Grlim te i ljubim...da vam dragi Bog da snage za dalje...mali andjeo ce zauvjek biti vas zastitnik ....molicu se vas
Printable View
Grlim te i ljubim...da vam dragi Bog da snage za dalje...mali andjeo ce zauvjek biti vas zastitnik ....molicu se vas
:heart:
eto jedino sto sam pustena drugi dan poroda doma i malo sam im lagala da sam imala stolicu a nisam sad se sopam vocem pa cu vidjet do sutra jer sutra je po pravilu treci dan poroda..ako se sutra ne izdesava nista u pon. šibam u ljekarnu po cepice da se ispraznim...............morala sam ici iz bolnice jer bila sam na odjelu sa bebama..mislim da je onda sve jasno...........a naprezat se necu jer me odma zaboli sve..valda ce stolica do sutra naici.........
sirius mislis da mi mlijeko nedođe ako je to da dali su.....ok sam.....ponudili su mi psihijatra no rekla sam da nije potrebno svjesna sam svega i ok sam........jedino eto sto sam bila među ženama koje su imale bebe pa sam tražila da idem doma...doma je doma a ovo sa stolicom cu rijesit do ponedjeljka mi nece nista biti
Meni je pomagao kompot od suvog voca....sljive i smokve...bez puno secera.....
analoneta, jako mi je žao.:(
Iskrena sućut tebi i tvom dragom.
Što se tiče stolice, meni ništa nije pomoglo osim čepića. Spasila sam se time, i to sam trebala odmah napraviti a ne se mučiti par dana. (I ja sam lagala u bolnici jer me inače nebi pustili doma)
analoneta žao mi je
Analoneta draga, pravi si heroj. I ti i tm i mali andjeo. Cijeli dan ste mi u mislima...posebna si snazna zena. Zao mi je zbog svega, al vjerujem da si najsretnija jer si bila mama malom suncu 5 sati. Tih 5 sati ces pamtiti cijeli zivot. Drzte se
[QUOTE=beilana;2339570]Analoneta draga, pravi si heroj. I ti i tm i mali andjeo. Cijeli dan ste mi u mislima...posebna si snazna zena. Zao mi je zbog svega, al vjerujem da si najsretnija jer si bila mama malom suncu 5 sati. Tih 5 sati ces pamtiti cijeli zivot. Drzte se[/QUOTE
da u svemu tome sretna sam i ponosna na svog sinčića..vidjela sam ga živog i to mi je bilo nesto najljepse...a nazalost nisam mogla biti svih 5 sati s njim jer sam ja bila u merkuru a on na rebru ali zato je muz bio neko vrijeme s njime..i to ih je povezalo ljubavi moje dvije ...bas sam ponosna na svoje decke....
analoneta Citam i placem.... Pile malo. Drzi se draga moja. Hvala Bogu da si ga vidjela, barem nakratko. Za koji dan ga pusti, da mu ode dusa mala na nebo gdje ga cekaju njegovi prijatelji, nasi mali andjeli. I Boze daj da se ovo nikada vise nikome ne desi.
Ja sam u godini dana izgubila sve, dva andjela, najvoljenijeg tatu i dedu, pa najvjernijeg prijatelja psa. I...? Prezivjela sam. Novo je cudo na putu, dobilo je svoje mjesto tek kada sam uspjela posloziti sve. U glavi. U srcu necu jos dugo.
:love2:
posebno si jaka žena. moje saučešće zbog gubitka
Dajte si vremena sada i držite se zajedno. grlim
Žao mi je... Sada vas vaš mali anđeo čuva.
draga analoneta, tako mi je žao, nadala sam se nekom čudu... Mislim puno na tebe i malog anđela i želim ti svako dobro u životu. Snage imaš za sto života, svaka ti čast. Šaljem ti čvrsti zagrljaj! :heart:
ZA VAS SVE KOJE STE BODRILE JEDAN VELIKI VIRTUALNI :love2: JA SAM SRETNA STO SAM GA RODILA,SNAGA,VJERA I LJUBAV PREMA TOM MALOM ANĐELU NECE NIKADA NESTATI I SAMO CE ME GURATI DALJE...I UVIJEK AMA BAS UVIJEK CE ON BITI STARIJI BRACO ZA MOJU DRUGU DIJECU.......JA I MM IMAMO VELIKOG ANĐELA ČUVARA I ZNAM DA CE NAS CUVATI ISTO KAO STO SMO MI NJEGA CUVALI ZADNJA TRI MJESECA I STO SMO SE ODLUCILI DA GA IPAK RODIMO DA GA UPOZNAMO BEZ OBZIRA KAKAV BIO..................... :heart::angel:
Draga,
i ja sam se nadala čudu....,
ipak drago mi je da si a makar i na kratko upoznala svoje dijete!
heart:
Anđele, čuvaj mamu i tatu...
