Moj ginić je u 28.tj. vidio spol samo jednom i rekao da je dečko (što je pogodio ) i to je bilo sve sve ostalo vrijeme je pokazivao guzu. :lol:
Printable View
Moj ginić je u 28.tj. vidio spol samo jednom i rekao da je dečko (što je pogodio ) i to je bilo sve sve ostalo vrijeme je pokazivao guzu. :lol:
moj najdrazi dr.b. svaki put je pogodio. za ami mi je rekao krajem 24.tjedna, jer do tada nisam htjela znati, a za adriana mi je rekao oko 12.tjedna....ipak najbolje je bilo to da je prijatelj mm ginekolog. ima neku futuristicku ordinaciju i svakakve moguce sprave i spravice. i vodi mene moj dragi k njemu na UVZ kad sam bila u 20.tjednu. ja sam lezala na stolu obrih pola sata i ovi su gledali bebu iz svih mogucih kuteva, napravili brdo slika. i ovaj ne staje objesnjavat mm kako cemo dobit curicu. ja sam bila malo iznenadjena jer moj dr.b. nikako nije mogao pogrijesiti.....i tako mi do kraja trudnoce nismo zivjeli svatko u svom uvjerenju, ja da ce biti musko, a on da ce biti curica.
kad nam je 3 mjeseca nakon sto se ad rodio, taj prijatelj mm dosao u posjet, mm je malome samo skinuo pelenu i pitao da "curica, ha?"
U prvoj trudnoći već u 16 tj sam znala da je cura :heart: , a za mlađu nisam znala dok ju nisam rodila jer bi se na UZV uvijek namjestila u neku nemoguću pozu :mrgreen: , ali sam imala osjećaj da je opet cura :heart:
Joooj mi idemo sljedeći tj. i nadam se da bu se nešt vidlo!!!!
Doc ima neki supersonični uzv - jaaaako sam nestrpljiva!!!
Pretpostavljam da se prije vidi pišo, kaj ne? mislim, ak ga ima - to je to, a ak ga nema - možda se sakrio, a možda ga fakat nema!
kaj kažete?
:D mi smo saznali u 17.-tom tjednu, lijepo se vidio piško:) :mrgreen:
Na zadnjem pregledu, 19i tjedan, doki vjeruje da je vidila piša i pišuricu :D Nadam se da če nam to potvrditi na sljedećem UZVu, i da nam stižu Oliver i Niki :heart:
12+1 - čini se da među nogicama imamo malog miška ;)
Superman kaj se vidlo?!
Super, čestitam od srca!!!!
Uf, nadam se da bu se i moja bebe htjela poslikat!
u 18+1 mi je doc rekla da će biti sin! Prvo pa muško :D
Ajme divno ime mi je Niki, da nam se rodila curica nazvali bi ju Nikki :zaljubljen: , mm je malo fantazirao da kakvo je to ime i sl. nebuloze. Sreća za njega pa se rodio sin ali ako jednom dođe curica bit će po mom ;)Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
meni sad na pregledu nije radila uzv pa sam se naručila privatno, bit ću u 19 tj i kaže da bi mogli vidjeti ako nije stidljiva :)
odma se bacam na krečenje sobice... zato i idem, majstori čekaju zeleno tj. roza svjetlo!
Čini mi se da puno toga ovisi i o kakvoći UZV uređaja i o iskustvu promatrača ;) Sretno, draga!Citiraj:
tonili prvotno napisa
Mi smo saznali u 16 tjednu,a u 20tj imamo 3D slike na koje se pisa vidi u gro plan.A ja sam znala od samog pocetka i sanjala da je musko :heart:
danas danas danas :D
18+6... curica :D
Znači stvarno je curica??!!! :D :D
Jako sam sretna zbog tebe :love: :heart:
(mi smo pravi primjer majki nepogrešivih instinkata)
Čekaj, čekaj, Božana... jesmo li mi to u dan jednako trudne???
Baci oko na moj ticker! :)
:yes:Citiraj:
Linda prvotno napisa
Danas sa punih 18 tjedana i 2 dana saznala da nosim curicu!! :heart: Jadan tatek s nama curama :lol:
Kad sam nosila Saru sa kojih 18 tjedana već se vidjelo da je curica. A kad sam bila trudna sa Svenom nisam znala do samog kraja šta nosim jer se frajer okrenuo guzom prema van. Tek sa 8 mjeseci su rekli da je vjerojatno dečko, mali pišonja. :lol:
Pošto je moja curica do skoro posljednjeg dana "čičala", i okrenula se tek pod kraj trudnoće, mi smo saznali to oko 33-34. tjedna trudnoće. :)
U 14 tjednu doznala sam da je dečko. Ostala sam :shock:. Nisam mogla vjerovat, jer moja intuicija (a držala sam je prilično nepogrešivom) govorila mi je, bolje rečeno vrištala je - curicaaaa (kosica, špangice, cipelice s mašnicom... eh, eh... :oops:). Svaki sljedeći ultrazvuk provjeravala bi je li doista dečko. I naravno, dečko je (još uvijek ćelevac pa špangice ne dolaze u nikakav obzir). I naravno, sad ne mogu zamislit da je ikako drugačije. :mrgreen: :heart:
mi bili na pregledu jučer u 20. tjednu i nadali se da ćemo doznati da li čekamo njofru ili njofricu, a ono ništa :(
mislim da uzv moje gin nije baš najnoviji, a na 3D smo se naručili tek za mjesec dana jer su termini popunjeni, pa "strpljivo" čekamo sljedeći mjesec.....
ne znam kakav uzv imam moj ginić, ali očito ima moderniji kad mi je u 14+2 (u stvarnosti 15+2) kazao da nosim sina. sad tribam ćekat još samo 25 tjedana pa da vidim je li on to dobro vidio.Citiraj:
rebeca prvotno napisa
iako ja imam osjećaj da nosim muškića. :heart:
skroz drugačije nosim ovu trudnoću nego kad sam nosila moju L.
a i nos mi se nije raširio niti usta popunila ko s njom u trudnoći.
