Žao mi je tikice!!! S vama smo u vašoj boli...
Printable View
Žao mi je tikice!!! S vama smo u vašoj boli...
Draga Tikice, jako mi je žao. Iskrena sućut obitelji. Neka vas čuvaju vaši mali anđeli.
iskrena sucut :(
:cry::cry::heart:
Prestrasno...iskrena sućut :(
:-(:-(
tišina, tuga, bez teksta..... :-(:-(
Iskrena sucut.....
Moja sućut...
Iskrena sućut...
Primi moje najiskrenije saucesce draga majko andjela!Od juce buljim u ove stranice,citam tvoje ranije postove i ne mogu da verujem da se to ponovo desava.Ponovo umiru bebe pred rodjenje ili neposredno posle i to zdrave bebe.O bOZE!Nadam se da ces ovoj majci pomoci da nosi taj pretezak krst koji si joj sada stavio na pleca.Ovaj grozan januar je pre 4 godine uzeo i moju devojcicu a sad i malu Lauru.Mnogo mi je tesko da ovo citam i molim se samo da Tikica i njen suprug nekako nadju snage da se izbore sa tragedijom koja ih je snasla
Kako li je život okrutan!
Bože ima li te uopće????!!!
Tikice......o Tikice moja......:cry:
:cry: Ovo je bol veća od svih boli... Nadam se da ćeš se jednom dignuti iz ove tame jača nego ikad! Tiks :love2:
nemogu vjerovati kako je život okrutan....
iskrena sućut
:(
Žao mi je:cry:
:cry:
iskrena sućut
prestrašno i pretužno :cry::cry::cry:
:cry::cry: Moja sućut..
Moja sućut.. :cry::cry::cry
Ulogirala am se nakon dugo vremena, svašta sam nešto očekivala al ovo nikako! Užas, ne mogu vjerovati naprosto!
Iskrena sućut cijeloj obitelji! Dragi Bože daj joj snagu, a anđeli neka je čuvaju!
Tako mi je žao! :cry:
nakon toliko borbe i sokova, najveci i najtragicniji sok... tesko je to zamisliti, a kamo li prozivjeti. molim se za tebe i tvoje decke. Neka vam Bog da snage...neka vas cuvaju vasi andjeli
Iskrena sućut cijeloj obitelji. Jako mi je žao...
Tvoja Laurica je bila najocekivanija bebica na ovom forumu...toliko smo sve cekale s tobom taj veliki dan.
Nemam rijeci, ovo je najstrasnije , najbolnije...molimo se za malog andjelka i njenu seku. A i ovo malo vremena sto je provela s nama, ucinila je puno. Volimo Vas sve ..iskrena sucut tebi tvojoj obitelji
tako tužno....
zao mi je draga tikice...žao mi je što itko na svijetu mora pretrpjeti toliku bol. Teško mi je jer znam točno kako ti je.Neka ti dragi Bog da snage,a hoće,vidjet ćeš.A tvoji anđeli nisu samii na predivnom su mjestu:cry::cry::love2:
Tikice, draga... strasno, strasno mi je zao... :cry::cry::cry:
Draga Tikice iskrena sucut :cry:
Tikice, toliko volje, toliko nadanja i na kraju ..... pretužno,žao mi je:cry:
Draga tikice
Jako mi je zao zbog tvog gubitka. Jednostavno nemogu vjerovati da se to dogodilo. Pa kako? Nemogu vjerovati. toliko smo se svi veselili...mislim i molim za tebe i tvoje andjele. Drži se
Puno pusa
Još sam šokirana i ne mogu vjerovati datpostoji tolika nepravda! :cry: :cry:
Draga tikice, žao mi je... Neka vam vaše anđelice daju snage za preživjet :cry:
Zaista sam ostala bez rijeci, sokiralo me kad sam vidjela. Ovo stvarno nije fer.
Moje saucesce Tikici i obitelji.
Iskrena sućut :cry:
Draga tikice uzasno mi je zao, bila sam toliko sretna radi tebe i sad sam u soku. To je toliko tuzno :(:(.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Tikice draga, suze, suze, žao mi je, jako mi je žao....
Totalno me šokiralo...
... ni zamisliti ne mogu:no:
Iskreno tugujem s vama:cry:
Samo Bog zna zašto je to tako!
Tikice69 žao mi je!
:love2:
:heart::heart:
iskreno saučešće :cry: