Meni se pojavio spoting. Ovo je stvarno prerano. Danas je 20 dc a primjetila sam roskasto prije 2 dana.
Printable View
Meni se pojavio spoting. Ovo je stvarno prerano. Danas je 20 dc a primjetila sam roskasto prije 2 dana.
Znaci ti nisi prije trudnoce pila? Ja ih pijem 11 dana, po jednu dnevno i dodje mi 2 dana nakon zadnje tablete. Mislim relativno su mi uredne menge i bez duphastona. Ne znam da li sam sigurno ovulirala ali simptomi su bili prisutni, par dana.
Da li mi netko moze reci nesto o toj folnoj kiselini?
Mozes malo istražiti na internetu, ja znam da se preporučuje piti čak i prije planiranja trudnoće na par mjeseci, jer spriječava određene anomalije u razvoju bebe.. Što se tiče povećanja plodnosti to nisam sigurna.. jutros sam već kupila folnu SOLGAR i iznenadilo me kako je jeftina obzirom da je u pitanju Solgar...dodje 100kom jedna dnevno znači mirna si 3 mj...
Ne, ja sam duphastone počela piti taj dan kad sam vidjela pozitivan test 3×1tabletu. Folna kiselina ti je super lijek. I vjerujem da je meni puno pomogla folna. Pila sam ju 6mj prije; što je doprinjelo zdravoj jajnoj stanici i nastavila sam uz duphastone piti i folnu. Sve do 12tt po preporuci mog doktora.
Mami mozda to nije spotting, drzim fige da je impl :)
Mami mozda je nesto drugo u pitanju
Ja sam uzimala folacin 6 mj prije trudnoce, te do treceg mj trudnoce. Izdaje se na recept.
Ajme koliko toga, trebala bi svašta piti, Duphaston, folnu kiselinu, vrkutu i još uzimam homeopatske pripravke... Jej... Znaci 4 obroka dnevno su mi zagarantirana :mrgreen:
E da, i po jedna vaginaleta za veceru :roll:
Mjesecima prije T sam uzimala vrkutu i marulju, folacin, andol 100 i decortin. Tabletica sam stavila u istu kutijicu da koji ne zaboravim.
Ja isto pijem homeopatske pripravke, pa folnu pa b vitamin pa med i matičnu mlijec. Pucam od vitamina :-) a hunjavicu imam 3 tjedna i ne mogu je se rješiti..
Jutro cure!
Ives nisam znala da folna pomaze zacecu, sad mi je zao sto je nisam pila konstantno :(
Danas mi je 30dc i vjestici ni traga, nemam uopce osjecaj da cu uskoro dobiti, cak me i pms popustio, totalno sam opustena... od simptoma samo imam bolne grudi.. prosli mjesec sam pila macinu travu i vrkutu mozda je i to uticalo da se sve odvija ovako tiho :zbunj:
Limeta ovaj ciklus kada sam ostala trudna ti ja nisam imala ama bas ni jedan simptom tako da stvarno ima svakakvih verzija ;)
Mamiiiiii :) hm hm..drzimo fige da se nekaj tu uhvatilo :)
Od maloprije stalno osjetim neke trnke prema preponi, nisam sigurna da li to umisljam...izmjerila sam temperaturu mada je nisam mjerila redovno zadnjih dana, niti je u pitanju bazalna, ali evo trenutno je blago povisena 37.1 znaci menge danas nema :)
vikicakikica jesi radila test??
Limeta mozda da sutra pokusas opet piskit :) taman 2 dana razmaka da mozda uhvati test betu ;) drzim fige!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :02.10.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice::mama::-D
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc
mamiza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Odbrojavalice: :fige: :love2:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21. dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21. dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16. dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :03.10.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc
mamiza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22. dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22. dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17. dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Jutrooooo!
Kavica je kuhana!
Jutro, curke. Kako smo danas??? Ima li novih vjesti..??
Kristinice kako si mi ti?
Lady, jel bolje malo ?
