HelloKittypa ja ne vjerujem!!! Pa da li dr moze propisati drugi lijek? Stvarno je u toku s lijekovima!!! Nemoj se sekirati, sigurno postoji neka zamjena
Printable View
HelloKittypa ja ne vjerujem!!! Pa da li dr moze propisati drugi lijek? Stvarno je u toku s lijekovima!!! Nemoj se sekirati, sigurno postoji neka zamjena
HK probaj se raspitat dal ima kakva zamjena nemoj gubit nadu,CB dobra ti je ta dijeta ima da djeluje :lol: ...nije više na terenu,meni paše :-)
Jutro, curke!!
Nije me dugo bilo ovdje - totalno sam u drugom filmu. Vidim da ste pitale kaj je sa mnom: meni je danas 11. dan nakon transfera - u petak planiram vaditi betu. U prirodnom ciklusu bi jučer ili najkasnije danas trebala dobiti - ali M nigdje. Imala sam sve PMS-simptome prije 2-3 dana: menstrualne bolove, glavobolja koja je dva dana trajala, pad T, prištići. Ali nje nigdje. Samo što se ne želim prerano veseliti jer je moguće da se M ne može probiti zbog Utrogestana (progesteron) kojeg koristim. Uglavnom u petak ću znati na čemu sam. Ne želim vaditi Betu ranije niti raditi testove jer uživam u trudnoći (a trudna sam dok se ne dokaže suprotno :oops:) i zato što ću u petak onda odmah znati da li je sve ok.
Možda vas zanimaju simptomi? Bolne grudi - dosad bi mi bile osjetljive samo na dodir a sad su pravo bolne bolne - ne stalno - ali tu i tamo neko probadanje imam (što je opet moguće da je zbog stimulacije), stomak mi je nadut kao balon, probada me, zateže, pogotovo dok hodam... Uglavnom ne mogu više spavati na stomaku jer me boli. Nemam više prištića (a do prije par dana sam ih imala kao nikad dosada, a prištići su mi inače jedan od glavnih pokazatelja za M). I cerviks mi je mekan i natečen za one koje prate.
Zaključak je: moguće je da se radi o trudnoći, a moguće je da je sve to zbog ranije učinjene stimulacije i trenutnog uzimanja Utrića. Dakle: Kad će taj petak? (prisjetila sam se one stare pjesme iz 90ih :lol: )
Žužy - jako mi je žao što je vještica na kraju ipak došla. Zato što je kod mene prošli ciklus bila slična napeta situacija, u potpunosti razumijem tvoje razočarenje. :love2:
Vidim, da se manje više sve borite s nečime: želim vam od srca da na kraju doživite sretan kraj!!!!!!!!!! I prirodnim putem ostvarite trudnoću!!!!
[ako budete morali u MPO, to nije uopće strašno, nemate se čega bojati jer je sve easy]
Jutrooo!
Anka onda za petak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Anka ~~~~~~~~~~~
HK valjda ima neki generički?!
bubi čuda se dešavaju, evo i tebi ~~~~~~~ da ne dođe!
anđeo, ak' tm neće nikaj piti, šopaj ga orasima, bademima, lješnjacima, bućine i sezamove sjemenke, blitva, špinat, raštika, cijedi sok limuna i naranče, juneća jetra, puretina, piletina... Je puno sporije, ali djelotvorno!
A sto se tice lijekova koje moj muz treba poceti piti, nazalost nema zamjene.
Sastav Padutina je kalikrein, a Provirona androgen. Nijedan lijek namjenjen za povecanje plodnosti nema taj kalikrein, a bas taj kalikrein je idealan za probleme sa pokretljivoscu.
Cekam odgovor iz Njemacke, pa da znam sta nam je ciniti.
lista za 09.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Sandra,dobro došla u kudrino društvo visokopozicioniranih ljubičica! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas iznenadite (i sebe) plusekom!
HK,nadam se da bude sve ok i da budete došli do potrebne terapije. Mislim da preprodaja ljekova na rodi nije dozvoljena,i da bi prijateljica trebala to riješiti na neki drugi način,npr. Njuškalo i sl.Nek me netko ispravi ako sam u krivu. :-)
Odbrojaaavalice moje,kak ste mi? Evo kod mene je open bar pa se poslužite...:pivo::mama::coffee:
anka ~~~~~~~~~~~
E cure i ja sam nekad visjela na ovom topicu i tu mi je bilo najljepse.. Kao jedna mala obitelj smo bile, neke me znaju neke ne ali nije bitno. Ugl dosla sam vas posipati trudnickom ************************************************** ************************************************** ********
Da sto prije ugledate svoje plusice na testu...
P.s. I anka draga ja mislim da si ti trudna jer sam ja imala iste simptome..
Svima :-*
Vatra - hvala!!!! Baš me je danas obradovao skok u temperaturi!!!!!!!!! :-D
Obožavam mjeriti tempicu & obožavam FeFe!!!!!!! :naklon:
Nečekalicama vibram - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +, a odbrojavalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da pogodite O!!!!!
Anka ako nne mozes se strpiti idi sutra vaditi krv i ja sam vadila 13 dan.
Evo provjerila ja kak je kod nas (Hrvatska).
Proviron se može uvesti na temelju recepta, čeka se oko 2 tjedna, pakiranje je 50 tbl od 25 mg, cijena oko 195 kn.
Padutin je napušten, u Europi se više ne proizvodi, nema ga ni pod tim ni pod nekim drugim imenom. Već dugo (nekoliko godina) je van upotrebe.
