jutro! Mmmmm paše kava na ovo sumorno jutro!
Printable View
jutro! Mmmmm paše kava na ovo sumorno jutro!
jutro curice drage!
hvala na kavici :kiss:
da, i kod nas vrijeme :drek: ali barem imam danas manje obaveza pa ću se malčice moći odmoriti.
baš mi treba jedan predah. tempo mi je takav da me već košta zivaca, a to za jednu trudilicu nikako nije dobro :no:
ali, trudim se biti optimistična, pa valjda će pomoći...
danas mi već 8dc, kako vrijeme leti!!! Već danas ću početi piškati trakice i to dvije vrste (manje i više osjetljive), jer sam probala jednu vrstu, pa drugu i malo sam se pogubila...
sada ću usporedo obe pa ću se za ubuduće odlučiti koje su mi bolje (ako ću već morati nastavit...)
vidjela sam na internetu da čuvaju te trakice, slažu ih i prate nijanse... probati ću i to jer do sada sam ih bacala misleći da ishlape :unsure:
jeste ih vi čuvale?
Kadulja ja sam ih bacala al znam da cure pisu i datume radi bolje preciznosti i odredjivanja. Meni to cak nije ni palo na pamet
Bome rano pijete kavu :lol: ja se po noci dizem 3x na wc i luda sam, zaspem iza jutarnjeg utrica i probudim se slomljena. Sreca pa sam doma i mogu si to dozvoliti
Jos sam nocas u snu radila neki kolac koji nije uspijevao pa sam se digla i pokisla zbog neuspjeha hahaha
Zelim vam svima da sto prije imate noci kao ja i mazite busu
A gdje nam je Žuži?
Nestrpljive anke dugo nema, jel netko nešta zna?
Ljubilice...koliko brojis sada?
Ti snovi su presmjesni...ja sam se jutros na mm probudila:lol:
Jutro kokice....
Tu sam ja,pratim vas..čekam kučku koja nikak da dojde.
Sad se več pomalo sekiram..čekam ju da dojde da se mogu naručiti na briseve,da mi budu taman gotovi do srpnja,kad idemo u novi postupak.
Al,mislim da bum sutra ipak zvr ginićku da me baci na uzv prvom prilikom.Nikad mi nije ovak bilo.
kadulja,ja uvijek slažem lh testiće jedan pored drugog i čuvam sve popišane.Tako i s hcg-om,a bacim ih sve kad dojde menga.
Kriszg sutra 11tt :-) a ti?
Sto se tice snova, mm mi kaze da sam ga jednu noc dirala :lol: iako mu ne vjerujem hahaha
Anka nam je dobro, nadamo se da ce iduci ciklus napokon u svoj dugo cekani FET dviju blastica
lista za 04.05.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~ 28 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
uh što me pere živčanoća.to je valjda pms pranje
Jutro!
Evo jedna ranojutarnja kavica!
jutro! ja sam posrkala jednu u autu do posla, a sad premišljam bi li još jednu.
:mrgreen: jooj, hoću da ta glupa menga dođe što prije da se mogu opet baciti na posao.ovo čekanje je katastrofa.
Jutro!
Zar nije Yummy mummy trebala jučer popishati još jedan test?:roll: Ili mi je nešto promaknulo....
Tigrić, baš sam MM jučer govorila kako se slažemo u 1. dijelu mog ciklusa. Evo, vikend sam provela kao posve druga osoba...:lol: Slažemo se baš lijepo, kad su plodni dani isto, ali brate mili PMS i ono odbrojavanje, čekanje, umišljanje simptoma, ma ja sam druga žena! :lol:
neznam, što bi rekla,..prije nisam previše obraćala pažnju na taj pms budući da se nisam nikad ni opterećivala ciklusima, plodnim i neplodnim danima. a sad sam toliko usmjerena na sve da osjećam svaku promjenu na sebi...baš sam ljuta
A baš tako, primijećujem sve, baš sam postala cjepidlaka što se tiče ciklusa. Svaki mjesec isto. Prije udaje samo sam htjela da M. dođe na vrijeme i da me boli, svaki put jednako, jer tako sam znala da je sve ok, a čak sam mislila da je dovoljno da žena ima M. da zatrudni. Šipak! 8-) Sad o ciklusima znam toliko, da bi se netko mogao zastidjeti u razgovoru sa mnom. Nisam mogla ni zamisliti da pravljenje bebe može biti takva filozofija....
Jutro!
Mami - tu sam... Malo po malo zavirim kod vas, a budući da sam u skroz nekom drugom filmu, ne pišem... Obavila sam histeroskopiju - nalaz je uredan - i nadam se FET-u ovaj mjesec!! Kako si ti? Koji su tvoji MPO-planovi? Jesi li naručena za lipanj ili srpanj?
Cure - vidim da pišete da pijete Marulju i Vrkutu. Htjela sam vas samo upozoriti: Vrkuta ima antiestrogeni učinak. Ja sam je pila u FET-ciklusu s namjerom da mi regulira hormone odnosno da mi poboljša ciklus. A na kraju vjerujem da je ona kriva što mi je u 1. FET-pokušaju endometrij bio loš jer je utjecala na estrogen.