Tvoja tužna priča i tvoja nevjerojatna hrabrost naučila me je gledati na tako teške stvari drugačijim očima, hvala ti na tome!
draga Analoneta, zelim tebi i tvojoj obitelji svu snagu ovoga svijeta kako bi vam sto brze proslo ovo razdoblje zastrasujuce tuge i boli te se nadam i vjerujem kako vam predstoje dani novog pocetka i srece. Cuvajte se i volite se.
:heart:za malog :angel:
analoneta, iskreno suosjecam sa vasom tugom...
Drago mi je vidjeti da si ti mirna, tvoj mali Evolet izdrzao je toliko da bi svojoj mami ostavio uspomene...
:love2:
draga analoneta, jako mi je žao što priča ipak nije završila čudom. ali ipak čudo su i tih 5 sati i to što ste čuli njegov glasić i mogli ga vidjeti i zagrliti.
nadam se da će uskoro na vaša vrata zakucati mali braco ili seka, a evolet će uvijek biti u vašem srcu i mislima i molitvama mnogih od nas koji smo pratili tu hrabru borbu vaše obitelji.
SUTRA MOJE HRABRO :heart: DOLAZI DOMA,KOD MAME I TATE........TREBA PREZIVJETI NOĆ........A NERVOZA JE VEC SAD PRISUTNA......UMORNA OD CEKANJA.......OD SUTRA CU BITI ODMORNA ....JER MOJ :angel: I MOJE MALO HRABRO :heart: CE BITI BLIZU NAS :-( NAPOKON
Svi tu smo uz tebe, uz vas :heart:
analoneta, divno je to što si nosila i rodila svoga sina. Mnoge bi na tvome mjestu davno odustale. A ti si učinila sve za njega. Divim ti se.
A što se tiče mlijeka, nemoj se iznenaditi i ako opet dodje nakon prestanka terapije. Ja sam se prilično dugo mučila s time kad je moja beba umrla na porodu. Oko mjesec i pol.
Drži se, a što drugo da ti kažem. :love2:
Iskrena sucut! Andjele mali, pocivaj u miru!
Draga analoneta, i ovdje ti saljem jedan veliki zagrljaj
Moja iskrena sucut
Budite hrabri, kao i do sada
Draga analoneta neizmjerno mi je zao sto je prica ipak dobila tako tužan kraj, nadala sam se čudu sve do tvoje objave:cry:
Nevjerojatno si jaka zena, uistinu svaka ti čast!
Iskrena sućut tebi i tm!:love2:
Za malog andjela čuvara :heart:
Moja iskrena sućut hrabra majko
Ja sam u totalnom šoku. Čitam priču od početka, očekujem nekakvo čudo pa dođem do ovakvog kraja. Koji put je teško zamisliti da se ovakve stvari zapravo dešavaju, da je ovo stvarnost.
Moje saućešće, jako si hrabra žena, drži se i ostani pozitivna koliko možeš u ovoj situaciji.
:-( mi smo našeg pišonju Evolet danas pokopali,suprug je isao po njega sa pogrebnim poduzecem ....vidio ga je kada su ga obukli...kaže bio je kao lutka...srce moje...danas je bio težak dan....vidjevsi onaj mali lijesic koji doslovce mozes uzet pod ruku kako je mali,kroz glavu mi je proslo :samo da ga mogu zagrliti,poljubiti...nista vise nebi tražila....a mozda je bolje ovako....ali SRETNA SAM,MOJE SRCE JE NAPOKON DOMA,BLIZU MAME I TATE.....ZAHVALJUJEM BOGU STO SE RODIO ŽIV I STO IMAM SLIKU OD NJEGA....HRABRO MOJE MALO SRCE....ali nazalost bas ono sto je suprug danas rekao da ne moze vjerovat da mi imamo nesto svoje pod zemljom a tako smo mladi.......život ne pita,mislim da treba dignit glavu gore i gledati napred...jer drugacije nece ici i bit ce samo teže.....HVALA DRAGOM BOGU PA IMAM SNAGE DA NI NEZNAM SAMA OTKUD MI I DA SAM U OVOM TRENUTKU OSTALA TAKO POZITIVNA!suze dođu,nisam žena od kamena ali gledam napred i volim ono sto je pod tom vlažnom i mokrom zemljicom....valda mi mali daje snagu...ja sam njemu a on meni..ipak je mama mama
samo mogu poslati zagrljaje i molitve za vas i malog anđela