Nadam se da sam pomogla.
snupina beta na 15 dan 817,50.
sad mi je vec malo lakse!!!
Snupi super ti je beta :-D kad je prvi uzv?
Nestrpljiva Anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ***************************** do neba i natrag za lijepu veliku betu
Vatra draga presretna sam zbog tebe :-D želim ti od srca da imaš urednu školsku trudnoću :*
A vama trudilice moje šaljem more ************************************************** ************************************************** ************************************************** *************************************** da što prije postanete trudnice :*
Bravo! Super beta!
Mucice hvala ti draga, da znas da se i ja veselim tvojoj T, svaki put me srce zaboli kad procitam povijest u tvom potpisu. Zasluzila si svojeg smotuljka, i ja tebi zelim mirnu i skolsku trudnocu.. :-*
eh, još samo da javim žužy danas mi je 1DC, ali me nemoj stavljati sada na listu, jer u petak idem na brdo
Snupi :-D :klap: :sing:
Anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sandra :fige:
Imamo puno zimskica i proljetnica!
Mucica tebi je termin 2 dana prije mog roćkasa, veselim se malom jarčiću ili kozici :)
snupi beta je odlična :)
Anka vibriram ti za trudnoću...ti si čista pozitiva!!
Vatra želim ti urednu školsku trudnoću :))
lista za 10.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
kudri, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sandra,grlim te puno i želim ti svu sreću ovog svijeta! :fige:
snupi,odlično da bolje nije moglo!Čestitam,trudnice naša :-D
anka,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nastaviš sretni niz naših Petrovki!
Least,kak si nam ti?
Lista nam se smanjuje,što zbog prirodnih trudnoča,što zbog postupaka..neka i oni završe sretno :-)
da, stvarno, baš nas je dosta manje ostalo!!! neka, neka!!
kod mene još uvijek ništa...cice ne bole, samo su nekako malo napuhnute...
prošli ciklus mi je trajao 28 dan. a oni prije, različito, od 26 do 32 dana...
kako si samo kažem svaki mjesec da se neću nadati, a na kraju brojim dane na kalendaru svaki dan i maštam!
Joj kudri,a sve smo takve...planiraš pišnuti test ili čekaš? :-)
Kudri :fige:
ja uopće nikad nikakvih simptoma nemam :lol: al sam jutros pišnula testić i naravno da je bio - a odmah potom dobila :P
kad bi samo jednom imala pozitivan test na trudnoću - uramila bih ga :facepalm: :drama:
hehe sandra!
ma kakvo pišanje, mislim da bi dobila čim bi kročila u ljekarnu :D
polako su me počela leđa boljeti, što znači da najvjerojatnije stiže!:/
a zato ja imam doma još nekih 20-ak testića s e baya pa se ne šetam svaki mjesec do ljekarne :lol:
Hej curke!
Snupi :-D za betu, jeeeej!
Anka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Kudri:fige:
Stvarno nam se lista smanjila, al neka, to znači da ostajemo trudne..nadam se da ćemo i mi sve koje smo na listi otići trbušaste!
Kod mene ništa novo, jučer smo se keksnuli, jeaaaa osjećam se preporođeno..:sing: Ovih dana ćemo zajašit jer slijedi O..8-)
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i puno pozz!
Veceras smo MM i ja imali razgovor.
Buduci da tih lijekova koji su mu propisani nema, odlucili smo kupiti neki od preparata za poboljsanje sgrama, usput ce jesti med sa raznim sjemenkama i piti cajeve...
Tako cemo godinu dana.
Ako nam to ne upali, krenut cemo sa potpomognutim metodama.
Ako znate koji od preparata za poboljsanje sgrama je dobar, molim vas za preporuku.
Ja sam mislila da kupimo Proxeed ili Ortomil Fertil Plus. O njima sam citala, ali eto ako znate jos nesto, slusam...
Moram se malo relaxirati, jer sve skupa me dovelo do dg: mjesoviti depresivno-anksiozni poremecaj.
Jutro!
Zuzy dobro sam...pokusavam ustanovit jel bilo ili ne ovulacije.
Gin je rekao u pin da ce biti ovak tjedan, folikuli su bili 15-16 cmmi ja bih rekla da je bilo ( po bolovima koji su laganiji, ali ih je bilo), medutim zbunjuje me to sto mi temp nista nije rasla.
Cure, dolazi li nuzno do povecanja temp odmah nakon ovulacije? Ne mjerim inace, ali cesto nakon sto mislim da je ovulacija nastupila, volim izmjerit temp...
Jutroooooooooo!
Snupi super beta, odlično !
Anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
HK ne znam šta bi ti rekla,ima dosta preparata, nekima pomognu nekima ne. Ne znam koliko imaš godina, i da li vam je opcija mpo, ali ako je nebi bilo loše krenuti u to, vrijeme brzo prloazi i dosta se čeka na postupak.
E da , kavica je skuhana !
MAMI2 hvala za kofficu taman ce mi dobro doci jedva gledam 8-)...ah vec sam zaboravila kako je lijepo biti doma u miru i tisini...
snupi :-D za betu
anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
ostalim curkama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i :-*
Pozdrav svima!!
Snupi, čestitam na super beti!
Anka :fige: za petak!!
Svima ostalima puno ************************************************** ************************* za uspješno hvatanje O, a za cure u postupcima**************************************** **************************** za uspješne transfere i visoke bete.
kitty ne zelim soliti nikome pamet a da probate jedan i drugi sa matičnom mlječi. Predpostavljam da u vašem kraju ima dobrih medara!
hvala curke nadam se da bude tak i ostalo!
lista za 11.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
odbrojavalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc