nije moguce, samo vlastitu djecu ili zenu/muza ako su nezaposleni...
Printable View
nije moguce, samo vlastitu djecu ili zenu/muza ako su nezaposleni...
ili u tvom slučaju i bake i unučad
apsu, ako je prijavio djete onda mu vjerovatno je naplaćen porez za prvi mjesec po starom ( ko da je samac) pa možete tražiti još najmanje i taj mjesec ako je uopće prijavio djete, ako nije onda nek piše dete kroz cijelu godinu i priloži rodni list.
Na egrađani ne vidim da mi je još obrađen povrat, jel je nekome? Isplate...kad bi mogle biti?
Nisam ništa predavala i ne znam koliki mi bude povrat, to mi ne budu htjeli reći preko telefona jel da 8-)?
To ti je već dugo sjelo ili recimo jučer?
mislila sam da ti sjelo, mala mi slova na telcu, znači pro se čeka rješenje?, prošlih godina je lova stigla 2-3 tjedna prije rješenja
a kad ti došlo rješenje?
Na mom rjesenju pise da ce se isplatiti do 30.6. ove godine
mni je doslo neko privremeno rjesenje na koje imam pravo na zalbu. nigdje ne pise do kada ce biti isplaceno. kajjaznam.
i do kad treba doći rješenje?
vama kojima je došlo rješenje jel došla i lova?
Novci će u 8.mjesecu navodno svima.
Ja sam zvala. Nisam jos dobila rjesenje jer sm mijenjala prebivaliste i nedavno boraviste ali rekla mi iznos koji cu dobiti i kad obrade i rjesenje. Isplate u 8.mj.
Navodno da su slali rješenja do kraja lipnja,mi oboje nismo uopće dobili
Jel nekome još nije stiglo?
Dobila sam rješenje s datumom 12.9., povrat još uvijek nije uplaćen. Jel se mogu nekome žaliti?
a kaj je pisalo kad bi trebalo sjesti?
30 dana rok isplate ok još 2 dana fore...ma odužili su totalno
Nemam drugi račun...
Povrat poreza za studente koji su radili na izborima, na kojim obrascima se predaju?