Uf vojvodjanka,baš te zafrkava...:taps:
Po FF-u,trebaš sutra dobiti?
Printable View
Uf vojvodjanka,baš te zafrkava...:taps:
Po FF-u,trebaš sutra dobiti?
hej curke,
stigoh sa daleka puta. naravno, sve što je lijepo, kratko i traje. ja već na poslu
a mislim da će i vještica danas. ako se dobro sjećam, trakica je bila najtamnija 15dc ali kao nisam ništa obilježila na fefe, tako je vjerojatno i on poludio :lol:
nikad me nije iznevjerila, pa ćemo vjerojatno i napustiti skupa ovu groznu godinu koja ostaje za nama
Marty_na,el to tebi malko kasni armija?
Izgleda da sam uplasila m. pricom o testu :-D. Sutra 2.dc.
evo i ja procurila, sutra 2.dc
vojvodjanko pratimo se
ima li kakvih potencijalnih plusića, simptoma, novosti kod ikoga?
tu sam ziva sam ....vec na 7 dc i pisen ovo vec 7 put..uvik mi pise pre kratak tekst wtf???
Jutro! Stigla je kava!!! :-)
Vojvođanka i ostale cure... Upravo tako, pomisao na testiranje, osluškivanje simptoma i naravno zaključak "ja sam trudna" prizovu M. I onda se odazove!!! Upravo tako! Koliko puta mi se to dogodilo :gaah:
Eto, ja ovaj tjedan osluškujem svoje tijelo. Ništa mi još nije reklo, a ni ne pouzdajem se više u to s tolikom sigurnošću. Da je bilo po mome, to bi bila ne znam koja trudnoća po redu... :lol: Ono što čekam je jednodnevni psihički slom, a mislim da sam ga imala jučer, ali samo mislim, dakle nije to to. Taj dan mi bude toliko krivo što sam takva, imam grižnju savjesti, obvezno plačem, dakle to jučer nije bilo to, nego samo neka nervoza. Psihički slom još nije došao. Nemate pojma koliko ne želim da ne dođe, upravo da on ne dođe!!!:scared:
Ljubi i Vojvođanka, žao mi je zbog glupih M.!
Jutrooo!
Ustvari već je davno rošlo jutro, al danas sve laganini pa se još kava ispija.
Vojvođanka, Ljubi :love2:
I ja svoju čekam, odnosno ne čekam, eh da mi je ovaj dio prespavat.
Hvala,cure,na podrsci:-*. Mene,zacudo,ova m. nimalo nije pogodila,valjda mi je vec bilo dosta bola(fizickog),pa mi je dosla kao olaksanje. Mene tesi sto nam predstoji IVF,znam da nije lako i da sanse nikad nisu velike,ali s obzirom na to da sam pre samo dva-tri meseca mislila da smo azoo i da nikad necemo ni stici do IVF,mislim da stvarno nemam prava da budem razocarana.
Žuzy piši sutra 3 DC
lista za 29.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
odbrojavalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Aj cure,ala ste se zaredale dolje...:love::love::love:
nana,si živa,javi se!
Pozdrav cure :bye:
Evo još jedne koja se želi družiti sa vama i koja željno isčekuje svoj plus već nekih godinu i pol
pale ko kruške :lol:
nadam se da nam je svima zadnja vještica narednih godinu i nešto
Ovcice dobrodošlica i ovdje! Napisi samo koji si dan ciklusa pa te naša Žužy uvrsti u listu :) djevojčice saljem vam ~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro krenete s novim odbrojavanjem!!!
Crna ovčice dobro došla!!
Jutro, drage moje, evo i mene na jutarnjoj kavici. Posla preko glave još danas i sutra, valjda će onda biti laganije.
Žužy točno znam o čemu pričaš, i ja sam trudna već nekoliko dana :lol:
Ali grudi su mi odjednom veće za broj. MM uživa, nije uopće da mi se čini :lol: Temp jučer tako lijepo skočila da sam ja već predvidjela moj graf u tri faze :facepalm:
Danas ipak pad i to značajan pad u temp... ali tek je 10 DPO, ne može biti da će menga stići.
Uh, izluđujuće...
Jutroooooo!
I ja na poslu :-(
Jutroooooooooo!
Tayla, joooj draga!:cry: Tko zna, držim ti fige!
