tatjana76, čestitam!!! Napokon dobre vijesti :-D
Printable View
tatjana76, čestitam!!! Napokon dobre vijesti :-D
tatjana76 čestitam trebae su nam dobre vijesti!!!
MalaMa žao mi je:love2:
Mala Mu žao mi je
tatjana čestitam
tatjana76 cestitam:-D..prekrasne vijesti...sretno do kraja
tatjana, bravo za lijepu ß i sretno i mirno do kraja:)
cure tužnice (mrvice,corina, Malama) žao mi je:(
doći će valjda i naših 5 minuta
A ja prijavljujem da je danas pao prvi uzv za naš sekundarni postupak.
imamo 2 smrznute JS, pa idemo isprobat kakva je naša sreća:-/
u ponedjeljak sam opet na "promatranju" pa ćemo možda bit pametniji.
Sretno cure svima u postupcima ( i dečkima narafski želim sreću:) )
cure evo i mene,
16dnt 71,8
18dnt 138,1
20dnt 390,7
prvi UZV u četvrtak 10.05 pa ćemo vidit na čemu smo,nadam se da je bila samo kasnija implatacija i da je moja beba tu,samo ko će izdržat do četvrtka neznam uhhhh
tatjana čestitam!
mery13,mostarka86 hvala na podršci:-)
kaate i rose čestitam! Želim vam mirnu trudnoću. :heart:
MalaMa:love2:
hvala na podršci! dobro sam, živa sam :) bit će drugi put
joj koliko raznih vijesti
mala ma jako mi je žao , ali idemo dalje!
rose, kaate, tatjana presretna sam zbog vas:-D bravo curke!
Bab lijepa moja želim ti puno sreće! vjeruj u čuda! nakon kiše dolazi sunce..tako i za nas..:kiss::kiss:
rose i kaate čestitke na duplajućim betama:-)
tatjana super:-)
Mala Ma žao mi je, super da imaš snage za dalje!
evo nas na žalost s tužnim, negdje u podsvijesti očekivanim, a opet ne rezultatom. opet veliko ništa, ni jedan komad se nije pojavio, spermiji su zakazali totalno. bili smo u totalnom psihičkom kaosu, prvo svjesni da se može i to dogoditi, onda nevjerica, razočarenje, tuga. sada borba između srca i razuma, srce hoće bebu i želi dalje, al razum neda, pita se ima li smisla boriti se, kako Mury kaže, s vjetrenjačama... na žalost nada je umrla,(voljela bi da nije, al...) snage više nemamo...da nije zamrznutih stanica ovo bi bio kraj još jedne tužne priče:-( (oprostite što sam ovako sumorna)
kaate i rose bete su vam prekrasne...sretno do kraja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
darmar stvarno tužno...odmorite malo...ali ne odustajte nikako...molim te nemoj gubiti nadu:love2:
Darmar grlim te jako... ne gubi nadu :love2:
Mala Ma zao mi je :( no svaka cast za stav i pozitivu. Drugi put mora biti dobitan!
Mrvica, corinaII, drzite se cure.
Rose nadam se da ce cetvrtak donjeti dobre vijesti!
Kaate i tatjana :-D prekrasne bete! Zelim vam svu srecu do kraja.
Bab, sretno sretno ~~~~ za male borce!
Mury :heart:
Mi smo vec drugi dan u pikalicama. Svaki put kad pripremam inekciju sam tak happy sto je postupak napokon poceo i sto imam osjecaj da se nesto aktivno dogadja.
rose, kaate, tatjana , čestitam, to su prelijepe vijesti, konačno nešto pozitivno u ovih mjesec dana... divno :heart:
tužnice drage, corina, darmar, mala ma, čuvajte mi se, skupite snage za dalje, i držite se :* :* :* za vas...
darmar, mogu misliti kako se osjećaš.. nakon toliko postupaka..ali vjeruj draga vjeruj da će jednom doći i vaš dan..
znam da se sad čini kao da nema smisla , ali mila moja nema smisla odustati od svoga djeteta.. ako imaš snage odmori se i nastavi borbu..
tikki bockalice naša! ja počinjem za kojih 5 dana jedva čekam:-D! sretno draga!
darmar odmorite od svega kao prvo, znam da ste sad ljuti i razočarani i ovo nije tren za donošenje nekih odluka.
Ima nas puno tu koji se borimo s vjetrenjačama, ja sam upravo bila na 11 IVF/ICSU u kojem nije bilo j.s. i slično se tako osjećam, ali šta je tu je idemo dalje a do idućeg puta odmaramo
Samo nakratko da se javim i da vas pozdravim te da tužnicama dam :love2: i da si uzmu vremena za tugovanje, a onda hrabro naprijed.
Čestitam na pozitivnim betama cure...
M@tt sve uvijek lijepo sroci:)
Ja danas pijem zadnji yasmin i onda cekam:))
Nova lista ujutro
darmar:love2: :cry:
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012.
Đerekica, VV
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
PetraP
sirena28, prirodno u čekanju 1.IVF
28.4 Achi 103,7
SVIBANJ 2012.
kaate
tatjana76
rose
Čekalice bete~~~~~~~~~~
23.4 zrinkič - čekamo vijesti
26.4 Tomek1221 - čekamo vijesti
27.4 butterfly101 - čekamo vijesti
27.4 Vedre - čekamo vijesti
30.4 NADA II - čekamo vijesti
30.4 mala bu -čekamo vijesti
05.5 Loly - čekamo vijest
08.5. Mery13
11.5. lapača ( 1.IVF )
Mare 85 ( AIH )
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
gdje ste???
