marival, :cry: :love2:
marival, :cry: :love2:
Žao mi je. Možda je to neki znak odozgo?!
Pojavit će se drugi kupci!
Jednostavno moraju!
Sigurna sam da vas neće deložirati!
"...netko to od gore vidi sve..." :heart:
Marival, svako zlo za neko dobro. Gledaj to tako. Tko zna što te zapravo čeka. Čuvaj snagu i živce za svoje ozdravljenje, za svoje sinove.
Svakodnevno si mi u molitvama.:heart:
:cry:
hvala curena utješnim riječima :love2:
ali ... teško je sada ponovo naći svijetlu točku na koju da se usredotočim
i koja daje novu nadu .... baš sam :cry:
XCitiraj:
Marival, svako zlo za neko dobro. Gledaj to tako. Tko zna što te zapravo čeka. Čuvaj snagu i živce za svoje ozdravljenje, za svoje sinove.
:love2:
Marival :love2:
molim vas - koji broj da napišem u pozivu na broj? 01 i 05 nisu, normalno, a stvarno ne znam koji da stavim.
molim pomozite
Pinky, ja stavim model 00, a poziv na broj 5,6 nula (ili koliko triba)- i provjereno vridi.
Romek~~~~~~~~~~~~~bit će bolje
hvala mare idem probati
uplaćeno!
hvala mare još jednom, uvik sam se mučila sa tim pozivima na broj koji nisu po računu
Drži se, bit će sve dobro!
samo da vam se javim ... evo danas sam prvi dan na poslu pa sam zgubljena u prostoru i vremenu :-( ... kao da mi je mozak ispran ...
u utorak opet moram na bolovanje jer ide druga doza Herceptina
od šoka neprodaje stana još se oporavljam ... tak sam nekak bljak
nalazi mamografije i uzv-a su " u granicama normale " PET-CT ni CT nemogu raditi jer sam još pod terapijama ... kože od zračenja opečena
hvala svima na pomoci koja i dalje stize ... i molim pomozite i nadalje jer jedino svjetlo u tunelu ste mi VI :love2:
sve vas :heart:
:love2: uh draga, pa kako na poslu, ne vjerujem da ti usred terapije prekidaju bolovanje
Kako podnosiš Herceptin? Moja teta je imala s njim dobro iskustvo, "samo" joj je otpala kosa, što nju nije jako pogodilo. Super je funkcionirala uz terapiju, i radila je uz kemo. Želim i tebi dobre rezultate kakve je i ona imala (danas 4 i pol god od operacije, sve za 5!).
Marival, draga, i dalje smo tu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
UH nadam se da mi neće OPET padati kosa ... 5 puta mi je do sada padala :( ... pa mi je i više nego dosta
Ovaj prvi sam dosta dobro podnjela ... nije bilo velikih nuspojava osim malo jačeg kucanja srca ( jer Herceptin oštećuje srce :( )
a inače imam lagane aritmije i visoki tlak ... ali iskreno se nadam da ću dobro podnositi terapiju i dalje :/
http://www.herceptin.com/index.jsp?q...src=IE-Address
a malo sam izgubljena ... ali ok ... bar ne mislim o drugim stvarima jer mi je posao interesantan i dinamičan pa brže prođe vrijeme
nisu mi ONI ukinuli bolovanje ... ja sam sama tražila da idem raditi ( što mog doc-a jako ljuti ) ali moram zbog novaca :(
pa onda kad imam terapiju uzmem bolovanje ili godišnji ... pa kad sam malo bolje dođem raditi ( hvala Bogu na razumjevanju mojih u firmi :) )
mislim na tebe:heart::love:
Draga Merival..evo danas sam sve procitala. Ti si toliko hrabra da jos k sebi ne mogu doci...da uz sve imas snage ovako lijepo pisati i usput svima nama pomagati da shvatimo prave kvalitete zivota! Evo meni si sad osobno pomogla da lakse gledam na svoje probleme u obitelji vezane za jedan propali posao:/ te sve ostalo .Hvala ti puno na tome, hvala ti sto si pokazala da si majka troje sinova, koju bi svatko pozelio, hvala ti sto sam sad upravo izgrlila i izljubila svoju troipogodisnjakinju. Hvala ti sto si ovdje sa svima podjelila svoju tesku situaciju, toliko sam sretna da ti mogu bar malo pomoci, uplatom i nekim paketom, sve bih ti sad dala, kada si tako divna:)...Znam da ce ovkva zena poput tebe dobiti bitku, bas si lavica, ma i kada mislis da vise ne mozes ti si i dalje jaka, vjeruj!