Navodno je jedan ginekolog u Sinju nekad davno proricao ženama što nose. Tako bi npr. gđi A. rekao da nosi sina a u svoju tekicu zapisao gđa A. - kćer. I ako bi dotična rodila sina sve 5. Ako bi rodila kćer on bi im pokazivao tekicu i govorio: "Ma krivo ste me čuli, evo vidite šta sam zapisao!" :mrgreen:
Meni u 16om tjednu rekli sin. I u 20om potvrdili. A doktorica ima supersvemirski ultlazvuk.
u 16 tj. dr. najavila curicu,u 19 tj. potvrdila, u 23 tj upisala u knjizicu.sad smo 30+4 tj i naruceni u utorak na kontrolu.iskreno se nadamo da u medjuvremenu nije narasao mali misic jer smo kupili,a i dobili sve za bebu u crveno-rozoj varijanti... :)
Meni u 12. tjednu (na 3D ultrazvuku) rekli da je najvjerojatnije dečkić.. (doduše s rezervom ..:)..osobno mi se činilo prerano)....pa su opet to ponovili u 16. tjednu i u 20. tjednu potvrdili :mrgreen: ....... Sad smo u 26. tjednu i već imamo ponešto plave robice .....ak bude cura robicu ćemo kombinirati s roza mašnicama :mrgreen: :mrgreen:
U 19 tj.
Ovo ti je dobra taktika.Citiraj:
zelena prvotno napisa
Iako ja ne volim tu podelu dečaci-plavo, devojčice-roza, to se stalno, hteli mi to ili ne, nameće.
Ali, kad je već tako, bolje je onda kupovati neke neutralne boje + plavo, tako da mogu nositi i dečkić i curica.
Kako god bilo, ipak je bezveze da se dečak oblači u roza, a za devojčicu mi je ok i plavo.
Po tvom tickeru vidim da nam se termin poklapa. :)Citiraj:
katica prvotno napisa
Ja u 20 tj. I to sam sama vidjela na uzv-u, nije mi ni dr. trebala potvrditi. Al ipak kupujem robicu bijele, zelene i žute boje. Zažto bi baš moj dečko morao biti u plavom?!
24.:)
Ja sam u 18. nedelji i jos se ne vidi pol. Bitno je da je beba dobro. :heart: Podjednako cu se obradovati i devojcici i decaku. :heart:Citiraj:
thalia prvotno napisa
Da li mozda ne moze da se vidi pol jer prednjaci zadak bebe?
Sa 16+2 vidjeli smo da nam stiže malena curica :heart:
35.-tom, dan prije poroda :mrgreen:
ja sam 29ti tjedan i još ništa ne znam jer se moj zvrk ne želi pokazati,:), do sad se svaki put okrenuo/la tako da se ne uspije vidjet, malo nas zeza,:). A definitvno neću ići ekstra na ultrazvuk samo zbog toga. Ako nastavi tako i na idućima bit će iznenađenje, a nije ni to loše, ;) bitno da bude sve u redu.
prvo sam bila uvjerena da je decko i saznali smo negdje sa 17 tjedana. druga trudnoća totalno drugačija,mučnine drugačije, ma sve! uvjerena da je cura i jucer 14+1 vidli pimpača :mrgreen:
Mi saznali tek sad, u 24 tjednu. Moja sramezljiva princeza se stalno skrivala i okretala ledja ultrazvuku, al danas se napokon pokazala. Doktor veli da je siguran 100 % al ja cu ipak kupovat pretezno univerzalne boje robicu pa netreba sve bit rozo.
Iako mi svi od pocetka proricu da je decko, cak i astro tarot, ja u zadnje vrijeme vec par puta sanjala curicu. Hm ;)
Bar su svi imali zabavu :lol:
Čestitam ti :mrgreen: :heart:Citiraj:
šnapi prvotno napisa
buduci deda je odmah izvadio visak i rekao da je decko, dr.je to potvrdio u 27 tj.
kad smo kod viska i meni je bioenergeticar rekao tjedan dana prije da je decko tako da se nisam iznenadila kad se pimpac pokazao :)Citiraj:
call me mommy prvotno napisa
pepita hvala :)
prvo mi je rekla sa 21 tj....dečko...istina
drugo sa 19 tj......curica....istina
a sad mi je rekla sa 12 tj da je opet dečko...sa 16 tj da je još rano da se vidi spol....sad idem 12.03. to će biti punih 20 tj. pa ćemo vidjet....opet imam isti osjećaj kao i s prvim da će biti dečko
.....javim vam u četvrtak.. :D