roze zao mi je zbog neg. bete :(
ali kako kazu " treca sreca " sve naj -naj ti zelim ....... :)
Printable View
roze zao mi je zbog neg. bete :(
ali kako kazu " treca sreca " sve naj -naj ti zelim ....... :)
Imam jedno pitanjce na temu Praga, malo sam vas čitala od ranije, ali nisam dokučila iz kojih se razloga odlučujete za Pronatal, odnosno iz kojih za PFC? Krenula sam razmišljati o Pragu pa da malo skupim informacija :-)
U PFC-u nije gužva ko u Pronatalu. Bar je to razlog zašto sam se ja odlucila.
tiki, dr L, kad je odlazila iz Pronatala i osnivala PFC, povukla je embriologa iz Pronatala, koji je vrhunski, pročitaj na njihovim stranicama, on je napravio prvi ICSI u Češkoj, to je bio moj kriterij-kvalitetan tim, a još imaju ljubaznu koordinatoricu koja vrlo brzo izmoderira sve naše upite u mailovima, i ne čeka se dugo za postupak. Još kao bonus-svi su vrlo ljubazni i pristupačni.
........i cijene su im pristupačnije. Barem kada su donacije u pitanju.
amaria, ima li novosti?
Bog! mi jos uvik cekamo!!!Danas je odradjen PGD,ali nalazi su sutra!Saljem poljubac svima!!!!
Javi onda sutra i sretno!
mare41....sretno išćekivanje :)
amaria sretno vam i da sutra budu dobre vijesti....čekamo s vama ;)
amaria, nadam se da su dobre vijesti
milivoj~~~za sutra
venera, kad krećete put Praga?
Maro ništa ti ne znam....moj muž nije za ponovni odlazak i trošak.....još sam u fazi obrade njega,a ja bih pokušala još jedanput ma kako bilo nam teško. Tako da ti kod mene sve miruje njih u Prag nisam nikako ponovno zvala....ne znam jel ima nekog popusta za ponovni pokušaj.Eto draga moja tebi želim sve najbolje i da bude sretno iščekivanje!
ma puknut ću na guzicu ako ne napišem :)
amaria...ima zdravih i bio im danas transfer! jupi-jupi-jeeeee baš mi drago za njih
ivy, thanks, već sam ih mislila počet progonit:-), super vijesti:-D, amaria:heart: i :klap:
Hvala cure :heart: za info!
amaria su-per :klap:
Sela, kad je pokret?
venera, nadam se da ćete uskoro uspjeti obaviti još jedan postupak, nažalost, nekima ne upijeva iz prve, sretno.
vidim da vam se nasa Ivy vec pohvalila,bas me zanimalo dali je izdrzala,gora je ona od mene!!! :)
Jutros me tako iznenadila,raznjeznila,taman prije transfera dobila sam njezinu poruku,i suze su krenule same od sebe,maskare je bilo i po nosu,onda znate kakv je moj plac!!Imamo jednu morulicu koja nam je vracena,druge nisu bile zdrave,prvo je doktorica rekla da su 2 ,ali kad je dosa embriolog onda je reka da je ipak ostala jedna.Hlinko je legenda od covika,sve nam je objasnija,stavija na stick,jer imamo sve snimano,imamo videa svih 8 zametaka kako su se razvijali!Doktorica je tako mila,ma nemam rjeci kad ih se sitim,mene suze hvataju ,neznam!!!Muz je bija sa mnom na transferu,a onda smo se sat vremena cerekali u sobi,zna mare kako se znamo cerekati!!! :) sve je super.28.-og je beta,i samo molin Boga da nam ne prekine ovaj divan san,ja sam popodne spavala i smijala se u snu,cili dan se smijem,sama sa sobom,i bas me briga sto cesi misle!!!Eto,sad cekanje!!!!Saljem vam svima poljubac,a pogotovo milivoju i njegovoj milivojki,bili su uz nas cilo vrime,i kazem vam takvih je ljudi malo.Idjen ca jer ce me suze opet.
Amaria 23 prekrasno!!!:-D Sretno!!!
