presvlaka, navlaka za kišu, footmuff u mašinu na 30 - super se opralo!
ruksak i torbu sam oprala sa sprejem za siceve od auta, pošpricaš i obrišeš. neki nio name, kupljen u ipercoopu.
Printable View
presvlaka, navlaka za kišu, footmuff u mašinu na 30 - super se opralo!
ruksak i torbu sam oprala sa sprejem za siceve od auta, pošpricaš i obrišeš. neki nio name, kupljen u ipercoopu.
Dali netko zna kako roduziti garanciju za Stoke kolica na njihovoj stranici jer mi stalno javlja da nije pronaslo serijski broj kolica a taj broj mi je na katalogu i kutiji sta se dobije sa njima. :?
Hvala unaprijed.
produljivanje garancije? nikada čula za to!i ti još uvijek čuvaš kutiju? ja sve bacila odmah! :shock:
khaa, navlaku za kišu si prala u veš mašini? kaj nije ona ono prozirno kao vreća plastična?kaj se to uopće pere? :shock:
muff sam i ja prala u mašini a za navlaku se nisam usudila...ali vidim da mogu... :)
čuj, mi smo prasci, sve zmažemo pa sve i peremo u mašini. :mrgreen:
Ni kod mene to nije uspjelo, valjda im je greška na stranici, ali nije problem ako se nešto desi s kolicima. Gđa Alenka iz Slovenije koja vodi customer service za ovu regiju stoji na usluzi za sve eventualne probleme i reklamacije.Citiraj:
julija7777 prvotno napisa
Mi smo imali problem sa proklizavanjem sjedala; tokom vožnje sjedalica se postepeno spuštala dok ne bi došla na najniži položaj. Uputila sam joj reklamaciju i riješila je problem tako što nam je poslala malu metalnu pločicu koju smo gurnuli preko stare i sad je sve ok. No da nije upalilo, osobno bi došla u HR i sredila servis. Za garanciju uopće nije pitala. :)
hvala cure! :) vise mi je zbog torbe jer nju ne mogu u masinu..znaci sprejic, ok..bas cu probati :love:
sto se garancije tice ja sam zamijenila cijelu bazu nakon 3 mj. jer je skripala(ta cijela serija je imala neku gresku), nazvala gdju. Alenku i dali su mi potpuno novu.. :)
kolica nisu otišla na posudbu. novi roditelji su kupili nova kolica ( ne stokke).
a i šefica ih ne da. stoje u dnevnoj sobi, zauzimaju mjesto i skupljaju prašinu, ali glavno da ih ona vidi :lol:
i svaki put kad sretnemo nekog sa stokkicama na cesti ona mora reći: "i ja imam takva kolica samo crvena."
tko to dolazi sa narančastima u onaj novi park kod NSB-a???
oprala sam torbu u mašini na 30 stupnjeva i oprala se famozno!!!!jupil, sada mi je sve lijepo čitso, osim ruksaka...hm da, to nikako ne mogu u mašinu..dakle još to sredim i kolica su ko nova...čekaju drugu bebu...
spremam se na pranje ruksaka, više se ni ne vidi da je crven.
stara četkica za zube i sapun za veš, trebao bi biti ko novi.
na kraju balade sam sve ubacila u masinu :mrgreen: dakle i materijal i jastucic i shopping torbu i ruksak u 2 pranja (nisam sama bila ovako hrabra nego je frendica isprobala), na mrlje sam stavila malo bioshouta i prala na rucnom pranju sa persil sensitive gelom, centrifuga 600 cini mi se..jedino je bed kos susenja materijala sa sjedalice sto ako stavis na sunce ostanu fleke od vode pa preporucujem umotati u rucnik i susiti u hladu..
ok, naš ruksak nikako ne može biti kao nov, ali sada je bar čist.
meni nikad nisu ostale fleke na jastuku iz sjedalice, a sušila na suncu i prala jako često.
