Žužy prekrasne vijesti!!
Printable View
Žužy prekrasne vijesti!!
žužy :-D
drzim :fige: da je to to !!
Ives, lista ti je vrhunska :-D
žužy, uljepšala si mi dan! :-D
mišice,vidim da smo u dan sa ciklusom a i ti ovuliraš nešto kasnije (ja iza 20dc)....nije ti rano 15tog na pregled?
ja ću zakazat pregled u zadnjem tjednu svibnja,da mi ne bi slučajno bilo :ne vidim još srčanu akciju,dodji idući tjedan....
Ja sam ovulirala 8.4., 15.5.mi je punih 8 tjedana po mengi a punih 7 po ovulaciji. Mozda bude prerano,ali nemrem vise cekati...
Ives000, hvala na dobrodoslici, 19 dc sam.
Zuzy, cestitke!!!!
Pozdrav svima, cestitke zuzy, imala sam dobar osjecaj za tebe, bas mi je drago :-)
Ives, rijesit ces se ti bestije, mora uvijek nesto kociti... Usput, sutra mi pisi 2 dan ciklusa... Danas mi je dan D, ali ipak imam novu priliku pa me veseli :-)
curke dajte malo trudnicke prasine :ghug: za jos puno pluseka i pozitivnih beta :heart:
I ja sam sad bila na pregledu, a inace kad sam isla na folik. isla sam dok se ne vidi da je bila O, tipa 10. dan pa poslije po procjeni svaka 2-3 dana, i meni su O kasnije, 16-17 dc, nikad mi nisu na 10dc rekli da O nece biti..
A Žužy sretnoooo, presretna sam zbog tebe :)
Meni ove lh trakice uopće ne pokazuju O. Skup sport :(
Vidim da si 20dc, ali nisam upratila koliki su ti ciklusi inace. Meni je O znala biti i 23dc. Zadnjih par mjeseci pijem Evine kapi i navodno mi je O ovaj ciklus 17d, mada ja i danas imam grceve kao na dan O.
Ako imas trakica, piski i sutra, mozda se iznenadis ;)
Cure, sorry, dok vas malo pohvatam, imat cu padobrabske postove, najte mi zamerit ;)
Tanita nemam pojma nakon spontanog mi se zbrčkalo sve, inace sam imala 15.dan.. A gin mi je rekla na 10.dc da ce bit za kojih 4,5 dana tako da se tješim da je mozda i bila, a na trakice sam pišnula 17. I danas 20. Dc kad sam kao nešto osjetila da bi mogla biti o..mozda lažu
Jutro!
Evo kava je kuhana, za naše trudnice kuham napitke po želji.
Dominikslatki trakice trebaš piškit svaki dan da bi uhvatila o, ovak je mogla doći i proći u ova 2 dana šta nisi piškila.
uzmi si preko e baya... ulozis cca 100kn ali onda si mirna mjesecima
i svakako bi ti preporucila da pratis duze od "dan kad osjetim/mislim" da je O... jer se pokaze svijetlija crtica i par dana prije, pa kad vidis da pocinje tamnit mozes cak piskit na trakicu i ujutro i navecer da uhvatis tocno taj skok (pozitivnu trakicu, kad je testna tamnija) i znas otprilike da ti je kroz iducih 24h sansa... i to sto mami kaze, to se moglo desiti i u ove dane koje nisi piskila, ja se nadam da je :fige: ;-)
mami2 saljem ti pozdrave, ja cu popiti jedan kakao i posipat vas s puno prasine da se ovi + samo slazu i da na listi ne bude vise nikog :-*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mami hvala na kavici! Bas sam umorna treba mi jedna ;)
Cure hvala na savjetima, ja sam ono računala da bi se makar slaba trebala vidjeti pa da cu onda pisnut i drugi dan ali čak ni slabe crtice nema .. Samo sam se iznervirala i dođe mi da odustanem od svega toga i samo se prepustim al kako ..(?)
Jutreko!
MAMI,fala na kavici! :-)
Ženice,fala vam svima na čestitkama :-* ljubim vas sve!
Sad si samo mantram...mora biti dobro..mora biti dobro..mora biti dobro..mora biti dobro..
Ives,:love:
Žužy itekako ce biti dobro !!!! :*
Jutro, curke!
Hvala na kavi, obožavam ju piti u ovakakva divna sunčana jutra :)
dominikslatki, cure su ti sve rekle, trakice se piške svaki dan kako bi ulovila lh peak jer traje relativno kratko. Meni nekad zna biti full tamna oko pet, a u devet već blijeda. Svima nama dođe da odustanem i "opustimo" se, ali teško je to kad je želja prevelika. Piškenje trakice, tempirani odnosi, čekanje 2 tjedan... sve nas to iscrpljuje, ali se iskreno nadam da će nas sve dovesti do toliko željene bebe :) Mi smo imali cikluse i bez praćenja O, nisu upalili, pa se nekako mislim, recepta nema.
Žužy, prebaci mantru iz "mora biti dobro" u "dobro je i tako će biti do kraja" jer je dobro sve za sad. Želim ti da za par dana ugledaš srčeko :)
Tanita, dobro nam dosla!
Mnei su trakice bile jako skupe u apotekama, narucila ih preko interneta, nikad nisu ni stigle
Hvala.
Ja ih stalno naručujem preko ebaya+testove, uvijek do sad dolazile. Ovo po našim ljekarnama je pljačka.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 08.05.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
POČASNO : :-D
Žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ll
(NE)ČEKALICE: :zaljubljen: :klap:
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc ll
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc ll
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE: :preskaceuze:
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Ja piskim na trakice ovaj mj, slaba crtica je tu, sta to znaci? haha Kad nisu plodni dani jel je bude ikako ili? O bi trebala biti ovaj vikend pa me bas zanima hoce li pokazati..
Testna crta mora biti ista ili jača kao kontrolna i zatim kroz 12-36 sati nastupa ovulacija. Kroz ciklus ti je više-manje uvijek blijeda testna crtica. Preporuča se da se test radi od 12 do 20 sati jer u tom periodu raste LH iako neke cure i sa prvim jutranjim urinom znaju dobiti pozitivnu trakicu.
Ives000 hvala na dodavanju na listu :)
I ja sam imala beštiju, riješili je kurom doksiciklina, nismo se sexali dok smo bili na terapiji da ne dobijemo ping-pong efekt. Na kontrolu smo išli nekim mjesec-mjesec i pol nakon terapije.
Tanita14 nema na čemu, drago mi je da si nam se pridružila :ghug:
Ma mm i ja pijemo azitromicin Makromicin 500mg i rekli su da mi je kontrola briseva za tjedan dana.. također nema hopsanja, izdržali budemo valjda tjedan dana, eto još nam ostalosamo 6d 20h i 15min. :lol:
drago mi je da si se riješila te mrcine..
Ja sam 5 trakica u dm platila 105 kn o.O
Lopovluk , znaju da ce ljudi platit koliko treba za te stvari..
Eryngium ma znam da samo komentiram lopovluk ;)
žužy :heart:
Onaj prvotni šok je popustio, i dalje se to sve cini kao nekakva grozna nocna mora koja kao da se je i nije dogodila..ali ono sto zelim svima reci je da covjek kroz sve na karju nekak progura i sastavi se. Za sada obavljam pretrage iako je 90% da je u pitanju bila kromosomska greska ali eto da budemo mirni kada krenemo ispocetka...uh tesko je opet doci u to stanje uma, ponovno u opsesivno pisanje po testovima ali BUDEM ;)
Regrutirate me na listu cim mi gin kaze da mozemo pokusati opet ;)
Žužy!!!!!!!!! :)
LadyB znam nazalost kako se osjećaš nadam se da ce ubrzo doc sve na svoje..meni je jos kaos od 11.mj :(
Koje pretrage si uradila do sad?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA : 09.05.2015.:ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
POČASNO : :-D
Žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ll
(NE)ČEKALICE: :zaljubljen: :klap:
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc ll
<mišica>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc ll
ooleot~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
petticoat~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE: :preskaceuze:
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Jutrooo!
A gdje je kava??
Curke dobro jutro, evo kavica je na stolu. :coffee:
( Mami danas sam te preduhitrila ) :aparatic:
LadyB i Dominkslatki ne mogu si zamislit kroz što se prošle, ali znajte da mi je jako žao zbog toga i da smo sve ovdje za vas . Šaljem vam zagrljaj i puno puno pozitivnih misli . :ghug:
LadyB nadam se da se ćeš nam se uskoro pridružiti na listi. :*