Mare danas obavila predzadnji pregled i sve je 5 pa veselo cekamo svoj- go!Zvala sam na kratko i Mirnu ali nije bila u uredu pa je rekla da ce me nazvati...ma zvala sam samo reda radi da cujem jel je sve ok gore.Ona kaze da nije vec bih ja to znala.I zato sam mirna.
Brojim dane do nedjelje.8-)
draga amarija , da mi se vratis doma sretna i trbusasta sto prije :) bas mi je drago sto je sve ispalo OK.
amaria, dovoljna je jedna prava da ti bude za cili život, tako će i biti:-), i mene su dr i Hlinka ovaj put oduševili, baš su nekako posebno topli i dragi za nas ponavljače:-), drago mi je da vam je sve lijepo i nasmijano, sutra će nam se i milivoji javit s konzultacija.
Sela, draga, još malo....
Mare tvoja je beta malo za Glacovinom..bit ce poskakivanja!!!!:-D
Drago mi je da je ovaj topic živnuo s jedne strane a s druge me rastužuje jer opet po ne znam koji put dokazuje da nas je mnogo u egzilu :-((
Cure s ovog topica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dušom i tijelom.
pozdrav praškim čekalicama bete glacova,mare41 i amaria23 :)
mi smo sutra na konzultacijama pa se javimo...
ivy, amaria baš ste me nasmijale cure :lol:
amaria, prekrasna ti je priča, baš stvarno motivira, šaljem ti puno ~~~~~~~~za hrabru i snažnu morulu
Sela još malo, još malo :-)...
Tiki_a i ti si nam sve bliza zar ne?Neka nam svima bude odlazak u Cesku sretan i da -nunamo cim prije svoje bebice!:love2::heart:
i smijem se i smiješ se.......
veliki kiss svima i čekalicama i ovima što tek kreću u svoje podvige ;)
amaria23 sad si i ti čekalica! Bravo!
Sela past će forum od skakanja :-D kad svi objavimo pozitivne bete!
milivoj držimo fige za sutra,pozdrav a!
.... joooj jedva čekam :klap: ... i neka padne forum, barem će onda biti jakog razloga za to - pošto ionako non stop šteka bez jasnog razloga
Glacova, Mare, Amaria ~~~~~~~~~~~~~~ za veelike bete :heart:
Milivoji ... sretno na konzultacijama
Sela, Tiki_a ... PPS [priprema, pozor, sad] ;-)
Mia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i tvoju curku :love2:
Pozdrav svima na ovoj temi!
pozdrav i od mene glacovoj, pa mare41 i sad amaria23.:-D
milivoj73, sretno sutra!
sela
tiki_a
gričanka
mi čekamo daljnje upute, uglavnom siječanj 2011.g. je naš!
Joj m arta nadam se da ćae taj 01/2011 biti uspješan!!!! Mislim da je sad već vrijeme, zar ne ???
Glacova, mare41, amaria 23 sretno, sretno, sretno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! :)
kriistiina, hvala ti! :-)
a i tebi da bude 03/10 dobitni!:heart:
Bok cure,
evo da se javim da mi krećemo za Prag. U petak će biti transfer...:-D
Da li je netko možda gore u to vrijeme?
Mare41,Glacova,Amaria23...sreeeetno!
Svima veeeliki pozzdrav!
Lua, sretno, sretno, (iako ima još vremena do petka), al super da sve štima i da gibate. Vjerujem da svi znate da treba biti na transferu polupunog mjehura ili punog, a ja sam došla praznog i nije bio problem (iako se bolje vidi kad je pun:-)).
.... jednom sam došla na ET sa praznim mjehurom i poslali su me nazad u sobu na pola sata sa bocom vode da napunim mjehur....to je moje iskustvo iz KBC Ri ...
Lua sretno i pozdravite cijelu ekipu od nas čekalica!
Što se tiće mjehura popiškite se ujutro kad se dignete normalno i .....to je to! Doručak,kava,čaj,sok...dok doćekate transfer mjehur je već pun!
glacova, tako sam i ja, al psiha je tjerala piškit:-), uglavnom, ne treba pretjerati-kako je glacova rekla-sve najnormalnije, i prije polaska u kliniku se može piškiti-dok dođete do tamo i dok se transfer pripremi-mjehur je taman.