Cestitam obitelji na prvoj godisnjici. :heart:
Tocno znam osjecaj, i mi smo neki dan proslavili godisnjicu.
Karlo je prekrasan i iskreno mu zelim svu srecu svijeta :heart:
Printable View
Cestitam obitelji na prvoj godisnjici. :heart:
Tocno znam osjecaj, i mi smo neki dan proslavili godisnjicu.
Karlo je prekrasan i iskreno mu zelim svu srecu svijeta :heart:
Čestitke od srca! :heart:
Lijepi, veliki dečko. :heart:Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
Miš mali lijepi :heart:
Baš mi je drago da si stavila fotku.
:heart:
Ovaj novi avatar je ZAKON! :heart:
Primite čestitke i s naše strane ! :D
Mi smo nedavno proslavili "tek" 6 mjeseci s Larom, ali vrijeme strašno brzo leti pa ćemo uskoro i mi feštati 1. godinu :bye:
Hvaaalaaaaa! :heart:
Čestitamo preslatkom dečkiću, mami i tati! :love: :heart:
....ahh..eto,stigao je i taj dan-Karlova mama počinje prekosutra raditi!...... :( ....ehhhhhhh..a taaako bih još bila domaaaaa..... :roll: .....heh..... iako sam doma već godinu i mjesec dana..... :oops: .......-u tih godinu dana ja sam skoro svaki dan na Rodi te sam natukla jedno 1200 postova od tada... :oops: ..ali neka,bit ću ja i dalje tu..možda ne toliko postati ali čitati da.
Eto.
..a Karla polako pripremamo da će mama početi raditi pa kad ga tko pita a gdje mama radi on izvali " makemakiku u kooooli"..he he...
:love: :heart:
....ahh..eto,stigao je i taj dan-Karlova mama počinje prekosutra raditi!...... :( ....ehhhhhhh..a taaako bih još bila domaaaaa..... :roll: .....heh..... iako sam doma već godinu i mjesec dana..... :oops: .......-u tih godinu dana ja sam skoro svaki dan na Rodi te sam natukla jedno 1200 postova od tada... :oops: ..ali neka,bit ću ja i dalje tu..možda ne toliko postati ali čitati da.
Eto.
..a Karla polako pripremamo da će mama početi raditi pa kad ga tko pita a gdje mama radi on izvali " makemakiku u kooooli"..he he...
:love: :heart:
Uh,znam kako ti je.....ja sam već skoro 2 i pol godine doma,i ne znam kako ću se priviknuti ponovno raditi !
Super mi je kako Karlo kaže da predaješ makemakiku u koli :lol: , a tko će njega čuvati ? Baka servis?
Mislim da je nama teže nego njima :( !
Uglavnom,sretno i :taps:!
Ajoj, stvarno brzo prošlo. Sretno!
A kako ćeš to prekosutra početi raditi u školi? Zar nije škola gotova? Dežuraš, popravni, sjednica?
:* Karlu!
Sve će biti dobro, Leeloo, priviknut ćete se brzo na novu situaciju. Sretno i pusa Karliću. :*
..popravni,sjednica,matična knjiga,narudžba udžbenika i sl.Citiraj:
čokolada prvotno napisa
:* :heart:
..e da,htjela bih napomenuti da mi je nakon 9 mj posvojiteljskog uspijelo dobiti poslije bolovanje na račun Karla a uz obrazloženje tj. mišljenje komisije "prilagođavanje posvojenog djeteta obitelji".....-to je išlo pod njegu člana obitelji a ako kome zatreba to je šifra:Z63.6
..naravno komisija produžava bolovanje svakih mjesec dana,ali to onda ide čisto formalno.
eto.
..e da,htjela bih napomenuti da mi je nakon 9 mj posvojiteljskog uspijelo dobiti poslije bolovanje na račun Karla a uz obrazloženje tj. mišljenje komisije "prilagođavanje posvojenog djeteta obitelji".....-to je išlo pod njegu člana obitelji a ako kome zatreba to je šifra:Z63.6
..naravno komisija produžava bolovanje svakih mjesec dana,ali to onda ide čisto formalno.
eto.
..hehh..svaki dan gledam ima li štogod novog na ovom podforumu tj. ima li koje nove bebice ali niš još.Šta godišnji su svuda,ha?...uf.-..a mi? ma mi smo ok..trenutno smo u fazi odvikavanja od pelena....hranjenje nam je taaaako poveći problem,izbirljivi smo a drugo šljaka sve kao po špagi.
posebno obooooožavamo nonića jer kod njega nema nikad "nemoj ovo,nemoj ono..itd...itd..itd..."... :roll: ....raaastemo,sav nam se izdužio a kile se baš i ne penju..eto jutros vagani: 14.7 kg....-a visina pred cca mjesec dana bila 95.5 cm.eto!
