Ajmeeeee, koja beta!!!! Čestitam!❤❤❤
Printable View
Hvala vam ❤️ tesko je ne brinut se jer je uvijek nesto i stalno nesto cekas, i ne znam zenu koja to prolazi bez ikakve brige... Cekam sutra nalaz bete , bit ce sve super
Drage cure, ja sam danas vadila betu i samo je 45.6 :( Mislim da je to premalo za 11. dnt dvije blastice. Doktor mi je rekao da nastavim s terapijom i izvadim u ponedjeljak opet.
Ali da s vedrije strane, beta nije 0.
Što je samo po sebi uspjeh.
Mardu ja mislim da ima nade, nemoj otpisati sigurno ce se poduplati do pon
Ma bitno je samo da se pravilno dupla, jedna moja prijateljica je imalanisku betu i na kraju je trudnoća uspjela.
DM, špelkica, hvala na podršci. :) Odmaram, nastavljam s terapijom i čekam ponedjeljak.
I mi skupa s tobom cekamo pon, saljem zagrljaje
Mardu, prosjek za 16 dpo ( 11+blastica) je 95, ali su referentne vrijednosti od 33-233, tako da ne brini, bude to sve dobro ❤️ Vjerojatno se jedan ukopao ❤️
.
Mardu drzim i ja fige za ponedjeljak ♥️
Hvala!❤
Pozdrav cure, meni je danas 9dnt 3dnevnih dvaju embrija
Pozdrav cure, meni je danas 9dnt. I ne znam jeli se kome to dogadalo,zabrinutost me tuce danas, 7 i 8dnt i danas mi se pojavilo jednom zrnkasto smedi, sluzavi iscjedak. Samo jednom i samo kad sam se obrisala. Stalno imam lagane grcice od transfera samog. Ovo mi je drugi transfer al malo me zabrinilo jer nisam nikad u zivotu imala ovako nesto. Nadam se da je implantacija. Jeli mozda tko imo slicno da mi olaksa?
Pozdrav cure, danas mi je 9dnt. 7,8 dnt i 9 dnt po jednom mi se pojavilo zrnkasto,smede,sluzavi iscjedak. Nadam se da nije previse odvratno za procitati. ������ Ovo mi je 3ivf i upoznata sam sa svime,ali ovo nikad nisam imala ni u prirodnim ciklusima. Help������
Moguće je da je to od implantacije. Pričekaj barem do 12 dana pa napravi test ili odi vaditi betu.
Meni od jucer nista. Hvala cure na odgovoru. Potrudit cu se pricekat betu 28.10 a ako me ubije znatizelja u utorak cu radit test������
Mardu sretno sutra s betom!!!!
Mardu jesi vadila betu?
Mardu jesi vadila betu?
Meni jutros na testu crtica se pojavila,svijetlija ali je tu. Nadam se da ce tamnit
Bok cure, evo i mene 1.puta ovdje. Čitam vas, al tek sad sam se registrirala.
Danas mi je 3.dan nakon transfera 3-dnevnog 8stanicnog.
Ovo nam je 2.pokusaj IVFa.
Danas sam koma, vrti mi se, neka magla u glavi, placem svaki cas i zivcana na 100%. Prosli put kad je bila biokemijska, nisam imala tolko rano tak jake simptome. Ni priblizno. Ima li koja sa istim osjecajima trenutno?
Drage cure, evo da se javim. Meni je onaj iscjedak prešao u svježu krv, a beta je skroz pala. Ništa ni ovaj put. :( Već sam se dogovorila s doktorom da idemo odma na fet.
Cekalica, ima li novosti?
DM, kad je uzv?
Jako mi je zao ,slazem se sa cekalicom super je sto imate plan za dalje. Ja tek 02.11. na prvi uzv
Mardu samo hrabro dalje! Nema druge! :ghug: :heart:
Moja beta je nazalost negativna. Bojala sam se te svijetle crte. Msm da vise testive ne radim. Od sad samo cekam betu
Mardu i Cekalica bas mi je zao ♥️♥️♥️
Pozz svima evo i ja čekam betu.. Et je bio 25.10 vratili su
Cure ima li jos koja da ceka betu?
Pozdrav Mare 32.
Evo i ja čekam betu......
ET je bio 26.10., 2 blastice
Danas 7dnt, ....