Ovo sam tek neki dan saznala - odnosno slučajno sam naišla na ovu informaciju na stranicama Poliklinike Harni http://www.poliklinika-harni.hr/Anti...oterapije.aspx
Zato - oprezno s travama!!!! Ja sam naučila lekciju!
Ja sam odustala od vrkute nakon jednog mjeseca, sad sam na marulji. Ako naiđete na štetnost marulje, upozorite nas...:drama:
jutar..
hvala na upozorenju za trave...marulju pijem do o...a onda počnem s vrkutom...ali više ne onako kronično i stalno kao u prošlim mjesecima...tek šalicu-dvije...
YY,gdje si?čekamo lijepe vijesti!!!!!!!!
Jutro curke, evo mene u mojoj drugoj rezidenciji i prijavljujem1DC. Al nekak sam znala da ne bu srece ovaj mjesec, pms je bio prestrasan. I slazem se s vama sto duze ovo"radim" to sam bolji expert u prepoznavanju sto mi moje tijelo porucuje. Sto u konacnici i nije tak lose samo bi voljela da sto prije prepoznam znakove trudnoce :mrgreen:
ja nisam nikad znala kad sam u pms-u, ciklusi su mi oduvijek bili neredoviti, menga potpuno bezbolna i trajanja 4-5 dana max. nisam nikad znala kad će doći, ali mi je bilo i svejedno jer mi nije pravila nikakve probleme...kad sam odlučila ostati trudna, puf odmah od prve! i kaj je sad?! sad odjednom sve pratiti, računati,...nesmijem biti nezahvalna, imala sam sreće prvi put, a sad ću se morati ipak malo potruditi
cure, nikako se ne smiju istovremeno koristiti pripravci od ljekovitih trava (marulja, vrkuta itd) i hormonalna terapija!
imate puno o tome ovdje
http://forum.roda.hr/threads/30699-M...vrkuta+marulja
YM, gdje si?
hoćeš napravit još jedan testić i expresno otvoriti novo odbrojavanje?
ljubilica, KrizZG, curke pa već ste skoro trećinu T odvalile :-D
žužy, kaj ima?
Pozdrav svima! Jos malo pa sam i ja ljubicica! Valjda ce dogurat do tam! I da bar tak i ostane, ljubicasta nekoliko mjeseci :-)
A gdje je Ym?
cure, meni je danas tek 9dc, ali imam osjećaj da mi je temp porasla. sva gorim, tj. točno osjećam da imam temp, ali ne zbog bolesti, nego onu postovulacijsku.
e sad, s obzirom da su mi ovulacije obično 14-15-16dc, ovaj puta još nisam stigla niti pišati trakice, a bome nismo ni pokrili. a bila sam ovih dana skroz napaljena, ali smo bili prestrgani...
kaj je moguće da je fakat tako rano ovaj mjesec??? pa misliiimmmmmm!
ja ću ovaj mjesec počet pišati od 10 dc pa nadalje. neće mi uteć ovaj put, nema šanse
Meni je krenuo spoting, mamicu mu njegovu.
MAMI 2 , da nije implantacijsko?? :D
Hello, dame!
:-|
Tigrić, pa da, pišaj ranije, nemaš što izgubiti, osim par trakica više, a imaš puno više za dobiti. Ja počinjem 9 DC, znam da je rano, ali nema veze. :) Spremna sam.... :)
Mami, baš te gnjavi taj spotting... :-|
Moja malena je zaspala, jadnica je bolesna, valjda se zato brzo iscrpi... Bile smo u parku, nismo mogle ne izaći, kad je vani tako lijepo sunčano.... :tele:
YM, gdje si?!
Žužy, kako si?
lista za 05.05.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~ 29 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Dakle, ljubičice, javite se! Vikki se nešto naljutila na Rodu i njene dame pa odmara...?
YM, daj nam potvrdu!
Ivchica isto se ne javlja u zadnje vrijeme...
Tigrić, držim fige da ipak ne procuriš...:mrgreen:
Emiliy, gdje si ti?!
Lorelai, žao mi je što ideš opet ispočetka... :(
curke, može jedna kratka anketica ako imate volje odgovoriti:
zanima me koliko vam obično traje M, i to uzevši u obzir i eventualni spotting
prije i nakon M ako ga imate?
Meni obično sve skupa traje 8 dana s tim da su zadnja 2 obično spotting.
I oduvijek mi je tako, ali mi se to čini dugo, pogotovo jer znam čuti od nekih cura da im traje
3-4 dana i gotovo.
Ovako nikako da dočekam da se mogu baciti na posao :)
3-4 dana + 2 dana spoting
4 dana uvrh glave, nemam spoting (ponekad i samo 3 dana, pa mi to izgleda jako kratko)
Spoting od 3-8 dana, onda m nakon toga 5-6 dana pa opet spoting 1-2 dana, pa mi sad recite jel to normalno?
Stigla moja kučkica :-D,pa me Srećo vrni sutra nazad, (sutra-2.dc), da se družimo ova dva ciklusa dok čekamo na novi postupak.
U društvu je ljepše :preskaceuze:
techna,moje menge su do pred godinu dana trajale 5 dana,i bile školski pravilne (dva,tri dana krvarenja i oko dva dana smeđarenja..) Sad su duplo slabije,a traju 3-4 dana,s tim da mi ful crveno ide uglavnom jedan dan.