Bas te testove imam i ja. Znaci nisu pouzdani? Ali na 14 dpo bi mi vec trebali pokazati?
Printable View
Ma citala sam po razno raznim forumima jos od 2008.god do danas vezano za sve te testove i moj zakljucak na kraju je da niti jedan bez obzira na dan ciklusa nije 100%pouzdan. Nije da sad zelim davati laznu nadu i sl. Ali dok M ne dodje nema garancije,a i M kad dodje treba obratiti pozornost na nju jer ima dosta zena koje imaju M. Moja mama kaze da je sa starijim bratom prvi mjesec imala prva 2 dana lagano krvarenje a onda 2 dana jako tj normalno kao M. Tako da ja mislim da te testove,pogotovo prije ocekivane M treba uzimati pomalo sa rezervom.
Joj chiara ne bi te htjela plasiti i prenositi ti negativnu energiju al ja bi na tvome mjestu svakako i taj ponovila ili ako imas priliku kupiti gravignost test za svaki slucaj.
Al ti imas pravo na uputnicu za betu jel tako??
Meni ti je ovaj dva dana za redom blijedu crticu pokazivao i onda sam taj drugi dan otisla betu vaditi jer mi je bilo cudno da bar za nijansu nije tamnija crtica.
Znaci to je bilo 11 i 12 dan nakon transfera dvodnevnih embrija sto znaci 13 i 14 dpo. Beta na 12 dnt odnosno 14 dpo je bila 1,2.
Bila sam toliki ljuta i razocarana da sam ih sve bacila u smece.
Sad imam Gravignost ultra i Geratherm i oni ce cekati pravu priliku.
Ostali su mi jos one step od 15 miu rozi s cvijeticem i te pisam uredno svaki mjesec jer me oni bar do sad nisu razocarali pa im vjerujem.
Imam pravo vaditi betu, ali ovdje se beta radi 3 tjedna nakon postupka. Zato sam sad radila test i posto je negativan, prestala sam sa duphastonima. A tih testica imam jos 14 komada pa mi je steta kupovati nove dok ih ne iskoristim.
Sanjka evo u inbox slika mog pozitivnog na cca 10 dc
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Pokusat cu ti jos jednom poslat.
Meni normalno linkove otvara.
Ocito nes ne stima danas s linkovima.
Evo bas na drugoj temi tu na forumu pisu da isto nece.
A onda kad dode forum k sebi pogledaj.
Ja sam preko Talpatalka. Mozda mi je zato sve ok.
♥ Lista za: 11.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~31.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~21.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Pise vam upozorenje da se nesta desava s forumom, ali da se taj problem rijesava. Nisam preko kompa da vam kopiram al uglavnom u iducih par dana ili tjedana ce biti neke funkcije nedostupne.
Moze i meni slika testica u inbox. Hvala. :)
Chiara poslano. Valjda ces moci pogledat
Hvala Nivesa. Trenutno se ne vidi, ali nadam se da kad poprave da ce biti vidljivo. :)
Iskreno,nisam bas razmisljala. Od testa sam se osim na posao fokusirala i na opskrbu grickalicama jer jos iscekujem taj dio pms-a koji kasni. Eh kad bi i M tako kasnila... :-)
Mogu ujutro probati napraviti ovaj Cb koji mi je ostao i onda cekati do srijede i vidjeti hoce li ne doci... :-D
Nasla sam smajlice...i nasla sam gdje se slika stavi... hihihi...napredujem... :uteg:
Hoces i ti piskiti opet ili ces samo cekati?
Mislim da necu. Cekam da dođe pa onda opet iz pocetka. Bravo za smajlice i slike. Sretno ako piskis sutra. :alexis:
A kad bi ti najkasnije trebala ne doci?
Ajoj ne znam. Racunam kroz 3-4 dana da ce doci sad kad sam prestala piti tablete. Ako ovaj tjedan ne dođe, ponovit cu test.
Znaci imamo novi spoj u subotu? Hihihi...bas se veselim... :-D
Giovi ne vjerujem. M je pred vratima. Ali drzim fige da tvoja ne dođe. :zaljubljen:
Dok ne dodje je nema... ako se ne varam,sve i jedna trudnica su imale bolove kao da ce doci i sve pa nije dosla... :-P
Mene nista trenutno ne boli.
To je dobar znak... ;-)
28. Ili 29.11...tako sam racunala...
Ne znam...pretpostavljam da je bila tad po sluzi,pritisku...iiii napaljenosti... :unsure:
Te dane ja dosta osjetim a kako mi je ovo treci,odnosno drugi ciklus (jer prvi ne racunam) koji radimo na tome,smatram da bi me trakice zamarale. A za gin. Je prerano.
Mona ja u postupcima uvijek dobijem dvije stop od po 5000 iu..znaci 10 000 iu. Predpostavljam da si ti za aih dobila puno manje. Ova kolicina kod mene izadje iz tijela 6-8 dana. Tako mi je rekao moj mpo dr sto sam ja i testirala da se uvjerim na 6 dan od transfera i testic je bio bijel kao snijeg. Cisto eto da znas.
Ti test ili betu radi kad ti zelis ili kako si se dogovorila s njima u Petrovoj.
Sretno ;)
Dobro je znati bar okvirno kad se ima O a to se najpouzdanije vidi na uz kod dr. Niti sluz a niti trakice nisu pouzdane. Predugo sam u ovome svemu pa znam o cemu pricam.
Mnoge zene misle da imaju tad i tad O pa se iznende kad bude odstupanja. Bar je meni moj gin dok sam bila puno mladja i kad sam isla na redovite jednogodisnje preglede zna tocno napisati ili ce biti O pa napise koliki je folikul ili je vec O bila pa napise da ima zuto tijelo i koliki je endo. Ja ne vidim nista lose u tome da se zna...odnosno da zena upozna svoje tijelo i ciklus.
Slazem se da...u zadnjih godinu dana sam bila na uzv skoro svaka 3mj ali su gledali samo miome i na zadnjem pregledu su mi na pitanje ako zelim bebu rekli da odmah krenem pa ako ne bude nista god. Dana da im se javim. Znaci to su bas u bolnici bili pregledi. A moj gin. Me na regularni pregled moze naruciti tek u 3mj. Osim ako ne kampiram ispred ordinacije. Tako da sam odlucila jos 2-3 mjeseca raditi na tome i onda na pregled.
Hvala ti... :ghug:
Baš ste se raspisale danas.
Cure moje nadam se da vještice neće ni doći.
Ja svoju prizivam, kad već mora onda nek dođe što prije, a ne da spoting bude 5 dana pa još m 7.