Kupamo se,šetamo,naganjamo kokice iza kuće..obilazimo susjedstvo u potrazi za čokoladama.... 8) ...svih pozdravljamo,svima dajemo bačine..he he... :mrgreen: ..iako-malo smo i tvrdoglavi,ponekad preponosni da bismo priznali grešku kad nešto "zafabrikomo" ( što bi vam bilo po labinjanski-"zamutimo"..jel'... :oops: )..-ali eto,sve u svemu-ic okej.
puno pozdrava s mora.
:heart: :heart: :heart:
:heart: :love:
(A. još nije dosegla ni 14 kg na 99cm i 3 i pol godine...u autosjedalici 9-18kg sjedat će do škole :mrgreen: )
:heart: :heart:
...eto,samo mali pozdravić.karlo je super,svakim danom se isčuđujemo njegovim sve većim vokabularom a pogotovo kako je dobro usvojio padeže kod izgovora....i iznenađuje nas npr. smislenim pitanjima ali i svojom lukavošću,mali šaljivđija.već i sada je pravi mali veseljak i nadamo se da će takav i ostati tijekom svog daljnjeg odrastanja...-čak smo i jesti počeli sve više.....-u početku je jeo pa je malo postao izbirljiviji pa smo se malo natezali sim-tam i evo sad KUC-KUC kao da se to sve regulira.Tutu još nismo uspijeli skinuti..malo je na pelenama malo u gaćicama....noni ide odmah na tutu ali čim vidi mene viče nećeeee tuuuutuuu..oćeeeeeeeeeeeeee peeeeeeeeljenuuuuuu.. he he...-mama je počela raditi pa kad ga susjedi pitaju gdje je mama on spremno odgovara..-na deluuu..u koooliiii..makemakiku..... :lol: ..a kad dođem doma priljepi se uz mene i obožava najprije malo sjest u auto i voziiit..a kad uđem u stan...navali na moje cipele i kaže...oceeeee i karlo tok-tok.naime,cipele imaju petu i upravo se tako čuju.. he he... :lol: ...a inače jaaaako voli meso i nono je sav ponosan-nono je u penziji ali je po zanimanju mesar,imao svoju mesnicu i već ima viziju kako će karlo kad naraste biti "mici bekaric"....--eto,samo par riječi da se javimo.Forum mama prati redovito i vidim da je ovaj podforum živnuo što mi je baš drago..jedno vrijeme je bilo zatišje ali eto-živnulo....
puno pozdrava iz istre.
:love: :mrgreen: :heart: :heart: :heart:
LeeLoo :heart:
:* Karlu
I mi vam šaljemo puno :love: :love:
Uvijek nam je drago cuti vase novosti :heart: !
i ja uživam u Karlovim dogodovštinama. :heart:
Lijepo je pratiti kako dečkić raste. :*
:* za Karla i LeeLoo. Nešto mi šteka oko struje :roll: u Labinu pa nikako da se kuća dogotovi... ali već ćemo se mi vidjeti!
drago mi je da uzivate i da nam pises kako napredujete
i tebi i Karlu :*
Jos jedna pusa Karlu od nas :*
Pozdrav Karlu i njegovoj mami :heart: .
...samo kratko javljanje-super smo,napredujemo,zadnjih tjedan dva smo jaaaako živnuli..postao je pravi mali vražičak i trenutno muku mučimo jedino s odvikavanjem od pelena.eto.Ali vas pratimo svaki dan tj. čitamo i vidimo da je ovaj podforum jaaaako živnuo što je baš super.Pozdrav od Karlinja koji eto uskoro slavi i svoj treći rođendan. :mrgreen: :heart:
Joj, zar već treći. :* Karlitu i mami!
Leeloo, baš sam se pitala gdje si i što je s vama. Bacino Karliću. :*
LeeLoo, voljela bi da malo češće pišeš o Karliću....
:* Karlu... :heart:
Puse za malog velikog bezpelenasa :*
A kak je mamin Karlo? :*
..he he - KARLO PRIČA SVE U 16!......ZADNJIH PAR TJEDANA IDE STO NA SAT-PRIČA,TRČI,ZEZA SE,STALNO SE SMIJE-AMA BAŠ STALNO....-FULL JE RAZIGRAN.USKORO NAM SE BLIŽI I TREĆI ROĐENDAN PA MAMA POLAKO PLANIRA TORTU I TE STVARI.....EVO BAŠ ME ZOVE,KAŽE MAMA NE TU SEDIT,IGRAT! :love:
:heart: Pusa malom Karliću!