ovih dana slikam naše pelene na margiti, pa vam javim kad stavim sliku bum geniusa na njoj ;)
Printable View
ovih dana slikam naše pelene na margiti, pa vam javim kad stavim sliku bum geniusa na njoj ;)
I mi spadamo u grupicu kojoj fb puste vec nakon sat vremena ako su samo sa orginalnim uloskom...znaci magicna krpica rulz?odoh danas odmah po 10 komada :mrgreen:
evo slika moje OS pocketice:
http://public.fotki.com/Lutonjica/margeipelene/
Ajme Lutonjica, koje slatko dijete :zaljubljen:
Ajme ljepotice :zaljubljen: .
Mene je to jako zbunjivalo, jer se ta BG prodaje pod nazivom AIO, a kad tamo - pocketica. Onda sam povezala da pocket može biti i AIO, ali da neke pocketice trebaju valjda još i cover :?
Pa sam ja svom malom mozgu to predočila kao da postoje AIO (tipa Kushies ili ME) i AIO-pocket - uf, cijela mudrost.
Jedva čekam ove Smibice :D , jer mi se ne sviđa sintetika uz guzu (po noći moramo, ali po danu izbjegavam). Samo moram smisliti strategiju kako da to objasnim MM-u (još pelena). Kad kupim tu i tamo koju fitted, onda i ne primjeti, ali ako se pojavi nova vrsta pelena, sigurno će skužiti :P .
Lut, imamo istu prugastu deku, iste pelene- većinu, a ti imaš prekrasnu curicu!!! :heart: i još je oblačiš da joj paše pelena i obleka! 8)
Marge :zaljubljen:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Webmama, mrak su pocketice!
Dina, moram još probati s tom krpicom. Pa kaj je bolja od tetre?
Margita je prekrasna :zaljubljen:
A Lutonjice, sad su me zasvrbili prstici kad si tako nahvalila BG OS pocketicu... ;)
sad upadam ko padobranac: koliko vam je trebalo da vam stignu MiB pelene? Na stranici od Smiba pise isporuka za 2-5 dana, ja narucila prije tjedan dana i jos :cekam:
kakva su vasa iskustva? ima ko uopce njihov tel (jer ne pise na stranici)?
nisam valjda nesto shebala (tipicno za mene :mrgreen: ) :/
YM dolje pri dnu njihove stranice ti piše adresa i broj telefona za SMIB. Al evo ti - 01/3865682.
Ja isto čekam, ali ja sam naručila u ponedjeljak pa mislim da je to sve u roku.
YMAko si blizu(a vidim da jesi),možeš osobno otići po njih.Oni su ti u Prečkom.Nazovi pa će ti objasniti kako se dođe do tamo.
Ma ja sam naručila još negdje 26.05 :shock: i JOŠ UVIJEK NIŠTA !!!!
Odlučila sam da više ne naručujem jer im iz Prečkog do Centra treba duže nego kad dolaze iz Amerike :x
Svaki puta ista priča... :(
thanks Hady, ne znam kako mi je promakao taj broj. a nista, danas je praznik pa ih sutra zvrcnem da vidim di su te pelene zaglavile...nisam ni znala da je to u Preckom, MD se svaki dan onuda vraca s posla (smajlickojiselupapoglavi)
ja sam uvik osobno išla po njih...smib pelene..kad već imaju prostor!!
Sad kad počne navala na njihove pocketice..i ja ću si otić bar po jednu! :)
Ja sam naručila pelene i zaštitne gaće 24.05 i još mi nisu došle :/
O, pa vidim da vas ima vise...ja sam narucila negdje sredinom 5. mjeseca i jos uvijek :cekam:
Smib ima nove Neve i jeftinije su od ovih prijašnjih? Kakve su Neve u veličinama? Jel ih ima netko?
ma baš krasno :x
mogli su tako i napisati a ne da jakao kreten čekam doma... :evil:
moram priznati da se jakoo dvoumin uzeti ih uopće ili ne :/ ....
hm, meni je paket iz smiba stigao za tri dana!
još nije bilo svega kaj sam naručila (znala sam to i prilikom naručivanja)
pa sam na kraju dobila dvaput pošiljku (bez ikakve poštarine)
- prvo su mi stigle pelene, rekla "šefica" - da ne čekam!
tak da nemam pojma gdi je vama zapelo :?
Cure, koje cekate, dajte mi se javite i nemojte mi zamjerati. Sve se šalje poštom, a ako mi ne javite da vam pošiljka nije stigla niti ja ne znam, jer pošta ne javlja sama ako je zagubila paketić ;)
Prošli tjedan smo bili u raskoraku sa gumicama za zaštitne :roll: ne znam kako mi se to dogodilo, pa nismo imali veličinu 1, pa sam malo čekala jer su mi javljali da će "svaki tren" stići i nisam nikom javljala za zakašnjenje. Svakako mi se javite na pp ili telefon, čak i danas možete nazvati jer me preusmjerava na mob i uvijek se javljam na telefon i rado ću odgovoriti na sva pitanja i ugodna i manje ugodna, ali najmanje bih željela da imam nezadovoljnih kupaca :saint: pa ćemo vidjeti da li je do nas ili do pošte.
ja se još ne zabrinjavam, mi imamo nekog ludog poštara, no ako ne dobijem u pon ili utorak prvo njih zovem pa pnda tebe webmama ;)
skocit cu i sad do ureda, pa cu samo azurirati posiljke koje sam jucer poslala. Otislo je jedno 10tak paketa...
Evo ja javljam da nisam dobila 2 paketa koja čekam a slala sam i mail i nisam dobila odgovor :cekam:
(1. je br.778 a, 2. br.793)
Budem provjerila čim stignem u ured. Vidim da su gaćice u pitanju. Javim se i provjerit ću za mail :coffee: stvarno odgovaram na svaki.
ok :)
poslala sam još jedan mail (za svaki slučaj)
Evo odgovorila sam :oops:
Webmama, kako si ti vrijedna i na neradni dan! :)
Djeca su mi kod tate, a tako mi je grozno kad imam zaostatke :mrgreen:
evo ja uplatila dvoje pocketice, nadam se da će brzo :*
nije da mi baš gori ali radoznalost će me pojest :mrgreen:
Javi kakve su, pa ću i ja za tobom! :mrgreen:
E jeste nestrpljive, a ja nisam stavila koliko cu komada imati a vi vec uplacujete :shock: :mrgreen:
pa dva će valjda bit :)Citiraj:
Webmama prvotno napisa
Ma bit ce i 5 kolko vec fali :*