Cure, puno vam hvala, stvarno ste me smirile, puno mi je lakse kada vidim da ima i drugih koji se bore sa istim problemima i imaju razumijevanja...
Ibili, mayda, just me.. stvarno mnogo hvala..
Sada se samo mislim da li da i dalje ovako revnosno pijem normabel :/
Ja ga uzimam vec od 17. tjedna i to stvarno redovno, onako kako su mi propisali.. Pored toga uzimam i sumeci magnezij, 300 mg dnevno..
Just me, Ibili, koliko magnezija vi uzimate dnevno? Just me, kod mene je sada ista situacija kao kod tebe u 21. tjednu. Reci mi da li si zaista lezala cijeli dan ili se se ipak tu i tamo pomalo prosetala? Meni su rekli kao moze kratka setnja, ali mene opet nekko strah.. I da, ti apaurini po potrebi, kada si ih uzimala?
I da, just me, mlukacin i ostale, drago mi je za vase preglede :D
Garfy, sto se tice cerviksa, meni su rekli da je 4 cm normalna duzina, mada i kada sam bila na 3 cm rekli su da nije nista alarmantno, da se i ta duzina smatra normalnom.. postoje zene koje od starta imaju krace cervikse, zbog ranijih operativnih zahvata i slicno. Dakle, nemoj se nervirati i brinuti, ali definitivno uspori, pogotovo zato sto imas dvije srecice (moja prijateljica je isto rodila blizance, i isto joj se skracivao cerviks, sve je bilo ok, rodila u terminu).
Disa, ja se ne usudim to sama gledat, ali prepostavljam da je to normalan izgled