I ja imam posla za poludjeti, ne mogu disati ni razmišljati. Čak mislim da sam osjetila trbuh, još jučer :?: :o:
Cure, koliko smo se keksali ovaj mjesec, majko mila! Pa zar ni jedan dečkić ne može me oploditi?!?! :lol:
lista za 30.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Haj hou,sretan vam predzadnji dan u ovoj godini,ne ponovila se :pivo:
sankris,dobro došla u ljubičice! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Srećo,daaaj ne spominji več trbuhobolju...rano je.Sutra se penješ u (ne)čekalicama i nema ti granice!
crna ovčice,napiši koji ti je dan ciklusa i sutra te stavim na listicu:-)
Pa kaj zbilja nebumo imale više odbrojavanja u 13. god...to je to.Gotovo.Finito. :drama: :štrika:
Žužy, baš si me dignula malo! Danke! Joj kako bih htjela da je to - to. :mama: Jutros sam imala malčice, malčice žutog iscjetka. Zanemarivo. Bolje da ne čitam po netu svakakve budalaštine. Gdje je Nana?!?! Sutra sam u gornjem domu!:-D
Žužy, vidim da ti predstoji IVF sad u siječnju. Joj, draga, držim ti fige da se napokon mrvica uhvati i ne pušta svoju mamu! :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
Izgleda da je to to... aaaa
A što je s Nanom, ipak je viisoko u ljubičicama?
A ja kad stignem od posla, bacam oko cijelo jutro i na FeFe i surfam po netu. I jačam sebi nadu da je ovo implantacijski pad temperature- A šta ima veze, valja se nadati :ulje:
Tayla, imaš pravo. Blejim u komp, istražujem, počinjem razmišljati o vađenju bete (sad mi više ni test nije dovoljan, jednostavno se želim čim prije testirati :lol:) i tako... :kokice:
Tayla,a čuj moguče je kak ne!Pogotovo ak ti sutra T skokne up :fige: Je,za mengicu je fakat prerano..al zna temp. varirati i ovisno o vanjskim uvjetima.Ak se raskriješ,ak ti zagasne u peči pa se smrzneš otkrita..ili nemirno spavaš pa se vrtiš,bude svega.Ako pak imaš "mokre" snove,onda ti zna skoknuti u nebesa :lol:
Sreća,:kiss:! Ma imam skupljene papire za postupak,samo podignem uputnicu i ovjerim potvrdu kod jb...ali mislim da ipak ništ od toga.Vračaju se s go tek 13.1.
Osim ako koja zna kak odgoditi stupanje crvene armije na snagu,na dan dva?Osim trudnočom :raspa:
Žužy, na sam Badnjak sam bila jako plačljiva, majko mila! Nakon toga, ne mogu reći da sam imala psihički slom koji mi je neizbježan dio plesa sa PMS-om. Badnjak mi je bio 13 dana prije očekivane M. Ne može biti PMS, to je nenormalno jelda?!
:lol: Luda si, stvarno!
Možda mi je zato prekjučer temp skoknula onako visoko :)
Hoćeš li onda idući mjesec u postupak?? Osim ako naravno sve ne uspije već sada :fige:
Srećo ne treba meni ni PMS niti ikakav drugi razlog da budem plačljiva, možda si i ti, kao i ja, pekmezasta :zaljubljen:
Tayla,oču (ajme pitanja..pa da mi daju ja bi išla svaki mjesec u postupke8-)),Ali ako dr da green light,obzirom na nalaz hormona,koji sam btw radila u studenom:storma: Do veljače mi se TSH šest put izokrene..
Saaamo da mi ne padne grah s ožujkom,ježim se od tog mjeseca:scared::hand:
Evo gledam koji ću kolač raditi za Novu godinu jer nemam koncentraciju za ništa..... :nope:
U kolači...imam cijelu hrpu suhih još i danas imam u planu napravit onaj Gumeni kolač a sutra klipiče :kuhar::pivo:
Stalno nešto jedem ovih dana. Kolači oko mene, upravo sam dobila jedan lijepi uz kavu.
Al neka kolača, da se napokon i ja malo zaokružim.
Žužy, nadam se da će dati zeleno svjetlo dotur :)
Ja ću Cveba kocke raditi. Eh, nisam znala što je to "cveba". Živio Internet! Cveba su suhe grožđice, po starinski (ne znam koji dio Lijepe naše, eh)...
Žužy, ma iskočilo mi posred kompa da si mi poslala novu privatnu poruku! Hoću li je otvoriti, pita me. Kliknem OK, ali traži pop-up. Omogućim ga jednom, to me tražilo. Ništa nisam dobila. ?!?!?!??
Hvala, sad znam da je podravski. E kako sam te nasmijala, jelda?:lol:
Cao cure... :)
Dosli nalazi mojih briseva. Sterilni i uredni, osim sto u brisu vagine ima malo candide.
Ali za to cu prije HSG-a dobiti Canesten...
Uhvatila me neka prehlada, jedva gledam na oci. Slinim ko malo dijete. Glava me rastura. Uzas.
Imate mahanje...
Ma ne dirajte remen dok još ima svega u izobilju, mislim da ćemo svi morati stezati remen od siječnja htjeli- ne htjeli :škartoc:
Znate šta, ovaj FeFe je zlo. A ja sam ovisnica o njemu!
Počinjem otvarati korisničke račune, samo kako bih produljila VIP Membership :oops: I stalno gledam i proučavam galerije na sve moguće kriterije :kokice:
Pozzz. HelloKitty - drago mi je da su nalazi uglavnom u redu