Originally Posted by
prag
kety, to je taj dopis Pronatala koji je i meni poslala Marina. samo ga nisam uspijela upload-ati na forum.
što reći...nema se za nas pacijente a oni nek se voze u skupim autima..
baš se osjećam jadno i nemoćno kad si u pravu a ne možeš ništa poduzeti..
ja tek trebam uzeti zahtjev od MPO, poslati na odobrenje u HZZO, unaprijed po vama znam što me čeka..tj niš koristi jer Češko zdravstvo ne pokriva FET. Jedino bih onda na rješenje HZZO se mogla žaliti i pozvati na Zakon kojim su dužni pokriti troškove liječenja u cijelosti..sad se ne mogu žaliti kad nemam rješenja, na što ću se žaliti unaprijed. zato sam već spominjala i opet kažem, vi koji imate u ruci odobrenja a pozivaju vas da se javite klinikama i češkom zdravstvu..pa ja bih bar napisala prigovor/žalbu na rješenje i pozvala se na HRVATSKI ZAKON po koijim su nam dužni financirati liječenje u cijelosti u inozemstvu ukoliko to ne mogu pružiti u nas.
pa bih voljela vidjeti odgovor, da napismeno kažu da to nisu dužni!!!!!!!
moj FET dođe 450 Eura i s svim ostalim troškovima dođe do bar 800 eura put. e sad..odvjetnik i tužba HZZO bi došli više već to pa nema smisla da nitko od nas pojedinačno ulazi u spor s HZZO.
zar nitko baš nitko nije pravnik ovdje na forumu..ima li roda svog pravnika da nam pomogne???