Imala sam nekih dvojbi, premda sam si bila zacrtala ta kolica iz jednog jedinog razloga-visina! Ali ako ste tako zadovoljni, mislim da dvojbi više nema... samo ne znam dal da uzmem nova ili rabljena... u njem ih se nađe po stotinjak eura, što je stvarno praktički đabe... Još ću malo razmisliti, a ako netko zna di bi se mogla kupiti rabljena, nek viče... Dosad sam našla jedino na njuškalu... Kaže dragi da uzmemo nova pa prodamo, ali nisam si nikako pametna što napraviti...
Hay.
Mi smo sada u autosjedalici i zanima me dali je nekome uspijelo pricvrstiti suncobran tada.
Autosjedalica ima svoje sijenilo ali nam sunce uvijek nekako uspije doci do bebe pa joj smeta.
Hvala.
nisam nikada stavljala suncobran na auto sjedalicu, mislim stokke suncobran ni nemreš staviti ali onaj univerzalni brijem da može ići na sve
DA LI JE NEKA OD VAS STO IMATE STOKKE KOLICA BILA HRABRA DA STAVI ONU DONJU TORBU ZA SHOPPING U PERILICU I AKO JESTE STO SE ZBILO? JA SE MISLIM DA TO PROBAM JER MI JE PRLJAVA I NEKI PAS MI JE MALOCAS U PARKU GURNUO GLAVU UNUTRA ALI BOJIM SE DA JE NE UPROPASTIM, MISLIM ZBOG ONIH KARTONA U NJOJ!
STO DA CINIM, POMAGAJTE!
ja je zbog psa ne bi prala, ćišći su od nekih ljudi :mrgreen:
ali u mašini sam je prala nekoliko puta bez problema
hvala khaa. stavljam je u masinu, ionako je flekava.
ja sam sve stavila..i donju torbu i ruksak.. :mrgreen: ali tek nakon sto je frendica isprobala...na flekove stavim bioshout i onda sve skupa stavim na rucno pranje..super je ispalo, spremam se ponovo
Evo da se priključimo i mi zadovoljnim korisnicima stokića kako ih mi zovemo. Naši ih klinci Noa 21 mj i Ela 2 mj obožavaju i koristimo ih u svakakvim situacijama. Imamo zelena i jako su zahvalna. Do sada ih nismo prali ali to ćemo zahvaliti Noi koji je čistunac i nije ih uspio zaprljati toliko da bi trebala pranje. Jako smo zadovoljni i definitivno vrijede svake kune.
Cure, kako se skida navlaka od košare za novorođenče? :mrgreen::oops:
Pozdrav svima!
Nadam se da je tema još aktualna jer imam neka pitanja... Oduševljena sam Stokke Xplory kolicima od prvog trena kad sam ih ugledala, a većina ovog što ste napisali samo još dodaje ulje na vatru :)
U maloj sam nedoumici glede kupovine polovnih kolica. Naime, nova kolica su turbo skupa (ne radi se čak ni o tome da si ih ne možemo priuštiti, nego naprosto smatram suludim dati toliki novac, bez uvrede ikome). Na netu se doista može naći puno polovnih Stokke kolica i vjerojatno bismo bez problema odabrali neka.
No, mene muči sljedeće: budući da je sve to nekakav klik-klak sustav - sve se podešava nekakvim otpuštanjem ručice ili stiskanjem gumba te ponovnim nalijeganjem u nekakav zarez (rupu, što god) - postoji li mogućnost da se to na neki način "izliže"? Muče me paranoje da bi mi se sjedalica s djetetom mogla početi spuštati po onoj cijevi na kojoj stoji ili da bi se tijekom vožnje dijete moglo malo zanjihati pa da se položaji 1, 2 i 3 mijenjaju sami od sebe... Ili da se naprosto otkvači i sve skupa padne...
Kolica s razlogom dobivaju neku garanciju (kolika je, ako znate?) pa me strah da se nakon tog vremena naprosto sve raštima...
Hvala na odgovoru!
Garancija je 3 godine. Mislim da cijena odgovara kvaliteti i da nema mogućnosti da se to izliže.
