Imaš PM
Printable View
Imaš PM
poklanjam Klomifen 1 kutiju,tražim Duphatone
Ispraznila sam inbox; Strašna i Kiara pošaljite ponovno PM
Ima li možda tko viška Utrogestana? Bila bih zahvalna :-) Hvala unaprijed!
I ja sam u potrazi za Utrogestanima.....ako netko ima...
Cure sretno za utrice, nama ce jos neko vrijeme trebati (jos par tjedana), a onda cu vjerojatno imati za dati dalje. No nije mi jasno, ja najnormalnije dobijem ponavljajuci recept od ginekologa i ne placam nista za utrice. Koji je problem kod vas, vidim da cure dosta cesto traze, pa mi je cudno.
Ja sam tek kasnije čula da idu na recept...nisam znala...a gore se danas od uzbuđenja nisam ni sjetila pitat.
I dalje tražim LH trakice... Imam kutiju Duphastona ako kome treba.
poklanjam klomifen 1 kutiju,tražim Duphaston!!!
trebam femaru barem 10kom ako netko ima
Nana, imaš pp. Ostalo mi osam komada, pa će ti trebati još netko nadodati.
znaci trebam još 7 femara ako netko ima nek mi se javi molim vas i ako netko ima estrofem bila bi zahvalna
nana0501, malo više gore MAJA14 poklanja kutiju estrofema
Poklanjam kutiju Estrofema, a tražim kutiju Klomifena.
tigrical imaš pp! :-*
...i ja trebam Femaru barem 10kom.ako neko ima javite se
još uvjek trazim femaru fali mi 7 kom i ako netko ima estrofem
Ako netko ima da mu je ostao koji test na trudnoću viška...potražujem!
Pozzz, evo ja u potrazi za merionalom - treba mi 10 komada onako malo hitno! Platim bez frke, ako anđeo s neba ima - ja stižem! :-))
ps nova sam na forumu pa se ne znam najbolje služiti
science imaš pp!
još uvjek potrazujuem estrofem i 7kom femare pa ako netko ima bila bi zahvalna
Već je bilo pitanja zašto se neki lijekovi ne uzimaju na recepte... nana, estrofem se ne uzima na svoju ruku, znači, tvoj dr to traži i samim tim imaš pravo dobiti i podići estrofem na recept.
znam da ga imam pravo na recept no traze ovi iz petrove da ga pijem a moj gin kaze da je to glupost
Nemam takvih problema sa svojm ginicem, ali rekla bih tom tvom neka razmislja na svojoj razini, a to je da napise ono sto ga specijalist trazi. Pretpostavljam da nemas bas neki izbor ginekologa, pa si u teskooj situaciji. To je kao da liječnik opće prakse ne zeli pisati recept koji trazi specijalist. Stvarno si svasta dopustaju. Trebala bi inzistirati na receptu, a ako ne nabavis estrofem javi mi se na pp pa cemo nesto rijesiti.
ma draga ja sam inzistirala a on ništa. ma više me muči ta femara jer mi fali a sad trenutno nemogu financijski kupit kutiju cijelu za 7 komada
tvoj ginekolog ima potpisan ugovor za 2011.god sa HZZO,on mjesečno na broj svojih pacijenata dobiva glavarinutj.novce..tvojom prijavom u HZZO on plaća masnu kaznu i ne vjerujem da mu je to u interesu..meni kao zdravst.djelatniku ovo je jaaaako čudno..čula sam svašta,ima svakakvih nebuloza,ali baš da se oglušuju na riječ specijaliste baš i nisam...
Ja još uvijek potražujem ako je kome ostao koji test za trudnoću...ili LH trakica...
poklanjam jednu ampulu brevactid 1500 i.e rok do 10/2011 pa ako neko stigne još iskoristiti nek mi se javi na pp:-)
Poklanjam:
Cilest kontracepcijske tablete 19 tab. Vrijede do 03.2012.g
Cefalin kapsule 500 mg. 8 tableta vrijede do 11.2011. Znam da se ove izdaju samo na recept, ali ja se sijećam da sam ih uz recep i platila! Pa eto poklanjam.
Sretno svima! :-)
i ja i dalje tražim femaru do 10kom.ako neko ima.:)
ja imam kutju klomifena ako nekom treba a trazim 7 kom femare
Jedna draga osoba uputila me na ovaj forum, pa se nadam da ćete mi moći pomoći. Trebala bi lh trakice, ako netko slučajno ima viška ili da mu više ne trebaju... Ili da mi savjetujete gdje ih mogu povoljno kupiti?
Hvala vam puno!
Tražim ako netko ima kutiju klomifena...
I ja sam lh trakice naručivala na njuškalu, prouči cijene jer cure nude različito.