogucnost infekcije i zato moram napraviti briseve, urinokulturu i kompletnu krvnu sliku. To cu odraditi najvjerojatnije do kraja tjedna. I dalje moram strogo mirovati, dok ne prođe, pretpostavlja koji tjedan.
Beba je super, sve kako treba biti s obzirom na dob, 190 g. Cura je! :-)
Dr. K. je uistinu veliki strucnjak i jako je detaljan, tako da jos jednom zahvaljujem @laine na preporuci. :-)
Sad molim Boga da nema nikakvih bakterija...iako je po tom pitanju bio vrlo ozbiljan i rekao da bi lako moguce bilo da bude. :-/
Jako mi je drago da si zadovoljna, da te smirio i što je najvažnije da je curka dobro, i ja nosim curu, meni su rekli kad sam prokrvarila, ah to je cura, ne brinite one su izdržljive :-)
Držim fige za pretrage ali barem sada znaš što činiti!
Je, istina, sad mi je puuuno lakse i jedva cekam cetvrtak kad idem kod svog ginica da to obavim. A nekak mislim...pa mnoge zene dobiju bakteriju u trudnoci pa na kraju bude dobro..tak da, i da je nest, drmnut cu antibiotik i valjd ce otic!
Ah, te curke. :-) I ja sam cula da su izdrzljive, a bome i vidim!
Sretno nam s njima! :-*
Hej mimsi, drago mi je da je stanje malo bolje i da si bila kod dr.Kosa :-) cestitam objema na curkama, na zenama svijet ostaje :mrgreen:
Hvala ti! :-*
ja sma krvarila skoro do 6.mj trudnoće, pa sam rodila curu od 4,5kg. izbore se male lavice.
Bok curke,imam pitanje,ovako,zadnju M sam imala 11.3 ,dosla mi je 5 dana ranije,(sto je normalno kod mene posto imam problem sa stitnjacom i nije mi redovna M.).E sad,problem je u tome sto ja to nebi nazvala mengom,jer mi je dosla prvo: bez ikakve najave(bolne grudi,bolan trbuh,pristici...)sto mi inace bude,a drugo prva dva dana je bilo smedje,druga dva dana neka slabasna krv i to samo dok bi mokrila,na ulosku dve kapi....i zavrsila se sa smedjim.Ugl.to je proslo i mene su pocele boljeti grudi nakon dva dana...pocelo je od bradavica pa sad sve,a sljedecu mengu bi trebala dobiti pocetkom 4 mjeseca...Inace ja i dragi se ne pazimo i voljeli bi dobiti bebicu,i stvarno nam je dosta iscekivanja,hoce nece...Ne znam sta drugo sad nego cekati dok ne dodje vjestica...ili mozda ne dodje....
Kekotina,
Jesi napravila test ?
Dobar dan
Nova sam ovdje , već sam pregledala cijeli google puna mi glava.
Ovo mi je druga trudnoća nakon 7 godina, prva je bila bez ikakvih smetnji pa sam od krvarenja van sebe pa molim za savjete...
Bila sam prije 2 dana na prvom uzv i fetus je 2 cm, i naručila me ponovo za 7 dana. istu večer sam imala odnos kao i svaki dan, međutim jučer ujutro mi se pojavila svježa krv na gaćama, sva sreća ginekologica mi je radila.
na ultrazvuku mi je rekla da se vide otkucaji, ali da se imam nekoliko hematoma, i prepisala mi duphaston tbl 2x1, i kontrola iduću srijedu po ranijem dogovoru.
I da naravno bez odnosa, ja sam ju pitala da li je potrebno mirovanje na što mi je rekla da nije potrebno samo bez odnosa.
Danas mi je drugi dan, popila 3 tbl a ja i dalje imam crveno svježu krv na dnevnom ulošku, nije obilna ali stalno je svježa i prisutna.
koja su vaša iskustva s time, da li je normalno da i dalje isto imam , koliko dugo bi to trebalo tako biti?
Jučer sam duže sjedila i nije mi pasalo, neka neugoda u donjem dijelu trnuha, ali bolove ili nešto slično nemama, samo jako veliki strah :(
Moras mirovati. Ima puno cura ovdje koje su prosle pricu s krvarenjima i hematomima, i bitno je jako da mirujes. Ali ono, samo wc i tus kad vise nemres pored sebe od smrada.
Najcesce prodje samo od sebe, iako, ja bi na tvom mjestu razmislila o gin koja ne savjetuje mirovanje s krvarenjem i hematomima :-/
Sretno i drzi se!
Pozdrav! Trebam misljenje iskusnih zena. :) Druga mi je trudnoca,39 godina. Po mojoj procijeni trudnoca 5 tjedana jer smo radili folikulometriju,i ovulacija je bila izmedju 11 i 15 . 11-tog. Bila sam u ponedjeljak na ultrazvuku jer sam dobila smedi iscijedak,doktorica ne vidi odjek ploda. Da li je prerano da se vidi plod ako je trudnoca manja od 5 tjedana?Ovulacija mi je bila oko 20-23 dana ciklusa. Doktorica nije racunala koliko sam trudna vec samo govori da ne bidi plod i da nije uredna trudnoca.U ponedjeljak je nalaz Hcg bio 2705.99. Da li se to poklapa sa tjednima? Trazila sam drugo misljenje doktorica kaze da je mozda prerano za otkucaje,njezin ultrazvuk izracunao je trudnocu 5+4.Kaze sanse su 50/50. Sve bi jos bilo u redu da nemam smeckadti isvijedak vec 5 dan.Pijem Duphaston. Najgore je to sto me ledja bole vec drugi dan kao da cu dobiti mengu.Da li je sve vec gotovo ? Sise me jos bole.U prvoj trudnoci nisam imala tave probleme. Kakvo je vase misljenje,?
Pozdrav curke ja sam u 5.tj trudnoće i to mi je 3.trudnoća počelo je prije dva dana sa smećkastim iscjedkom a sada je već krvava i sluzav dobila tablete i mirovanje.. dali netko ima takvo iskustvo i koliko to traje po prilici?
Zdravo imam 26 godine prije 9 mjeseci sam imama spontani u 9 tjednu trudnoće sad ponovo sa deckom radim na bebi doktor mi je dao dupaston tablete za uređivanje ciklusa pa me sada zanima mogu li u plodnim danima zatrudnit plodni dani su mi zavrsili vrijeme mi je da počnem koristit tablete ja i decko smo radili na bebi sada me zanima kako cu znati ako budem trudna dali da prekidam tablete ili ne i dali cu dobiti krvarenje od tableta ako dode do trudnoce Hvala