uuuu tu ti je jedno VELIKO VALJDA :mrgreen: :lol:
Printable View
uuuu tu ti je jedno VELIKO VALJDA :mrgreen: :lol:
strašna si :lol: :lol: :lol:Citiraj:
BebaBeba prvotno napisa
Samo sam realna :lol:
Zato i imam toliko razumijevanja za ovog mog malog hopsića!! Znam kako mu je... dragi i ja smo opasna kombinacija!! 8)
Bebabeba, ima li danas razbijenih pepeljara :D :D :D :D :D ?
Nema, danas samo ukljesteni zivac negdje lijevo uzduz rebra :(
Nek me netko prosvijetli, jer ja ne znam što da mislim. Cvo mi je druga trudnoća. 1. put nisam posebno rano osjetila bebu, čak mi se čini da je bilo kasnije nego što se obično očekuje. Sad sam u 11. tjednu i čini mi se da sam već nekoliko puta u zadnjih par dana nešto osjetila. Jel to moguće ili ja sanjam?
Pa s obzirom na to da je meni ovo prva trudnoca a bebu sam osjetila u 16-om tjednu a kazu da drugo dijete moguce pocet osjecat par tjedana prije... hm... neznam?!
Znas kakav je to osjecaj pa valjda je moguce, mada se meni to cini stvarno malo rano!
Ja sam svoju mišicu osjetila baš kasno (prva trudnoca) tako da ne mogu biti neko mjerilo.
S obzirom da se u drugoj trudnoci uvijek osjeti ranije zato sto znamo sto da ocekujemo, a uostalom svaka je trudnoca individualna, ne vidim razloga zasto to ne bi bilo migoljenje malog bebača :D :D :D
ja danas sjedila u kaficu, pila kaficu s frendicom kad se ova odjednom meni zableji u trbuh i sva u soku pita STA TI JE TO S TRBUHOM??? meni nis jasno... PA NESTO SE MICE!!! ona sva uplasena! :lol:
Nije mogla vjerovat da se udarci i pokreti bebe tako vide i preko robe i kad normalno sjedim :)
A, joooooooooj, hocu i ja takooooooooooooo!!!!!!!
Moja je totalno mirna kad je netko drugi u blizini ili ako osjetim pokrete cim netko stavi ruku nema sanse da se vise javi..... :( :(
moj bebač se isto bio stidio dok je bio mali a sad više nema pardona, kad mu dođe radi tulum pa nema veze gdje smo i s kim smo...
ja sve mislim da se on jadničak pokušava okrenut a da mu ne ide
Pa, jadnicak slatki sad u tom periodu ni nema mjesta da se okrene :(
ovo moje malo se toliko vrti i prevrce i poceo mi se u rebra nabijat zadnja 2 dana :/ To mi nije bas ugodno... A jos manje mi je ugodno kad se povuce dole skroz nisko pa tuce po cerviksu jaoooj malo pulsira pa onda pukne jace pa me probode.. a imam osjecaj da mu je to nesto najdraze jer mi cesto to radi.. boli bebaca briga sto mene to zabuba :(
Mislim da zapravo na neki nacin imas srece :/Citiraj:
mya02 prvotno napisa
One curke koje bebaci ubijaju od lupanja i prevrtanja ko mene mislim da bi radje htjele da im je beba bar malo mirnija....
I onda se sve svede na ono - mi bi uvijek nesto drugo...
Ja sad lezim i jedva cekam da pocnem hodati i raditi, a to kad dodje onda ce mi sigurno pasti na pamet - da mi je samo malo leci :P
A to ti je valjda ono ljudski da ti nikad nije do kraja dobro!
nemoj me krivo shvatiti, NIKADA se nemogu zasititi svih tih silnih pomicanja i udaraca i kako mi se gura ispod ruke da ga mazim, ali jendostavno me tolika aktivnost zna - umoriti :/
Ma, gdje da te krivo shvatim :) :) :) :)
:love:
da vas pitam... koliko nisko osjetite bebu da lupa?
Mene zadnj vrijeme lupa i mice se stvarno jako nisko, cak i ispod razine od koje mi je poceo rast trbuh.. pa me malo brine kako se moze spustit tako nisko, i dal je to normalno?!
Uh, i ja ti draga osjetim da lupa skroz, skroz nisko....nekad razmisljam da ce svaki cas ispasti koliko je blizu....
ma morala sam pitat jer me to vec par dana muci, cak se ni nezelim hm hm hopa cupa s dragim jer me strah da bi nesto moglo bit! :(
Nekako mi se jednostavno cini prenisko...
