Ginger :kiss:
Uvik nam je malo jel da :lool:
Spajka :klap:
Printable View
Ginger :kiss:
Uvik nam je malo jel da :lool:
Spajka :klap:
Spajka pametno ko uvik.
Počela sam spavat te poštene ture nedavno nakon 15 godina. Nova osoba :)
Upravo mi prija javlja da je odradil solo današnji trening i da nikad teže nije bilo. Nije ni sve dionice odradila.Pravo me frka kako će to izgledat a uz to sam se danas napucala graha pa mi trbuh ko kamen. Nadam se da neću prduckat :lool:
I ja sam odradila solo (da me ove moje ne naganjaju) i napokon je bilo super. 4x1km na 5:15.
Summer, spajka ko i uvijek mudro zbori, dijagnostivira i lijeci. No ipak nam javi nalaze u cetvrtak
Summer, bit će to sve ok :heart:
Spajka je napisala sto i ja mislim.
Ne spavam ni ja duže od 6 sati, ali nisam nešto puno umorna od toga. Jesam počela piti D vitamin, neku sedmicnu dozu (uzela u DM), nemam pojma je li do toga.
Stigla sam odraditi strength yogu. Bas sam zakrzljala, cijelo vrijeme sam jaukala.
Lili ajd ako malo i bude prduckanja :lool:
Dakle nisam umrla al nisam ni odradila po zadanom pejsu )čak 20 sek sporije). I to mi je 1.neodrađeni trening po zadanom otkad treniram.
Trbuh mi je bio problem, ko da sam se kamenja najela, jedva zagr.trčala, nisu mi bile teške noge ni visok puls, al trbuh koma i ok puhalo je u prsa.
Nema više graha utorkom :-)
Cijeli trening smo šlampavo odradili, pauzirali pasivno umjesto kaskajući i taK :/
Nije mi baš fora feeling, nisam naviknuta.
Bem ti trening, m..... mu ima da bude revanša. :mrgreen:
Kjb izvrsnooo!!! Ja sam 4 x 1km na 4:45
J-la nije bilo prduckanja :crveni se:
Spajka super treningi mudro zboriš za summer.
Ja isto moram ponovo počet ići spavat u 22h, poremetili me blagdani.
A probava mi se smrdala od jučer od onog finog kruha iz Korice + ovaj glupi grah danas, do daljnjegasamo kompoti i sl. Ne jedem ništa dok ne maknem to kamenje iz trbuha.Sorry šta vas gnjavim s ovom temom al ako imate ikakvu ideju zaprobavu samo dajte. Ujutro ću toplu vodu s limunom, pa kompot od šljiva i jabuka maloprije skuhala.
Edit:
San je jako bitna stavka koju često zanemarujemo a zapravo ga najlakše priuštit (osim Ginger i mama male djece).
Lili je l tebi problem želudac ili rad crijeva? Za prvo meni zna pomoći cola, a za drugo mama kaže da je Donat super.
Mene kad baš-baš zezaju crijeva pred spavanje popijem one tablete od Esi-ten herbs, riješe problem.
A za trening, možda je samo takav dan, jer vidiš da ste svi iz kluba nešto slabiji bili.
Summer, bit ce sve ok :heart:
Da vani... od Bozica do danas, osim par dana tu i tamo, temperatura ne prelazi -20C. Kad udari vjetar, vijorimo na -35 do -40. Vani cemo biti tek krajem travnja ili kasnije. Muz nije opcija.
Naravno da (mi) je potrebna kreativnost, ali rastegla sam se previse na sve strane. Mogu ostaviti djecu u vrticu duze, ali onda cu ih jedva vidjeti. Itd. Jedina realna opcija je da se primim neceg sama, doma, a to mi nikad nije islo, ni u najboljim danima. A i to doma bi me kostalo sna, kojeg ionako imam samo u manjku (prosjecno 5 rascjepkanih sati).
Jeb'ga, ne ide mi ovih godina.
kaae probaj doma, imas programe koji traju po pola sata, to nije puno vremenski a ti ces se bolje osjecat. bitno je pocet. ja sam isto mislila da nisam taj tip ali kad sam pocela doma bez problema sam vjezbala svaki dan.