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
tikica 78 (punkcija); Bubimitka81 (punkcija); ayan (inseminacija)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
tikki, BlaBla123, tatjana76, bili, lucija83, Laki, Mery13, kristina 1977, Markko Marttin
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Bab (sekundarni), črkica, suncica, dino84, bubimitka81 (polustimulirani); matko (AIH); anaši1507(sek)
ON-GO~~~~~~~~~~~~
4.mjesec: ivka13, b.a.b.y., sanda1977, jo1974, Hoću bebu, hrki, luci07, ivanamaricic, Bluebella, adria13, Reny 76, MARINA25, 1977, - javite se da znamo što je s Vama
5.mjesec: Bubimitka81, Tikica78, marincezg, kiara79, Palcicazg, Melem33, kitty, tikki, BillieJean, kika222, M@tt, Melem33, drizl, Strašna, Vrci, vulkan, Phiphy, Brunaa, piki,anaši1507 , Richy, Bab, maza975, darmar, Maybe baby, kameleon, Argente, geceta, Cassie, pirica- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
6.mjesec: corinaII(sekundarni), konfuzija; beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla, bubiloo, Olivera , mostarka 86
7.mjesec: linalena
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, amyx, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!, bubili, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, donatela, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, linalena, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu; strategija
Dragi moji,
molim ako itko ima novosti od sljedećih da javi pa da možemo updateat listu kako spada: zrinkič, Tomek1221, butterfly101, Vedre, NADA II, mala bu i Loly od kojih čekamo betu te što je s ivka13, b.a.b.y., sanda1977, jo1974, Hoću bebu, hrki, luci07, ivanamaricic, Bluebella, adria13, Reny 76, MARINA25, 1977 koji su na popisu za on go u 4.mj.
Zahvaljujem svima unaprijed!
svim tužnicama veliki :love2:, svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~, svim pozitvnim betama :klap:
prijavljujem postupak u svibnju u Viliju. trenutno na microgynonu do 12.5. pa po kratkom protokolu Menopur/GonalF/Cetrotide na ICSI :-)
Geceta evo da pomognem!
Tomek1221 ß2,5
butterfy 7dnt dobila M
loly 8dnt dobila M
nada II 13dnt dobila M
Evo geceta i verde je napisala nema uspjeha!
ja brojim još jedan dan a onda očekujem prekrasnu betu
svim čekalicama~~~~~~~~~~~~:kiss:
joj Mery 13, hvala ti puno!!! sljedeca lista ce kroz koji dan da se sad odmah ne ponavaljam ali automatski ispravljam kod sebe i jedva cekam staviti te na listu trudnica !! :)
mery puno sreće ti želim, čekam s nestrpljenjem tvoju betu!:-)
geceta draga ja još nisam ni počela s postupkom čekam M za koji dan , s vidim stavila si me u čekalicu punkcije.. ali mogu ja i tamo ostati nije loše:-D sviđa mi se..
A ja skuzila da se punkcija blizi kroz koji dan!:) jedva cekam stavit te gore na popis,kam i pripadas
Hvala Tikice...ja se ovaj put osjećam super...jučer i danas imam neku laganu tupu bol ne onako ko pred M...sve u svemu jedva čekam utorak imam neki dobar osjećaj iskreno se nadam da nisam u krivu...mora da su se moje mrve dobro ugnjezdile ali nek ja ipak pričekam utorak.:kiss: tebi želim svu sreću u novom postupku
Mery13 ~~~~~~ za VELIKU, VELIKU betu!
ja se javljam :) postupak počeo u travnju, 1. IVF, čekam betu 19.05.
Svakako te dodajem na sljedecu listu,hvala sto si javila i ~~~~~~~~~~ da te sto prije dodajem medu svibanjske trudnice
hvala puno!
Hvala Lapača:-)
Adria13 za veliku betu~~~~~~~~~~~~~
Drage moje ja noćas jedva da sam nešto spavala, cijelu noć se okretala po krevetu svako malo pogledavala na sat... nekakvi snovi katastrofa,a onda usljedi bol kao da ću dobit koja se smiri relativno brzo... dragi mi ujutro veli da sam nešto pričala u snu, sva se preznojila užas evo sad mjerila temperaturu i ona 37,6(nije sigurno od utrogestana jer ga još danas nisam stavila)...nadam se da to neće ugroziti moje mrvice za koje sam sigurna da su tu...sutra ću konačno riješiti svoje strahove...sve vas ljubim:kiss:
Mery13 jedva čekamo tvoju betu:-)
pozdravi svima i puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve šta treba!!!!
prijavljujem sekundarni ivf- 3js, danas prvi uzv, folikul brzo napreduje- 8dc 16 14!
pa ćemo vidjeti kako će biti dalje...nadamo se da će biti "par" pokretnih spermija i da će js preživjeti odmrzavanje!
huh---koliko podudarnosti je potrebno da se sve to ostvari...ali ipak...nada umire posljednja! :-D
kameleon krenulo je super pa nekatako i završi ....sretno