I nemoj - bar do iduce kontrole koja je valjda uskoro.....pa pitaj doktora....
za 4 dana ;)
Superrrrrrrrrr :D :D :D :D
Nije strasnooooooooo!!!!
A radi se i o tome da ja imam zelju hmhm i to jaaaaako i da se ne osjecam ni po cemu drugacije, zapravo vjerujem da je tu opet u pitanju moja paranoja!
Nije mi previse jasna ta anatomija, gdje u stvari pocinje maternica, jer ako je to rub maternice onda sigurno nema problema..
Ma, da ti pravo kazem ni meni to nije jasno....
Ali ja sam od pocetka sa zabranom sex-a tako da nisam imala potrebe razmisljati detaljno o tome.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ehhh a meni ti sex nikad nije bio bolji nego u trudnoci...
U biti ozbiljno razmisljam o tome danas jer mi i sad i zapravo cijelo popodne bebica lupa gore iznad pupka..
Onda navali zeno...hihihihihihi
:lol: a razmislit cu jos... bebac mi nesto dobrica danas, samo se migolji a ne lupa, mozda mi daje znak da krenem u akciju ;)
:lol: a razmislit cu jos... bebac mi nesto dobrica danas, samo se migolji a ne lupa, mozda mi daje znak da krenem u akciju ;)
Ma, bebac mali vec je obziran!!!!!! :D
hormoni su opaka stvar :D
ufff mislim da je gotovo meni sa divnim spavanjima cijelu noc... nocas me dvaput probudio lupanjem :/
Trudna sam 18/3 tjedna. Vec dva dana u isto vreme osecam kao krcenje creva, sad nemogu bas definisati u kom djelu ali nekako je vrlo specificno. Sada me interesuje dali se to mozda beba pomera. Vec sam nestrpljiva da je osjetim ali neznam kako da prepoznam prave znakove posto mi je prva trudnoca.
likica_i, moguće je :)
ja sam svoju bebicu osijetila sa 17 tj, skroz lagano, kao da te netko poškaklja i samo navečer kad sam išla spavati.
sa točno 18 tj. sam čak osijetila 2 jača udarca, nakon toga zatišje 3-4 dana. osluškivala sam si tijelo, ali bebicu nikako da osijetim.
tad sam se uplašila, pa mi je MM morao kupiti baby watcher da sa njime čujem kako srćeko naše bebi kuca :heart:
sa nekih 20 bebica je postala pravi hopsić :bouncing: i svakim danom ti
udarci su intenzivniji...meni je to prekrasan osjećaj :zaljubljen:
Na pocetku i osjecas te lagane leptirice.... :D :D :D
Ja do 22tj. nisam osjetila skoro nista....ali nisam puno panicarila jer ne osjetimo svaki bebin pokret, a beba se treba osjetiti najkasnije do neka 24tj....
evo mi danas cijeeeli dan plesemo pjevamo skacemo uzivamo!! Cak smo nakon dosta vremena napravili totalnu generalku stana! Danas me tako prala cijeli dan neka energija! :D
Zato sam sad blago receno krepana i noge mi otpadaju :/ a bebac i dalje plese skace i uziva, boli njega briga! :D
kad smo vec kod micanja bebe, da ne otvoram novu temu.
Sta znaci, cisto znatizeljno, kada se cjeli trbuh talasa, nisu to micanja onako kako znam, vec cjeli se trbuh talasa.
Hm, moze biti stucanje ???
meni je tako kad se beba premjestava i mice :) onda mi se cijeli trbuh ljulja, napinje s jedne strane, s druge uvlaci :)
A moze biti i stucanje :)
Pozdrav cure...Evo mene u 18 + 4 tj. i vec od prije par dana osjecam lupkanje bebice...Cak je i muz jednom osjetio...Inace prva mi je trudnoca pa bas i ne znam gdje i kako se treba osjetiti...Eh imam jedno pitanje...Lupkanje bebice osjetim skroz dole nisko ,ali bas nisko,gotovo pa na rubu vegine :oops:
E sada gdje ste vi i da li je neka od vas tu osjecala bebicu???Dokt. cu za 7dana pa cu je pitati...
Inace na pocetku mi je bila niska trudnoca a sada mi se vec podigla pa mozda je posteljica ostala nize...