Ives moja..nis bolje..isto..al eto 10+4 guuuuram svim silama ;)
Jel još povraćaš ili je ipak malo bolje.. i meni još sad zna doći muka, eto moramo izdržati ;)
Bok cure, samo da pozdravim... :-D
Nadam se novom odbrojavanju uskoro :mrgreen:
Pozdrav cure!! Jucer je vjestica stigla tiho i podmuklo :(
Mami pisi mi sutra 3dc
Limeta :love: neka ovaj ciklus bude dobitni ^^ :fige:
MonaLi, slažem se.. baš bi bilo dobro da se selimo :)
Limeta doci ce i TAJ ciklus ;) ma vec u nove pokusaje kroz 10 dana :)
Lady, ma bit će bolje. Dođe mi meni muka ali izdržim.. sad su druge boljke prisutne pa ovu zanemarujem..( kukovi i kičma me bole za poludit) al, šta ćeš tako mora biti ..
Jutro cure dugo nisam pisala svasta mi se izdogadalo al da vas nezamaram. Mengi jos ni traga al s obzirom na moje cikluse od 40 dana jos je rano za radovati se ili radit testice da se nebi opet razocarala
Jutro drage moje,
Evo kavica i caj kuhan, neke viroze haraju ovih dana, svi smarkavi i balavi. Cuvajte mi se i malo pozitivnih vibrica za sve nase trudilice :)
Limeta žao mi je, fali i malo sreće u svemu tome...
Anka, držim fige, totalno te razumijem u vezi testova, al opet si ne mogu pomoć.
Ives, ništa novo kod mene, trebam čekati do 13-tog da bi pisnila.. A to mi je tako
daleko...
Lady baš te pate te mučnine, ali vrijedno je toga :-) Nadam se da ce što dalje biti sve lakše..
Mamy, šta ima kod tebe? Jeste vrijedni ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :03.10.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mamiza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24. dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24. dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19. dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Hej curke!
Ja imala biokemijsku :( U subotu plusic, danas sjena i menga :( Odustajem...
Tanita draga, zao mi je .. možda da si uzmeš odmora od svega, i uzivas sa svojim mužićem ..
Nema predaje samo malo predaha
Sexali smo se jednom ovaj mjesec, neplaski. I bas me plus razveselio i iznenadio. Menga jos vise :(
Tanita žao mi je :love:
Tanita zao mi je. Nemoj se predat. Samo opusteno. Bitno je znati da ti nije problem ostat trudna. Znam da je frustrirajuce i pitas se zasto ja. Ali ne brini, svi smo prosli slicne situacije i uz tebe smo. Vjerujem da ces vec sljedece godine uspavljivati svoj mali mirisni smotuljak.
Draga, ne znam dal se sjecas al ciklus prije ovog u kojem sam ostala T bila je biikemijska, i bila sam skroz u komi jer sam se pitala zasto sam si uopce tako brzo nakon spontanog uopce to priustila..rekla sam da odustajem i da sam umorna od tugovanja za svim..od spontanog do menge do toga da ne dode do sjene na testu i u toga sto je kroz dva dana nestala..i onda, ciklus nakon toga nismo ustvari pokusavali, ja nisam imala nikakvih simptoma i muz je bio taj koji je uopce predlozio test..bila sam toliko ziher da nema sanse da sam se okladila u novi TV od sprdnje na sve..i evo, guram 11tj..
Ne mislim da trebas glavom kriz zid, samo ti zelim dati malo hrabrosti kako se sa svime nosimo na ovaj ili onaj nacin, sve odbolujemo..budes i ti..
Mnogi kazu "trebas se opustiti", ja nisam opustena vec vise od godinu dana od kad je sve ovo oko trudnoce pocelo..i odlucila sam prihvatiti da je to kod mene tako i nositi se s tim bilo sad ili za godinu dana..
Draga, drži se. Daj si vremena. Dobro ti Lady kaže. Svi su nekako to preživjeli budeš i ti jer će te tjerati ljubav prema toj nerođenoj mrvi. Sve si dozvoli, samo se nemoj predati. Sigurna sam da netko gore sve vidi i da ćeš uskoro i ti ostvariti svoju želju i postati majkom. Kažu da djeca biraju roditelje.. i vjerujem da je to istina. Bude i tebe tvoja mrvica izabrala, samo kad dodje vrijeme za to, još traži put da dodje do svoje majke. Pusa velika. I NEMA PREDAJE :love:
Tanita drzi se... mami sto je s tobom, kad ce testic? :)