Evo nesto za sto vec dugo znam...http://hr.wikipedia.org/wiki/Hipokrat
http://www.avia.croadria.com/12_04/panakeia.htm
http://www.val-znanje.com/index.php?...ovi&Itemid=201
Nadam se da ces procitati..ako se odlucis na nesto od toga i ako ce trebati novac za to...ja sam prva koja pomazem.
Draga drzi se.. uglavnom moj prilog takodjer uskoro stize. Bilo sto da ti zatreba, makar i samo da s nekim razmjenjujes poruke da se bolje osjecas, javi se i na pm...Puuno, puno poljubaca tebi i tvojim sinekima i jedan mah mah muzicu;)
joooooooooooooooooj :heart: Pipi - pipi :heart: :kiss:
sad sam se baš rascmoljila
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Samo ti cmolji, ali od srece:*....nego vidjela sam da si dva tekuca napisala...mozda sam se malo pogubila, ali na ovaj se uplacuje...tekući račun u raiffeisen banci
2484008-3234407829..?...
Nadam se da si dobro, ima li sto novog?....Jesi uspjela procitati ovo o hipokratovoj prehrani i opcenito o tome?...Mislim ima tu i raznoraznih instituta, al ne znam jel ih ima kod nas, a moguce da su i skupi... ali uglavnom ta prehrana je navodno jako ucinkovita, vjerojatno princip ciscenja organizma i ostalo...Naravno nista ti ne namecem, samo toga sam se sjetila citajuci tvoje postove, nekako mislim da svaka opcija dobro dodje pa makar da ti jedna bar malo olaksa da se lakse oporavis, a hoces:*
kad smo mi krenuli u potragu sa metodama za detoksikaciju kako ocistiti sebastiana od metala jedna od prvih stvari na koju smo natrcali kod infracrvene saune je da se koristi za detoksikaciju kod karcinoma dojke (pipi me podsjetila na to svojim linkovima)
po zagrebu sigurno postoje spa centri gdje imas infracrvene saune sa dugim valovima
http://www.poolwarehouse.com/infrare...st-cancer.html
http://www.healthybedstore.com/caninsathhep.html
http://www.youtube.com/watch?v=qF_Ve...AC58E&index=10
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::heart:
drži se :love2:
sve jedva procitala- suza suzu stize
nimalo na sumnjam u tvoju pobjedu, jer prolazit kroz sve to i smoc snage to svima ispricat i trazit pomoc, to moze samo tako jaka i velika osoba
pridrzujem se svima koje si TI USRECILA time sto mogu pomoci svojim skromnim darkom
Što ste odlučili za Mađarsku?
rok se polako približava
ja uplatila sitno pa vi kako odlučite
i jedan veliki :love2: za tebe Marival
Nadala sam se da će nova godina krenuti sa dobrim stvarima … ali shvatila sam da u stvari ti datumi nisu ni važni … ljudska izmišljotina jer nam je u genima da se nadamo i da tražimo neki dan, datum, trenutak kada će se nešto promijeniti nabolje … hoće kada dođe trenutak za to, ali ne novom godinom ili ponedjeljkom …
Dragi moji … za prodaju stana znate kako je prošlo, moja borba se nastavlja i dalje i kupcu se nadam kao ozebli suncu …
Terapija ide dalje, odradila sam i drugi Herceptin, završila u petak sa zračenjem, opečena sam užasno pa sjedim u miomirisima ulja kantariona … slijedeći ciklus Herceptina je 11.2. … na nikakve kontrole me ne šalju … u meni se izmjenjuju strah , vjera i nada … imala sam opet dosta teških dana … posebno u srijedu kada sam saznala da mi je prijateljica preminula 15.12. … a moji su to tako vješto skrivali od mene