Uostalom, kupi kolica koja imaju oko godinu dana, zatraži račun i garanciju i bit ćeš sigurna.
malo pogledaj po netu, jedna starija serija je imala taj problem, nakon nekog vremena je sjedalica pomalo klizila dolje... mi smo kupili polovna i bas ta. stokke je besplatno slao nekakav dodatak da se to popravi, svjesni da je rijec o njihovoj gresci, nazalost to je samo malo popravilo stvar. novija kolica navodno nemaju taj problem.
Dakle, moje paranoje i nisu samo paranoje :)
Danas je stvarno takav izbor SVEGA da se čovjek ne može odlučiti. Onda si misliš da je bolje uzeti kvalitetu i platiti više pa da sve bude OK, a na kraju ispadne da ni cijena nije jamstvo kvalitete...
Stvarno sam luda za ovim kolicima, ali nekako mi se čini da ako slučajno kupim kolica s greškom (a očito nije nemoguće), s nekim "normalnima" posljedice mogu biti manje strašne. Ili?
Neke se bebe uopće ne vole voziti. Nekad kolica nisu najbitnija. Nekad svoj san o mirnoj šetnji sa krasnim kolicima ni ne možeš ostvariti sa vrištećom bebom unutra.
Ali, ako si možeš priuštiti kolica koja želiš, kupi ih. Dio sna će već time biti ostvaren. Meni je to bio Skate, taj dio sna. Krasne, ali teške. Poslužile su, ali koje olakšanje kad je mogla u Zapp:-)
Uvijek nađeš nekoga kome su određena kolica bila super i onoga kojemu su bila užasna. Zato-go for it! Ostvarenje ostvarivih želja u životu daje silan polet.
gle, nama su unatoc tome ta kolica bila suuuuper. muz je to uspio nekakvim vezanjem rijesit, i mogli smo ih normalno vozit. starija curka koja se nije uopce htjela vozit u kolicima, u ovima se vozila i zaspivala, zato sto je bila visoko i okrenuta prema meni, zato smo ih i kupili... kod svega se mogu desiti greske, samo se informiraj po netu na sta treba paziti, koje serije su imale greske i to je to. na novijima je taj problem rijesen. da smo ranije znali za taj problem, a na stranim forumima se dosta pisalo o tome, ne bi imali problema. ponavljam, kolica nisu samo izgledom fora, stvarno su funkcionalna i nama su rijesila problem ne voznje u kolicima
Nisam sigurna dopuštaju li pravila foruma ovo pitanje... Ako ne, slobodno ga brišite :)
Zna li netko koliko bi sada koštala Stokke kolica s košarom i sjedalicom? Gledala sam cijene na Kikinoj stranici i vidjela sam da oko 7000 kn koštaju kolica s košarom ILI sjedalicom, a nemaju cijene za cijeli komplet, kao ni za ostale dodatke. Zapravo, piše da se cijena formira ili tako nešto. Svakako ću otići tamo pogledati na licu mjesta, ali ne u sljedećih par mjeseci jer mi nikako nije na dohvat ruke. Zato me zanima ako je netko nedavno kupovao kolika je točna cijena i što se dobije. Hvala :)
P.S. Da, sad me gnjavi pomisao da bih ipak mogla kupiti nova... :oops:
mislim da ti sve skupa s dodacima dodje oko 9-10 000 kn (sportcki dio, kosara, vrece za kosaru, ruksak, kisobran- to je ono sto smo mi kupovali)..u sporstki dio ne mozes s malom bebom, eventualno mozes se krpati s jajetom, ali to znas da dijete ne smije predugo biti unutra
rekla bi da ti se isplati uzeti polovna jer recimo gledajuci moja, stvarno su se minimalno ishabala, a koristila sam ih 2,5 godine stalno..operes tkaninu i skoro su ko da ih imas mjesec, dva..a ipak ti ispadne dosta jeftinije
vezano uz ovo klizanje to je bila jako stara serija..sve od 2008 nadalje nemaju taj problem..nikad nam se nista slicno nije dogodilo s tim kolicima, nama su fakat opravdala cijenu
Hej cure, evo mi smo nedavno kupovali za svog sinčića Stokke kolica, imamo cijeli "komplet" i razne dodatke za njih. Cijena kolica sa sportskim dijelom je cca 7000 kn,u cijenu je uključena torba i kišna navlaka te navlaka za komarce. Posebno se kupuje košara za novorođenče koja je cca 1000 kn i uz nju ide kišna navlaka i navlaka preko košare koja štiti od vjetra. Mi nismo uzeli njihovu sjedalicu, jer imamo iso fix bazu pa smo uzeli sjedalicu jaje koja ide u tu bazu, a kasnije u tu bazu ide i sjedalica veće kategorije. Uglavnom za jaje smo kupili adaptere s kojima se pričvršćuje na Stokke konstrukciju. Adapteri su cca 300 kn. Kupili smo i suncobran koji je isto cca 300 kn, te držać za bočicu cca 150 kn.
