Barbi pa zastooo???!
Mozes slobodno meni udijelit ako ti se to ponovno dogodi.:mrgreen:
Printable View
Barbi pa zastooo???!
Mozes slobodno meni udijelit ako ti se to ponovno dogodi.:mrgreen:
Joj, hvala na temi! Ja se toliko ufurala u poklone za familiju da sam zaboravila na muza. Uzas!
Nedavno je izgubio kapu za uz kaput. To sam sad od vas pokupila. Hvala!
A i masaža bi mu dobro dosla...
Lili, nemam pojma zašto, jednostavno ne volim da me diraju po tijelu nepoznati ljudi :psiholog:
Ako koju dobijem imat ću te na umu. :)
Ni ja nisam za masažu. To mi ne bi bio dobrodošao poklon. Kad sam imala masaže u okviru obavezne terapije, izdržala sam, samo zato što je bilo propisano od liječnika.
Da, i ja se nedam svakom u ruke. Zato i idem na "specijalnu" masažu
a ove godine?
ja sam nakon mozganja ustvari smislila. naručila sam mu onu magičnu foto šalicu , na kojoj se slike pojave kad uliješ nešto vrućr, jer se nakon skoro godinu dana uskoro vraća u ured, pa nek ima. i dobit će nove papuče za doma( vrlo penzionerski, kad bolje razmislim) ali ove su mu toliko izlizane da je u par navrata već skoro slomio kičmu kad se posklizuo na štengama
Papuče - uzmi mu dr. Luigi, penziJonerske jesu, ali imaju đon od mekane gume koji se ne skliže, a imaju brojeve do 46. Moji sinovi ih obožavaju, a nisu financijska katastrofa: https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/...6-do-46-12963/
Svi obožavaju dr. Luigi, osim mene, jer nisu za visoki rist
i peru se u vešmašini :-D
vidim na ovom linku da im je cijena 95 kuna, neki dan sam u Ilici u jednom izlogu vidjela da su 180, pa obratite pažnju ako ćete kupovati, da vas ne oderu
MM će dobiti parfem za koji mi je dao hint da bi rado dobio od Djedice ;-) , knjigu koju i ja želim pročitati :mrgreen: i šalicu na kojoj se pojavljuje slika kad se ulije topli napitak, na omiljenu seriju. To je skroz neplanirano, kad sam ju vidjela u knjižari, morala sam je uzeti. Jedva čekam reakciju!
Već sam nekoliko puta dizala ovu temu, a šta ću, kad me u ovom razdoblju dopada kupiti i rođendanski i božićni dar. Otkad smo zadnji put pisali, neki muževi više nisu s nama, oprostite, cure, nadam se da vam nisam slomila srce :ghug:
Da ne tražim samo ideje, evo neke i nudim: prošle godine sam mužu kupila mušku torbicu jer mu se stara izlizala, a ove godine imam spreman božićni dar - zanimljiv filter za čaj koji je zagledao u Lonci&poklopci i uz to još 3 vrste čaja iz rinfuze, on voli zanimljive čajeve.
Ja ću svome novi jastuk.
Kožne rukavice, iako je lani dobio jedne (bez probe). Bile su premale, pa su završile kod sina, a sad mora ići sa mnom i probati.
wok lonac8-) s receptima
Meni je ove godine poklon za sve muške koje znam knjiga o pivu
https://upocetkubijasepivo.com/
Ja ću samo ostaviti post da zapratim temu jer je moj muž najgori muž za kupovat mu poklone i frustrira me za svaki blagdan i rođendan. :lol:
Ooo da Riri i moj je "takav".
Voli planinariti možda mu u tom smjeru uzmem neko novije izdanje planinarskog vodiča i sl.
Imat ces kod isse ilustrirani planinarski vodic, meni je to odlican poklon. Bit ce doatupan za narudzbu od ovog nadolazeceg petka,taman da stigne na vrijeme.
Sent from my IN2023 using Tapatalk
Ja sam mužu naručila poklon koji neće doći do Božića :roll:
Dobit će dvije knjige vezane za Formulu 1 jer je veliki fan.
A pod bor će dobiti prostirku za vježbanje jer je nedavno osim u teretani počeo vježbati i doma. Da čovjek ne radi plank na golom podu :lol:
Super babyboys :klap:
Mome treba kapa,al neka lijepa da je ima godinama, pa će dobit Tommy Hilfiger kapu. Naručena online.
Ja ću dobit nepropusnu jaknu za trčanje.
daj link Lili, baš tražim neku dobru kapu za mm!
Jeste vidjeli gdje crnih kožnih rukavica za muškarce?
Sin mi poželio
Nama.
Sent from my IN2023 using Tapatalk
Galko rukavice - vidi ovdje prodajna mjesta: https://galko.com/prodajna_mjesta
Nisu badava, ali te se ne poderu u jednoj sezoni. Provjereno.
Napomena: to su klasične rukavice, nisu sportske. Ako tražiš sportske, to ćeš prije naći u trgovinama sportske opreme.
Hvala!
Sjetila sam se još i ove butige u Maksimirskoj https://luxor-exclusive.hr/muske-rukavice/
Ima u reservedu
Kupila sam ih u H&M-u za nešto manje od 190 kn.