Mi smo to kupili u Mulleru, ali prije dosta vremena.
Printable View
Mi smo to kupili u Mulleru, ali prije dosta vremena.
imali su u nami na kvatriću, ali se ne sjećam detalja (uočila u prolazu).
je, imaš još uvijek u muelleru.
nedavno je bilo i u lidlu
trebam kompas. ne mora biti super truper, poanta je u ideji iako ne bi bilo lose da bar opcenito gađa strane svijeta lol. jos kad bi bio na privjesku ili nesto slicno da ga se moze nositi...
Mi smo kupili kompas u Iglu sportu, ima ih i sada, pogledala sam katalog. Najjeftiniji je sto kuna.
kbegicsi, swatch dučan je u Frankopanskoj
Jučer sam bila tamo, po budilicu.
činilo mi se da čekaju novu robu jer su dosta tanko sa flick flackom, ali stvarno su ti satići super, Irma je naučila na sat za čas
Tražim za svog dvogodišnjaka štramplice bez stopala i čarapice s gumom na stopalima (da se ne posklizne jer skida svu obuću, nemoguć je po tom pitanju). Pa ako je netko nešto vidio u zadnje vrijeme... :)
mrkvica05, tih štramplica imaš u Mtč ( vrbani),inače mi smo više preferirali tanke uske tajce ( to smo nosili ispod hlača, koje smo skinuli u vrtiću, tak da je dete bili samo u čarapama i tim kao tajcama unutra).
jel vidio netko Dora Explorer salvete, kapice, sviralice i sve ono što ide uz jedan dječji rođendan?
treba nam za jednu djevojčicu!
Hvala, jelena.O, vjerojatno ih ima i u dr. Mtč-ovima. Jučer sam pitala u Vrtuljku u Petrinjskoj za obje stvari pa ih nisu imali.
Jel ima gdje za kupiti rezervnih dijelova za TT izdajalicu?!
Hvala!
a da pitaš uvoznike možda imaju oni.
Hvala vam svima , svi ste divni u zadnjih par dana puno toga tražim za svog školarca i stvarno sam iznenađena povratnim informacijama .Sat smo naručili iz Švicarske jer moj P. hoće baš jedan određeni model koji mi se sviđa a ni jedan dućan u Zagrebu i široj okolici ga nema a ne znaju da li će ga dobivati .Kažu da im narudžbe polovično dostave .
Još jednom HVALA SVIMA !!
Pozdrav svima...da li netko zna gdje bi mogla kupiti zvukovne slikovnice...valjda se to tako zove, onako imaju sliku npr. krave i stisne se gumb sastrane i onda se čuje mu-mu, a to zapravo nije slikovnica nego onako jedan list, kao kad složiš puzzle, malo sam zakomplicirala ali se nadam da neko zna na što mislim
ako negdje vidite puma kopačke, crvene boje, vel. 32, javite!
bila je tuga pregolema neki dan. 31 mu male, 33 ogromne ( u Sv. Heleni ), a te crvene su mu tako lijeeeepe.
Jeste li negdje vidjeli, i gdje bi se moglo nabaviti, nešto kao recimo umetak za ženske torbe (tako mi je to opisala susjeda, vidjela na nekom TV programu, možda čak i nekom stranjskom), koji sadrži nekoliko pretinaca za raznorazne potrepštine? Poanta je da kad mijenjaš torbe, ne moraš vaditi sve van i trpati u drugu torbu, nego jednostavno premještaš cijeli umetak. A kod mene to znači ušteda od barem 10 minuta, što je neprocjenjivo u ranojutarnjoj žurbi u vrtić i na posao, a želim neku drugu torbu, a ne onu od jučer (a torbe su mi uglavnom sve velike i "baš trebam" sve te stvari).
Evo ovdje po naputku od kbegicsi: http://www.aukcije.hr/browse.php?id=299
A isto sam malo guglala pod "bag organizer" ili "purse organizer"...
Tražim kišno odjelce, znači nekakva jakna-kabanica i donji dio kao hlače ili tregerice vel 92-98.
Jeli netko vidio u Rijeci, ako ne može i Zagreb, i naravno da je pristojna cijena?
Kišna odjelca drži H&M :) !
Ne znam kakva je izvorna cijena, mi smo prošle godine kupili tu na burzi povoljno.
Da staviš oglas na burzu da kupuješ :) ?
:* hvala, stavit ću.
Svejedno ako se ne nađe na burzi, možda je još netko vidio negdje bliže od Hm-a...
Tko traži, taj i nađe :) !
Da nađeš čim prije ~~ !
Jel netko negdje vidio za kupiti fora posteljinu sa nekim dječjim uzorkom, a da nisu one jarke boje kao one sa spidermanom ili bentenom - mogu biti i od disneya likovi, ali da su smirenije boje ili još bolje posteljina da ima uzorak dinosaura?
Dimenzije 140x200 + jastučnica klasika.
U Zagrebu :)
Dolje di je pšosteljina ili gore na katu na bebi odjelu?
Posteljine ima Kika, Lesnina i Merkur al im je cijena oko 300,00kn, nekima i više (a kvaliteta ubibože....:roll:)
Ma daj, pa kaj izbljede, puštaju boju ili?
Di da potražim onda neku takvu posteljinu da je kvalitetna?
Mislim ići ću ja i ovu pogledati, ali zanima me koje su joj mane i di da tražim?
prizemlje, odmah s lijeve strane čim uđeš
pažljivo s posteljinom. mismo nedavno kupili ljubljenog bakugana a kad smo ga donjeli doma-nije bio od pamuka
Svilanit ima svakakvih posteljina sa likovima iz crtića. Pamuk.