Mi smo svoja kupili u Baby centru u Slo jer su nam odobrili 7% popusta na gotovinu. Ostale smo sitne djelove i košaru prijavili za povrat poreza, tak da smo i tu nekaj uštedili.
U svakom slučaju na sve ovo treba pribrojiti i trošak za autosjedalicu jaje koja je oko 1400 kn, osm ak nije oriđiđi od Stokija e onda je još i skuplja.
Mi smo se isto odlučili kupiti rabljena, al ona koja su nam se svidjela bila su nam prodana pred nosom. Mislim da se isplati uzeti rabljena ak nađete ono što vam se sviđa, jer sve navlake se peru i mogu se naručit druge, a sama kolica su istog dizajna cijelo vrijeme.
mi smo kupili polovna kolica-stokke xplory. platili smo ih jako malo-sa svom mogućom opremom. mogu reči da su kolica odlična i da su u funkciji kao i prvog dana kada su kupljena. sve je super i šljaka bez problema. sad planiram kupiti još 1 jel stiže novi bebač. oduševljena sam...
Ima li tko sa Stokke kolicima mozda iskustvo leta avionom? Koliko su zgodna i da li ih primaju kao deo rucne prtljage? Da li ulaze u dozvoljeni limit tezine ili se ne racunaju?
Takodjer imam pitanje vezano za foot muff - od kog do kog mjeseca je predvidjen za koriscenje?
Većer! Jako jako nam se sviđaju stokke kolica! Našla sam neka na njuškalu koja su kupljena 2009,, e sad kakva je caka sa tom ručkom? Koja imaju tu "grešku"? Ova imaju crnu ručku,, cura ih prodaje za 2,000 jer ih želi što prije dati ća! Po slikama su jako, jako očuvana, a i cijena me veseli,, prodajem naša maxi cosi mura3 za njih... pa da znam dali se isplati! :) i da, nema košaru, ali ima neki umetak za novorođenče! Jel može beba odmah u to, ili ipak treba košara?
Košara treba i ne treba, mi ju imamo i dobro nam je došla nekoliko puta :|, prije svega zbog čudljivog vremena u proljeće. Naime u košari je beba zaštićena sa svih strana od vjetra, jakog sunca, pa čak i buke. Uglavnom košaru možeš isto naći rabljenu ako baš želiš, jer osim boje navlake, ostalo sve je isto iz godine u godinu.
Sportski dio kolica (taj dio ti kupuješ) i umetak za novorođenče smo mi počeli koristiti sa bebima dva mjeseca. Podloga na kojoj leži je blago ukošena kod uzglavlja ka nogama, ali opet ravna. I po mom mišljenju i nije baš za šetnju novorođenog djeteta baš zbog izloženosti vanjskim utjecajima.
Što se tiće greške na nekim linijana, za to neznam, al pretpostavljam ako ih je i bilo da ih je dosadašnja vlasnica reklamirala i uklonila ih (ja sigurno bih), a vjerojatno ih ni takva cijelo ovo vrijeme (2009.-2012.god) nebi mogla koristiti.
Nadam se da sam barem malo pomogla :bye:
Hala puno!!! jesi, pomogla si, i ja trebam rodit u prolječe,... :) mislim da čemo uzet košaru ipak! :)
azrijelka36, hvala ti na odgovoru :love2:
Jeste vidjeli nova Stokke kolica :-) ? http://www.stokke.com/ Stokke Crusi i Stokke Scoot.