Inače to je žena koju sam upoznala nakon moje operacije … ona je susjeda od mamine prijateljice i znale smo se iz mog bivšeg kvarta onako iz viđenja … intenzivno druženje je počelo tako što smo provodile sate na terasama ovog ljeta, ona me je hrabrila i dizala svakog dana dok sam prolazila kemo … toliko života, radosti, nade i vjere nisam vidjela nikada u nikome … operirana je negdje godinu dana prije mene, njen je karcinom bio hormonski za razliku od mojeg … sve je prošla uzdignute glave i cijeli institut se divio njenoj snazi i želji za životom …
Čule smo se koliko se mogu sjetiti negdje krajem 11 mjeseca i pričala mi je kako dosta loše podnosi hormonske lijekove koje su joj dali te da na jetri ima neka mala izraslina ali da nije ništa maligno … radila je kontrole … radila je cijelo vrijeme i osmjeh nije silazio sa njenog lica
I tako … ja u utorak dok sam čekala terapiju pošaljem sms – „Sandra na institutu sam dođi kad imaš pauzu“ … ona je inače uvijek došla jer je radila u Plivi i kako je to blizu uvjek je došla do mene kako bi mi dala snage i donijela coca-colu :roll: … čudno mi je bilo da ne odgovara na poruku … pomislim ma neću je gnjaviti … nazvat ću je od doma
Slijedeće jutro kažem mami … idem nazvati Sandru jer mi se jučer nije javila … mami krenu suze … i kaže nema Romana više Sandre – šok, bijes, jad, nemoć … ma ne znam ni objasniti što sam u tom trenu osjećala … Sandrica moja otišla je u roku 7 dana … odjednom joj je pozlilo, završila je u bolnici, nakon 3 dana pala je u komu i nakon 4 dana kome … postala je anđeo :angel:
Preminula je od sarkoma kostiju koji je bio primaran, nitko ga nije prije otkrio ( ili joj možda nisu htjeli ni reći ) …
Trebali su mi dani da se posložim, da ponovo u sebi pronađem onu svijetlu točku koju trebam pratiti i kojoj trebam težiti … još neka neizvjesnost drhti u meni … ali ipak se nadam … MORAM !!!
Oprostite što sam odužila … eto morala sam se malo ispraznitia vi ste moji tako dobri slušaoci :heart::love2::heart:
Lavinija
:heart::love2::heart:
Mađarska se bliži putuju 4.2. i cijena je 750 kn
Luka je zaželio da ide i to još sjećate se za Božić ...
pa je bilo dana kada je skroman kakav je rekao - mama znam da nemamo novaca pa da ja onda ne idem ?
Odgađala sam odgovor i rekla mu da ima još vremena da će mo se dogovoriti
i neki dan osvane popis djece za koje trener želi da idu i Luki na prvom mjestu ... joj sreće
kada je to vidio ... ali zamislite rekao je treneru da on još mora razgovarati sa mamom i tatom ( sunce moje )
Trener nas je jučer pitao zar je moguće da Luka nebi išao ... pa smo rekli - neka ide ... snaći će mo se
Lukinoj sreći nije bilo kraja ... i danas za ručkom kaže on " ovijek sam gledao kako Ivan i Mario idu negdje, a ja sam mislio da nikad u životu neću ići nikud sa klubom " - ma što da Vam kažem ... tako mali a opet tako veliki ...
:heart:
Draga, zao mi je radi tvoje prijateljice, iskrena sucut:-(...
U ponedjeljak cemo nesto upaltiti, nadam se da ce bar malo pomci, nije puno, al malo pomalo nadam se da ces nakupiti, jer uz sve ovo, grozno je da ti je tako s financijama:evil:...svim srcem zelim da nas se sto vise skupi, kako bi ti se cijela ova situacija olaksala:heart:
Drago mi je da ti mali ide s klubom, bas je skroman i pametan decko, jos ne mogu vjerovati koliko je suosjecanja i razuma u njemu:-)
Drzi se i javljaj nam kako ide, treba li ti sto, uglavnom pisi nam, hrabrice:*
Draga marival,
evo ,već četvrti put nešto napišem pa izbrišem...
šaljem ti puno ,puno vibri i mali doprinos...u mojim si mislima :heart:
sutra stiže prilog.
plačem već pola sata i ne znam kad ću prestati. uz novac, šaljem svoje molitve.
~~~~~~~~~~~~~~~:heart: