Sanja_S prvotno napisa
Maca papucarica, iz mog trbuscica je izasla mrvica od 3350g i 50cm. Dobro se sklupcala unutra :D
Butterfly i ostale, u bolnici smo pale na 2950g jer nisam imala mlijeka niti je htjela cicati. Naravno ne pustaju iz bolnice ako beba izgubi vise od 10 posto na tezini pa smo morale ostati dan duze. Naravno, dali su joj adaptiranog jer inace nikad ne bi izasle vani iz bolnice. Povukla bi par minuta iz lijeve cice i onda bi krenula plakati toliko da bi poplavila, a desnu nije htjela cak ni povuci. Dosle smo kuci, opet sve po starom, sto puta sam joj pokusavala dati cicu, izade par kapi i onda nista. I nocas je plakala satima i u tri ujutro smo isli u dezurnu apoteku po adaptirano jer nije jela satima i satima. Danas sam nazvala patronaznu koja mi dolazi sutra, objasnila mi cijelu proceduru s tusiranjem i masiranjem, poslala da kupim neki sprej za nos koji uzrokuje otpustanje mlijeka, uzet cu i izdajalicu, pa u borbu. Ne odustajem. Tako da sam nocas jako plakala iako znam da ne smijem, ali emocije te obuzmu kad vidis mrvicu kako neutjesno place, a imas dojam da si uz to ti za to kriv. Ali drzim se :)