Lili, ja imam uzasno lijena crijeva i velikih problema sa probavom. kad mi zastane skroz jedino sta mi pomogne je planinski caj, imas za kupit u apoteci. ako nemas inace problema probaj donat, trebalo bi pomoc.
jucer nista zbog utakmice. inace, vidi se da inace ne idem na takve dogadjaje :lool: dosli mi pred arenu, nadjemo ulaz, skenirali karte, kad pregledavaju ljude. kaze gospodja da moram sminku ostavit na ulazu o.O ajme a u mene u torbi 5-6 sminki a jos 2 u djepu :lool:
morali smo se vratit do auta ostavit torbu :lool: :lool:
Tesko da je skuplje od ovih ulaznica :lool:
MB, super za izlazak :)
Lili, bude i takvih dana. Samo hrabro naprijed!
Ja jucer odradila Jillian 30DS lev3.
Kaae, slazem se s curama, mozes zapoceti s nekim vjezbanjem doma... ima puno tih kratkih polu satnih programa... zapocetak isplaniras da radis 2 ili 3 puta tjedno.
Ja kao propovjednik, vječito o jednom te istom :)
Međutim, meni je darebee stvarno super za hvatanje nekakve rutine, a na početničkim programima ni ne oduzima puno vremena.
Kaae, i ja sam se pogubila i u vremenu i u prostoru. Nikako se posložiti, naći rupu za mene.
Onda sam počela sa https://darebee.com/programs/foundation-program.html, odradila još i https://darebee.com/programs/totals-program.html, a sada sam na https://darebee.com/programs/90-days-of-action.html
Velika mi je prednost što ne traje dugo i što mi ne treba komp ili tv. Pa najčešće odvježbam dok gledamo nešto na tv-u ili odem u sobu gdje nemam tv.
Velika većina je bodyweight pa ti ni ne treba ništa od opreme. Znači, za početak desetak minuta dnevno.
Probaj :)
Ginger, a da probaš monti ako ti lchf ne odgovara. Ja osobno s počecima lchf-a imam svaki dan trčkalicu, a ne zatvor.
Doduše skoro svaki dan jedem kefir s lanom.
Ja u pajdu unesem odokativno tako da si u startu računa da je sigurno 200 kalorija više. Primjerice jučer punjeni šampinjoni, u smjesi ima i žlica parmezana, pa žlica masla i koješta. Upisala, šampinjone, slaninu, sir i vrhnje.
Odrađen HIIT trening s aplikacije (neki od 7 min) i cardio za početnike s blendera, naravno i malo joge.
Kaae, probaj neke lagane vježbe doma, uključi djecu
mb :lool:
Kosjenka, ma ne idu meni te spesl vrste prehrane, imam u glavi problema s tim :mrgreen:
najbitnije mi je osvijestiti sto sve trpam u sebe izmedju obroka
ili kad ne stignem jesti, da se ne nabacam cistim secerima
Cubana daj to prikelji tamo na linkove
mb od kudi im ideja za bacit sminku. alooooooooooooooooooo. dobro je da nisi sa summer isla. jos bi se zapricale oko ruzeve i na start zakasnile :lool:
joga jutros.
Ginger zakeljim ja ovaj program na prvi post.
j-la, MB nemam inače problema (otkako trčim sve je ok), kao dijete nisam išla na wc danima, to je meni bila normala i nije mi smetalo.
Zato mi je sad čudno jer je inače sve ok, baš imam osjećaj da trebam očistit crijeva, jutros sam bial na wc-u, al sam svejedno otišla u ljekarnu po neke biljne tablete, kaže meni žena popijte ih navečer dok ste doma, ja je gledam pa zašto popit ću sad imam wc na poslu, a ona valjda mislila da ću ja moram letit iste sekunde ha ha nema šanse kod mene. Popila sam dvije i ništa se ne događa. Ručat ću nešto laganije, jutros sam popila/pojela kompot. Donat mi ne pomaže, eventualno kava. A najbolje su mi fine sočne kruške.
neće me grah vidjet neko vrijeme bar ne utorkom kad su dionice (a baš tad je u kantini svaki uto).
Kaeae, pa te temperature ne da nisu za trčanje nego nisu ni za uopće biti vani.Ako nema opcije muž, onda je sve puno teže izvedivo. U tom slučaju bih išla na neki organizirani trening odmah nakon posla (nisam kućni tip za vježbanje) 2x tjedno za početak.
