Ja bi na shambalinom mjestu lijepo tražila savjet pedijatra.
Printable View
Ja bi na shambalinom mjestu lijepo tražila savjet pedijatra.
Sada je na zadnjim linijama na grafikonu rasta i to prema bazi podataka Svj. zdr. org., koja obuhvaća samo dojenu djecu.U Italiji lupaju kazne, kod nas valjda čekaju hospitalizaciju.Citiraj:
Shambala prvotno napisa
To je netko tko je amenovao napitak od riže, koji od svih biljnih napitaka ima najmanje masnoća i proteina.
Rizino mlijeko ima istu količinu kalcija ko i kravlje mlijeko, masti se mogu na druge načine nadoknaditi
Na koje načine? Uz uvjet da nisu orah, meso, mlijeko, ni jaja.
A stiropor od ekspandiranog kamuta?! Skroz nehranjivo,al to je ipak kamut,ne?
Uostalom,Shambala ne živi u hr,ak veli da je kod nje snjeg ili se varam?
Ovo joj baš pomaže....
Neće joj pomoći ni priča o rasporedu, kada u tome uopće nije problem.
Mozda je licanka-prica na ikavici
Ja cu sad reci pa makar zvucala ko moja mama :D- mozda dijete ima kaotican raspored zato sto je gladno?
Pothranjenost djeluje na razlicite nacine-od centara u mozgu do organa u tijelu. Ako je blizu pothranjenosti ili ima poremecaj vezan s ishranom, mozda zbog toga ne moze slijediti neki ritam
ajde cure oladite malo
ne jede malena nista lose, valjda bi manje grintale da jede samo mekdrek
dijete jede zdrave namirnice, ali cinjenica je da joj to nije dosta i da treba sve to podebljati - i kalorijski i vrstom namirnica
imala sam dvoje poprilicno mrsave djece (na 3.percentili!) i pojela go*no sa svojim principima, sto je netko rekao...
bitnije mi je bilo da da pocnu jesti i da napreduju
Prema tim novim, korigiranim krivuljama rasta (tezina/starost) moja je curica bila na 25 percentili kad se rodila, sa 4-5mj pala (jer je otkrila svijet oko sebe i nije htjela sisat po danu) na 10. i od onda je tu.
Sto se vice krivulje tezina/visina pri rodenju je bila na 50. percentilu, a pala na 25. u istom razdoblju.
Evo,budem Sirius! log out