Je je zenii to odlicno cestitam na pozitivnoj beti. Sad samo uzivaj;-)
Printable View
Je je zenii to odlicno cestitam na pozitivnoj beti. Sad samo uzivaj;-)
Hvala Antony, ponovit cu u ponedjeljak, nadam se da ce pravilno rasti
Super čestitam! !!!
Zenii,čestitam!! :)
zenii juhuuu to zvuči jako dobro!!! čestitam :-D:-D:-D
čestitam!!!!
Cestitam Zenii!!! Sretno idalje! :)
Cestitam Zenii!!
Hvala cure!
Zeni-poskakujem s tobom!!!!!!!!!Čestitam ti
Meni sutra dan d-punkcija..Od koje očekujem i ne očekujem(kao ona pjesma od bajage,haha) i svašta i ništa..
.Ponekad pomislim"zašto se zamarati,bit će što bude,ionako si ne mogu pomoći"...a onda se totalno prekrenem i ludim..
Valjda je to normalno:mrgreen:
Bok cure!
Ja sam ovaj ciklus pikala puregon i dobila 1 folikul od 18mm i proslu subotu piknula ovitrelle stopericu.
Sad cekam.... i razmisljam :)
Da li znate mogu li test napraviti 14 dana od stoperice ili da pricekam jos i onih 36 sati sto je do ovulacije bilo?
Nisam sigurna da razumijem pitanje sljokice. Nisi napisala detalje...
Ovako...moja priča nakon 7-og IVF-a je slijedeća. U potpisu vidite što je vraćeno, ali 10dnt počelo smeckasto, 11dnt ništa, 12dnt beta 0.3. Napravila sam i dva testa i oba su negativna. Očaj.
Nakon očekivanja punkcije,sad isčekujem transfer u petak
Dvije js i obje oplođene!
RO-žao mi je ,grlim!!!!!!
Bog curke! Nadam se da se mogu malo družiti s vama :-) Imala punkciju u subotu, javili da imam 4 oplođene stanice i da su kvalitetne.
Sutra je transfer, živčana sam ko pas :drek:
Sretno ti s mrvicama Kristinice, bit ce sve ok. :-)
Bravo Kristinica ...znači da imaš blastociste ako će ti transfer bit sutra . To ti je odlićno , dobre šanse za pozitivnu betu . Moguće da ti i zalede ostatak . Dali ti je ovo prvi ivf ?
Tal, da, to mi je prvi. Ja 38, na proljeće 39, mm 41 god. Imali 7 folikula, 6 je imalo jajnu stanicu i oplodilo se 6, ali dvije nisu dobre, zapravo
Kako mi je biologica opisala, previše spermica ih je probilo. Prvi put čujem da se j.stanica moze previše oploditi :-)
Zapravo lažem, ciklus ranije smo probali prirodni ivf ali nam je pobjegao folikul, imam kratke cikluse i već je ovulacija bila 9dc.
Ali ovo je prvi ivf da smo došli do punkcije.. Hvala na podršci :-)
Želim nam svima skupa sreću :-)
I ja sam mislila da imam velike šanse za trudnoću budući da nemamo dijagnoza ni ja ni suprug,i već sam jednom rodila, uvijek su bile super blastice, transfer 5.dan, endometrij školski a već 4.put pa nikako :-( ne želim bedirati vas ostale al ja sam tako potonula već od svega ovoga..zbilja bi se zacudila da nam vec jednom uspije..vec sam toliko minusa vidjela na tim testicima..
Sutra sam mislila napraviti test ali ne znam ni sama da li da radim ili ne..sto imam od toga? Bojim se tog minusa..sutra ce mi biti 12 dnt..U petak idem vaditi betu..ne znam...
Nirvana, cimerice !!!! Mi isto naručeni u 12.20 ali da dođemo pol sata ranije. Super da ćemo se vidjeti! Ima da zatrudnimo :-D
Fuksija, nemoj biti u bedu, držim ti fige na najjače :fige:
Bubicazubica sretno!!!!!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Sretno curama danas na transferu!!!
Pak:heart:
Sretno svima u iscekivanjima!
Onima manje sretnima , cure držite se.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Curke, ja sam ipak skupila hrabrosti za test :-) I IMAM PLUS!!!!! Napokon! Ne mogu vjerovati! Nakon toliko minusa! Ne znam smijem li se uopce radovati? Sutra vadim betu..bojim se hoce li se sto promijeniti..muz uopce ne zeli reagirati, on ceka sutra :-)
Aaaaa fuksija bravooo! !!!!bit će to lipa beta !!!Ajde danas vadit betu! ?
Bravo Fuksika i big big beta sutra :-*
Fuksija, držim fige za sutrašnju betu! Mora se jednom posrećiti, samo hrabro!
Fuksija cestitam na +. Ja bi takoder danas napravila betu.
Fuksija :heart: sada samo odmaraj, sutra ce sigurno biti velika beta! :-)
Meni evo i treca dan ide taj smedi iscjedak,htjela sam jutros ici vaditi betu ali mm je vise za da idem sutra ujutro..
Na dnevnom ulosku nema toga puno,znaju niti nekakve zilice smede,osim kad stavim utrogestane pa se to pomijesa s tim..
Neznam ,jel to mozda menga pokusava izaci pa nemoze od utrogestana? Jel ima koga tko je imao slicnu situaciju?
Super fuksija, sretno i javi sutra betu. Jooooj kako mi je lijepo kad procitam da nekom napokon uspije, divno :-)
Fuksija, super, želim ti lijepu betu sutra!!
Fuksija srteno !!
Dobar dan drage moje. Svim betočekalicama puno sreće , svim tužnicama puno zagljaja idemo dalje, i svim pozitivnim betama i testićima velike čestitke
Dugo nisam bila aktivna ali sam vas non stop pratila... Evo da i ja javim u ponedjeljak bio transver(dva osmostanicna kao i zadnji put) pa sad cekamo betu....
Cure prijavljujem da od sutra krećem sa pikanjem, ovo mi je prvi stimulirani postupak.
Puno sreće svima želim.
Mala onda si tu negdje samnom .Ja sam imala u subotu transfer 3 osmostanične . Nadam se da čemo skupa i u pozitivnu betu . Ja evo danas 5 dnt i sinoč i jutros sa malo jačim grčevima kao da ču dobit M pa se nadam jako da su to implatacijki bolovi . Kako se ti osječaš ?
Draga tal nemam nikakvih simptoma da tu smo negdje i neka nam je svima sa srecom. Ni zadnji put nisam imala nikakvih simptoma ama bas nista a beta pozitivna i blizanci ali je nazalos zavrsilo kako je vidis u mom potpisu. Ma sve ce biti ok
Mala žao mi je za tvoj prošli gubitak ali ovaj put če tvoji malci za 9 mj. nanati kraj tebe :-* . Želim ti uspjeh :-) od ♡