MB ludilo sa šminkom, bezveze što se to ne smije unijeti, pa kako ćeš popravit ruž :mrgreen:
edit: hvala za utjehu cure, baš je bilo do graha ničeg drugog jer mi je tijelo bilo odmorno.
ajde Lili sve je to OK. samo je dokaz da si kao i mi. a ne ona koja bas sve moze :ghug:
super spajka, hvala ti :-*
budem probala s ovim bar
dok je beba budna, a dvojkica ju pazi
jer, upsicka ne spi ni po danu ni po noci
Kosjenka meni je najveci problem sto ne jedem redovito
pa imam krize
i ako nema banane doma, trpam cokoladu
voce meni poprilicno dobro mijenja slatkise, jedem ga dosta i to ne zelim mijenjati
Lili ajde, nije to strasno, to je samo jedan trening ;-)
Lili i kod mene samo utorkom grah u kantini, svaki put ga čeznutljivo gledam. Brzo ćeš ti svoj kamen-trbuh srediti.
Što se organizacije vas sa više djece tiče, meni je to takav SF - ja sam počela s nekim vježbanjem kad se mala osamostalila - ovako kad ja moram nekog moljakat (MM-a) i žonglirat me odmah prođe volja za vježbanjem.
Lili pa i moj pejs jučer je bio 10 sekundi sporiji od zadanog, ali je osjećaj u nogama bio dobar i trener često kaže da nekad treba odarditi trening u tempu sporije grupe. Sva sreća da i ti i ja imamo sporije grupe :-)
Meni je tu ludilooo, svi me nešto trebaju. A ja trebam čokoladu. :oops:
Lili sve te tablete/zvakalice/cajevi koji poticu probavu se uvik piju navecer da bi ujutro otisla na wc :lool: sad kad te probude grcevi usred noci :lool:
ma slabo pali kad treba vremena da pocme palit :lool: zato se pije navecer!
ozbiljno ti kazem, ja ti imam velikih problema sa probavom, svasta sam probala od tih gluparija.
jednom sam popila navecer oko 5-6 pa me probudilo u sred noci :lool:
mislim da i na pakiranju pise da se navecer prije spavanja popije i zalije se tekucinom da bi do ujutro sadrzaj nabubrio ;) znaci nije da sporo pali, zar si ocekivala da ces odma isti cas na wc?
Probaj lan uvesti i puno vode. Ja ga jedem s kefirom, ali mozes ga trpati u sve i svasta
da ti lili potrcis sad vec lagano doma, ko zna sta ce biti za sat dva :joggler:
meni nista ne pomaze na duge staze, ni lan, ni donat ni kokosovo maslo (ujutro u kavi), suho voce, jogurti... sta god je dobro za probavu ja sam to probala. na duze vrijeme ne djeluje, kao da se crijeva naviknu ili sta, ne znam. ovaj planinski caj se pije samo po potrebi, nikako svaki dan. inace od tih ljekarnickih sam isto probala svasta sta potice probavu i znalo bi se desit da svejedno sutradan ne odem na wc. s cajem mi se to nikad nije desilo pa eto ako vam zatreba da znate :mrgreen:
:lool: i ja zamisljam lili kak trazi wc
Hebem vam miša sad me strah krenut doma a još sam i bijelu kavu popila.:-)
Upravo otrcala 4 km :) Moja organizacija s malom djecom je dva trka poslije posla, i dva vjezbanja navecer kad zaspu, iza 930. To mi trenutno odgovara.
Produžila s vlaka u shopping, nijedan od predviđenih scenarija se nije izrealizirao. :lool: nema mi pomoći.
Jadro super se organiziraš, bravo!
sad da li da napisem odlicno Lili ili zao mi je :P
12 min test. slabo. ali nije mi se ni trcalo a ne znam bas puno ludjaka koji za start uzmu uzbrdicu i na njoj odmah crknu. sve u svemu 2:20 km
mb, umirem na sminku
i na spajku, kako nas zna
ja sad u torbi imam bar sedam ruzeva i dva ili tri laka za nokte
ruzevi su od 60-250 kn, a lakovi 80-100 kn
nema sanse da bih ista ostavila/bacila, je l' ta zena luda :lol:
hvala, hvala svima na tjesenju
danas sam dobila nalaze krvi, pored malo povisenog pulsa i tlaka povisen i je malo i secer - sve po prvi put u zivotu
ali citam da i to moze biti od stresa
ostalo je sve u redu osim sto je kalij malo nizi - a pise da to rijetko, ali moze uzrokovati lupanje srca
pa sam u sebi optuzila stres i kalij
vidjet cu sutra nakon citanja holtera, od cega imam tremu :lol:
uvjerena sam da ce rezultat bit los, ja sam bila uzasno nervozna dok sam ga nosila
lose i spavam, stalno mi se vrti to po glavi, nema plesa danas, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
u dva dana sam se u glavi od mocne zenske pretvorila u staru babu, samo mi masnoca fali
summer :*