Ako slučajno ima netko iz Osijeka da bi skoro naručivao sa SportsDirect-a please nek mi se javi na pp. Trebam samo jednu stvar pa bi mi bilo super da podijelimo poštarinu.
Printable View
Ako slučajno ima netko iz Osijeka da bi skoro naručivao sa SportsDirect-a please nek mi se javi na pp. Trebam samo jednu stvar pa bi mi bilo super da podijelimo poštarinu.
Pitanje za sve vas koje ste naručivale sa SD. Došla nam je roba i moramo mijenjati 2 stvari za veći broj, a 2 su dobre. Koja je procedura sa tim? Jel preko DHL-a vraćam ili?
Kaput sa SD se u tjedan dana počeo raspadati. To nisam do sada doživjela. Gumb se odvalio (druker), rašio se dio podstave, sva sreća pa kupljen na rasprodaji za male novce .... :-o
Meni opako kasne tri narudžbe s iherb-a.
Obavijest da su krenule sam dobila 13 i 15. 01. slala sam im mail ali za sada bez odgovora.
Da li sam jedina?
http://lamaloli.com/en/
ne znam jel tko stavio, al ovdje se može zdrobiti poprilično love.. :)
Saf, nisam nikad vraćala na SD, ali ima na webu napisana procedura. A ako im pošalješ mail javit će ti se većinom u roku 24 sata. Inače, sve majice koje sam sebi tamo kupila su nakon par pranja dobile rupice. Na dječjoj odjeći nisam primjetila takve probleme.
kiara79, kolika je poštarina na tom LamaLoLi? Ne mogu doći do dna stranice, stalno mi otvara nove slike :roll:.
Šalju u EU, ali ne u Hrvatsku :(
"International Customers, please note Unfortunately at this time we do not ship internet orders to Africa (any country), Argentina, Australia, Azerbaijan, Bermuda, Bolivia, Brazil, Chile, China, Croatia, French Polynesia, Hong Kong, Indonesia, Israel, Japan, Korea, Kuwait, Lebanon, Malaysia, Mexico, New Zealand, Peru, Philippines, Russia, Singapore, Taiwan, Thailand, Turkey, or Vietnam. Please check our Store Locator for retailers in these regions."
Trebao bi im netko objasniti da Croatia spada u EU :(
Neli, ja sam im probala objasniti, ali nije mi prošlo...nemam pojma zašto je to tako.
Jučer stigle 2 pošiljke i danas papirić u kasliću, možda je i treća...jupiiiii
da li HM hr onlajn ima dostavu u HR ili se tu samo trai asortiman? postarina?
Složila sam narudžbu za sd , pa ako ima još netko tko bi nešto naručivao da podijelimo troškove poštarine :D
meni je i ducan predaleko, nekih 250km predaleko. A nista, ostajem na Nextu i Onavi. Iako me next bas ljuti sto u web shopu za HR nikad nema snizenja.
Trebam pomoć, želim malcu kupiti Slazenger majice, on sad nosi 104-110, a ponuđene veličine su mi 3-4 i 5-6 godina, strah me uzeti mu 3-4 jer bi mu do ljeta mogle biti premale, a ne želim ni da pliva u njima ... ima li netko iskustva s njihovim sizingom?
Još bih gnjavila sa Next web shopom - kolika je poštarina? Kad napunim košaricu piše 0 što ne vjerujem da je trošak dostave.
Tako je meni za malca u nextu. Manja na knap, narucila vecu, kad ono prevelika.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Preko 20 eura je free. Dodje u roku 3 radna dana.
Odlično, puno hvala, tada naručujem danas patike. A robica je zaista prekrasna.
Hvala ti Daedi, ja sam jučer naručila dvije 3-4 i ostale 5-6 pa ako budu malo velike stisnut će se u sušilici sigurno :D.
ah,da se malo pozalim, imam malo pehova u zadnje vrijeme s narucivanjem...
prvo mi je DHL izgubio posiljku sa 10kg hrane za macku (po 1vi put narucila preko nekog web-shopa),sad su mi ga poslali opet (o njihovom trosku naravno) a i proslo je davno otkad mi nije stigao paket s ASOS-a...:( narucivala sam 2x unutar 2 dana, prvi mi je stigao za 5dn a drugi evo proslo 25dn i nista...vec sam im pisala ali stizu oni glupi automatski odgovori da jos malo pricekam...aaaaa......
ćačđ
Oprostite, prethodnu poruku je napisala moja malena od 14 mjeseci :)
Dojmovi s nextom odlični. Došlo treći dan, besplatna poštarina i broj obuće kao i u nas. Taman sam uzela broj i pol da nam duže mogu. A uživo ljepše nego na slici. Mislim da više ne idem po dućanima. :-)
Super palcica.
Skulirana, ima li novosti?