Je na bookingu nema skoro ništ na silbi, ali možda lili izvuče neki adut koji nije na bookingu
Printable View
Je na bookingu nema skoro ništ na silbi, ali možda lili izvuče neki adut koji nije na bookingu
Annie jesi li gledala njuškalo imaju i tam Svašta, a jedan Ap je slobodan od 23.8. Taman za vikend
skroz je ok s hranom puno mi je lakse ovdje nabavit nego na mljetu ili Dugom.
Ne znam ti za puretinu jer sam ponijela s kopna dosta toga, tu sam kupovala piletinu: file batke zabatke gambere i sl.
Ja ti bas ne pamtim cijene al znam da sam zabatke i batke kupila na akciji 1kg 20kn. Ne znam jel ima junetine teletine nisam gledala.super je da se moze nabavit svjeze ulovljena riba
Na koci a sve sto ostane ide u taj ultragross sonik ducan. Inace je najveci Sonik a ima i Bure taj ultragross i jedan domaci lokalni. Mali ducani al sasvim dovoljni. Svi primaju kartice.
ljekarne nema al mislim da dr ima osnovne lijekove. Labos nemaju ni mnogi gradovi na kopnu tajo da ocekivati labos na tako malom otoku ha ha
Ok hvala, s onim je znal imat puretine na kopnu, a sad će brzo vidi kad ćeš s annie
Kud s Annie?
I da znatiželjna ja jel voda pitka na otoku,,?
Voda je iz gusterne mozes je pit al nas dosta je u kupuje. Kako hoces ..
Lili, ipak smo nasli dobar app, stizem za par dana, cekas me da odradimo trening skupa? ;)
annie , dođeš prvo kod mene, da skupa trčkaramo?
Moram ti donijet staklenke prije nego idemo na Silbu, javim se na viber :)