geceta baš mi žao:-(
Printable View
geceta baš mi žao:-(
Hvala vam curke:) bit ce bolje,sutra je novi dan
geceta :-(žao mi je,
ja danas bila vaditi betu jer mi je sinoć bilo dosta loše:bolovi u jajnicima, otežano disanje, stomak kao da sam u 5mj kad ono beta na 11dnt 660!!
još sam u šoku, moram ponoviti za 2 dana, ali strah me što je tako velika, i ako mi se stanje pogorša najvjerojatnije ću ostati u bolnici..
Tlukaci koliko ti je mrtva vraćeno? Stvarno je velika beta..
vraćena su mi tri-jedan jako lijep, drugi ok i treći malo lošiji-citiram biologicu; sve se mislim da su dvojke?:-o
Dvije sigurno ako ne i trojke..ja sam na 14dpt imala betu 496 iako kazu da to nije mjerilo ima cura i s velikim betama a bude jedna bebica..ma bitno da je beta velika, čestitam ti!
Geceta , žao mi je. Tlukaci5, za pravilno duplanje bete i da sve bude u redu.
tlukaci wooow! Čestitke!!!
tlukaci5 predivna beta, čestitam :-D Ne mora nužno značiti da ih je više. Baš sam gledala svoje stare papire pa mi je beta 12dpt bila 699 a 16dpt 4500 pa je bila jedna bebica. Koliko kod da ih je želim ti školsku trudnoću!
Geceta,žao mi je...
tlukaci5,super beta.čestitam!!! za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i kod mene je bila visoka beta i jedna mrvica(mada se ja nebi bunila i da su bile dvije);-)
tlukaci :-D
geceta :love2:
SIJEČANJ 2012.
Alcantra, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF), sve na VV
VELJAČA 2012.
veki85, VV
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg
Čekalice bete~~~~~~~~~~
22.2 crna ovca
23.2 *Mare*
24.2 Elena85
27.2 meki
27.2 marincezg
27.2 RuMo
1.3 trantincica
1.3 njoka
1.3 sunasce
5.3 dola
5.3 vulkan
5.3 Chiara
6.3 linalena
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
23.2 nina32, anddu, nati,
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
kameleon
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
barkica, kleopatra, strategija, bubili, ivka, lberc , Medicandy, BigBlue
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI, FET ~~~~~~~~~~
maca papucarica, rimela, venddy, Vedre, BillieJean, Bubimitka81, peugeot206,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
2.mjesec: Dea84, Lejla37, Maybe baby, Lutkica, malenaab, luna1, Vita22, luna1, lucija83, ruža82, plavuša 007, M@tt, Melem33, piki, applepie, kiki30, Cana73, butterfly101
3.mjesec: Argente, bili, kitty , boss, mimi81, Bluebella, Rominka, Strašna, Melem33, Phiphy, olivera, darmar
4.mjesec: tatjana76, BlaBla123, ivka13, tikki, b.a.b.y., Snekica, sanda1977,
5.mjesec: Tikica78,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Abys, aleksandraj, Ameli, amyx, Anabanana, Anakob, aska, aslan, Aurora blu, Baky, Barbarella, Bea, bebolino, Becky, beilana, believes, belma3, bohinj, bonim, brigitta, Brunaa, Bubzi, Cannisa, , chris, ciklama1, CorinaII, cosmic, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, deniii, Desideria, Dhea, dim, Dona, dorina199, ELA28, elen, , ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, geceta, giselle, gljiva, hedoniza, hope, Hope31, hrki, inada, Inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , izida, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jopam, jo1974, kiara79, kika222, kiša, kokos, krgina, kriistiina, laky, lastin rep, Legal alien, Leva, Loly, luci07, ljiljan79, magi7, magnolija13, m arta, Maja_st, mala bu, MalaMa, Mala Maja, MaliMimi, Mare41, mare77, marija_sa, mario, marnie, Martinstoss, martuška, Mary123, matahari, maza975, medena8, , Mery0908, mery…, metkovk@, Miba, Mini3, mima235, mishica_zg, Missixty, Mrvica7, nana0501, Nana Mo , nera29, NerdyD, Niki, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, Palcicazg, pilek, pinny, Pirica, prima, ptica1, renna , Reny 76, Richy, Rose, , RuzicaSB, Sanja001, Sanja1, sg12, sildad, skandy ,slatkica, Smarta, , sonječka, Spa, spodoba, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, vikica, vrtirepka, Vuki, Zeena, zlatta, Zvijezdica1, Želim bebu
Evo, i ja sam čekalica. Danas je 6dnt, a betu moram provjerit tek 5.3. Tako da vjerojatno za vikend pišam test (samo da ne procurim prije)...
Linalena, iako mi se drago vidjeti na listi aktivki, izbriši me i vrati u hrabrice (odustali od Aih i čekam lpsc)
:-* i ~~~~~~~~~~~~ tebi i tvojim mrvama
wow, lina :naklon: za veliki trud
nadam se da će se čekalice ß preseliti jednu rubriku više
tlukaci čestitam!!! :klap:
svima vama puno ~~~~~~~~~~~~~ i velika :kiss:
Linalena , baš si me preduhtrila s listom! Pridružujem ti se u čekanju ß 06.03. -jučer bio ET 2 dvodnevne mrve nakon još jednog polustimuliranog
Miba :-), sretno! Čekam tvoju veliku betu da poskočim od sreće!
miba super , ja sam isto kod dr.L i idem u polustimulirajući tak da pratim te i želim ti puno sreće nek uspije jer svaki uspjeh i mene diže i stavlja mi osmijeh na lice .
ili su cure inkognito u postupcima ili ih trenutno ima nevjerojatno malo!? Baš me to nekako sve skupa rastužuje - lista za siječanj i veljaču nam je nekako praznija nego inače :-(
Ja ću po dobrom starom običaju skuhati virtulanu forumsku kavicu pa se poslužite svi redom :coffee: i svim curama šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu, testove, postupak u tijeku, punkcije, transfere ili bilo što drugo....................
evo da se i ja prijavim da sam u postupku,trenutno sam još na folikumetrijama ali mislim da bi u petak mogla biti punkcija,tako da se malo popunjava broj nas u postupcima.
plavuša sretno!!!
Pa nisam bi znala da se i ovdje pod budnim okom prati moje stanje! Jeeeee! Dobrih vibrica nikad dosta! U velikom sam uzbudjenju!!! Malo me i trema hvata! MM kaze da izgledam kao kad sam isla na ispit i super naucila, ali sam se svejedno bojala. Kao da znam da cu proci ispit, ali svejedno umirem od straha da cu se ponovo razocarati. Nemam muda pisnuti testic...
tlukaci, i ja sam u nekoj blagoj hiperstimulaciji koja malo malo splasnjava u ova zadnja dva dana. Cestitam ti i nadam se da se stanje nece pogorsati i da ces kuci doci zdrava i debelo trudna!!!
hvala na lijepim željama, ma i ja se nadam da će tak biti! premda mi ide na živce ova napuhnutost, ujutro se čini još ok, a onda predvečer počnem bujati, a noći ja ne znam dal prespavam 4 sata u komadu...:-x
Drage moje/ji mi smo se vratili s pregleda,sve je u redu,mrvica je velika 55mm,lijenčina nam je mahnula a onda je zaspala:-) Dr. prezadovoljan a odmah je i nama lakše
Sonja, divne vijesti!!! Cestitam sretnim roditeljima i samo cu reci: tko ceka doceka!!!
Evo da nas bude više u odbrojavanju...Prijavljujem se kao čekalica bete 07.03. 2012....Jučer je bio et 2 mališana (četverostanični) i sad čekanje...mada ovaj put sam nekako cool - spremna na sve :-)
Šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <3
Sonja,bravo :)!!!
jutro
kava, čaj, kakao
ima još ko od jučer krafnu, al da je s pekmezom
Ja sam upravo izvadila krv za betu... Rezultati za dva sata!! Aaaaaaaaaaaaa nervozna sam jaaaaako i uzbudjena!!!
Linalena, ja bi kavu, ali daj ju zacini necim za smirenje.:mrgreen:
hahaha umjesto stevije zmrvljeni normabeli
ko će znat razliku
draga sretno, al znamo kaj će biti samo je pitanje koliko
i koga još čekamo Elena 85 da pišne još jači test
Crna ovca, držim fige da uspije !!! Brzo će ti proći ovo vrijeme, i onda veselje :-). Koji ti je dan od transfera? Ja betu vadim tek 19 dnt? Tko će to dočekat?
Linalena, evo šaljem ja krafnice s pekmezom, taman ih je dovoljno ostalo za uz kavu s normićima :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve današnje čekalice
čekam s listom trudnicu ovčicu
jutro curke moje..
crna ovčice sretno ! čekamo s tobom, i vidjet ćeš da si nam trudnica!
linalena kavica je odlična, ali daj ti meni reci kako si ti?
svima ostalima puseee..
suhe su vam jučerašnje krafne:-)
crna ovčica~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prehlađeno
sinoć se inhalirala no ipak samo kišem, pušem nos, i osjećam da mi je puna glava, s oproštenjam, dreka
crna ovčice i elena 85 sretnooooooo