-
Pozdravček!
Evo nsa nakon ljetne stanke (u vrtiću) i povratak u kolotečinu (iako se kod nas to nikako nemože tako nazvati),
T. je dobro, lijepo napreduje,
što se tiče govora, još uvijek je engleski broj jedan,
dakle zna brojeve, abecedu, životinje, voće, povrće, dijelove tijela (neke) , odjevne stvari, boje, oblike,
i općenito stvari iz svakodnevice...
Za manje od mjesec dana slavimo peti ročkas, i baš nam je večili dečko..
Potrebo je još puno rada ali već smo se svi nekako navikli, on je veći više stvari kuži pa je možda mrvicu lakše :)
I na kraju, ovaj moj četvrti smajlić u potpisu je uistinu počeo skakati :zaljubljen:
-
Drage cure i žene, svima veliki pozdrav!
Prvi put pišem, ali vas već dugo čitam, što vezano za trudnoću, porod, razvoj, a po novom i u temama djece s posebnim potrebama. Do sada nisam pisala, samo čitala, pratila teme na kojima ste pisale i prečitavala vaša iskustva... Moram se zahvaliti svima vama koje dijelite vaša iskustva, jer su sva toliko vrijedna i puno puno sam iz njih naučila i saznala. Da nekog ne zaboravim ili krivo imenujem.... :) ali ipak - iva 1602, cheerilee, sumskovoce, zadarmamica, stray_cat.... sigurno sam neku zaboravila, sorry....cure, puno hvala na iskustvima i svim postovima!
Moj malac je uskoro 3 god, ne priča i slabo mu je i razumijevanje i još neke stvarčice ( da ne duljim za prvi put) i tako smo sada negdje između je ili nije u spektru... Voljela bih čuti kako ste danas, prošlo je neko vrijeme, nitko nije pisao na ovoj temi, možda se netko javi!
Ono što me najviše zanima, na prvu, je upravo to razumijevanje - da li će to biti bolje :)? nakon nekoliko dijagnostika, različitih mišljenja.... na kraju nisam čula nešto konkretno, pa me plaši - hoće li me moje dijete jednog dana bolje razumijeti :( Ma, mislim, vjerujem da hoće, napreduje stalno - ali na sva moja pitanja svi onako govore ono što je teško čuti - vidjet će se kroz vrijeme.
Na kraju sam sada shvatila i objeručke prihvatila ono što ste i vi drage žene pisale - da se treba manje zamarati kako se to zove, već iz dana u dan vjerovati u svoje dijete i izvlačiti najbolje iz njega. Paše nam i kada se okrenemo svojoj obitelji, svojoj kući, svom dvorištu i svojim aktivnostima - onda smo svi doma najsretniji i nekako onda imam i vjere u dobar ishod u bolje sutra :) Kada idemo po pregledima i kontrolama, to me rasturi, popije mi energiju i snagu za dalje, vjerujem da je svima tako....
Uh, raspisala sam se, al eto :) pusa svima za početak!!!